αξιωματικά οι άντρες παίζουν με τον κώλο τους από τότε που ανακαλύφθηκε ο τροχός. gay υπήρχαν και θα υπάρχουν (ναι στα χωριά του 60 δεν τον έπαιρναν ντρέπονταν). Κάθε κοινωνία εξελίσσεται με διαφορετικούς ρυθμούς. Το 1969 όλη η Αμερική έβλεπε σε μικρή μεν έγχρωμη τηλεόραση δε ) τον άνθρωπο να πηγαίνει στο φεγγάρι. Το 1969 ακόμα προσπαθούσαμε να θέσουμε τις βάσεις για δημοκρατική κυβέρνηση. Το Σύνταγμα, όσο και αν δεν αρέσει σε αρκετούς, προβλέπει ισότητα απέναντι στον νόμο για όλους. Άρα ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών είναι ΝΟΜΙΚΟ θέμα και όχι πολιτικό. Δεν γίνονται όλα σε αυτή την χώρα για να έχει κάτι να ασχολείται ο απέναντι γείτονας και η πλατεία του χωριού.
Όσον αφορά την υιοθεσία, συμφωνώ απόλυτα. Όπως ταλαιπωριούνται πάρα πολλά ζευγάρια ετερόφυλα θα ταλαιπωρηθούν και τα ομόφυλα. Το σπίτι είναι καλύτερο από το ίδρυμα και η διαφορά μεταξύ του μπαμπά που γαμάει την γειτόνισσα, θεία, ξαδέφη και της μαμάς που πάει με τον manager,συνάδελφο, μάστορα από το απέναντι συνεργείο μεταξύ του μπαμπά που γαμάει τον γείτονα,θείο, ξάδερφο και του μπαμπά που πάει με τον manager, συνάδελφο, μάστορα από το απέναντι συνεργείο είναι μηδενική. Οι κοινωνικές αξίες ΠΡΕΠΕΙ να αποσυνδεθούν από τις σεξουαλικές προτιμήσεις. (στην τελική τελική η συντροφικότητα που δένει μια οικογένεια και η αγάπη δεν είναι απόλυτα συνειφασμένη με την σεξουαλική πίστη όποια και αν είναι αυτή). Συν του ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γνωρίσει /συνεργαστεί με gay που είναι πολύ περισσότερο άντρες από τους αντίστοιχους γαμιάδες.
Και προς τους θαυμαστές της συνομωσίας. Συνομωσία είναι όταν γίνεται κρυφά. Όταν συνολικά γυρίσουμε την πλάτη σε κάτι θεωρώντας το φυσιολογικό, το αποδυναμώνουμε. Βούτυρο στο ψωμί των "κακών" είστε. Εκτός του ότι οι εκρήξεις ομοφυλίας στα pride γίνονται ακριβώς γι αυτό το λόγο. Για να προκαλέσουν. Και το καταφέρνουν.
Όσον αφορά τις παρένθετες μητέρες, αυτό σίγουρα είναι μηχανή παραγωγής μωρών για όλους. Θεωρώ ότι ακόμα και σήμερα με τα ετερόφυλα ζευγάρια είναι θέμα που πρέπει να συζητείται και να επαναξιολογείται διαρκώς.
Θαυμαστής του Κούλη δεν είμαι, έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους πολιτικούς από όταν διάβασα στην ιστορία του γυμνασίου για τον εμφύλιο. Αλλά όσα είπε για τον γάμο των ομόφυλων ήταν σοβαρά. Πολιτική δεν ασκεί ο όχλος, η πολιτική χαράζεται και έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο οπότε δεν μπορεί να κριθεί και άμμεσα.