Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Βιβλίο γραμμένο από ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ που αποδεικνύει
ότι η ομοφυλοφιλία προέρχεται από γενετική προδιάθεση.

22CE0BE22384D8E6E94824CEE6CDA4804010ED1A.jpeg

Υπάρχει και μεταφρασμένο στα Ελληνικά .

Υπάρχουν και οι έρευνες του Bailey σε διδύμους
μονοζυγωτικούς και ετεροζυγωτικούς.

Η ομοφυλοφιλία έχει γενετική βάση

There's no one 'gay gene,' but genetics are linked to same-sex behavior, new study says. DNA from hundreds of thousands of people revealed a handful of genetic variants connected with same-sex sexual behavior.

A. Ganna et. al

Large-scale GWAS reveals insights into the genetic architecture of same-sex sexual behavior​

Science Volume 365 , issue 6456 30 Aug 2019

The genetics of sexual orientation​

Twin studies and other analyses of inheritance of sexual orientation in humans has indicated that same-sex sexual behavior has a genetic component. Previous searches for the specific genes involved have been underpowered and thus unable to detect genetic signals. Ganna et al. perform a genome-wide association study on 493,001 participants from the United States, the United Kingdom, and Sweden to study genes associated with sexual orientation (see the Perspective by Mills). They find multiple loci implicated in same-sex sexual behavior indicating that, like other behavioral traits, nonheterosexual behavior is polygenic.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
Δεν μου απανταει,ανησυχω μηπως ειμαι ιγκνορ και το αγνοω:coffee::confused::confused::confused:
Tα ίδια κάνει κ στην κολομπιανα όταν του λέει για γάμο ...στρίβειν δια του αρραβωνος :confused:κ.οταν τού είπα να συμπεριφερθεί σαν άντρας κ να αποκαταστήσει το κορίτσι ,με έβαλε ιγκνορ λίστα :cry:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Μπουλινγκ ειναι μια new age εκφραση και τιποτα παραπανω που ο καθενας δινει τη δικη του ερμηνεια με τη δικη του πραγματικοτητα. Η λεξη μπουλινγκ δεν υηρχε στα λεξικα πριν 10 χρονια.

Κατα τον ορισμο σου λοιπον οταν το κρατος σε απειλει με τη βια εαν κανεις μια παρανομια να σε καταστειλει και εαν δε πληρωσεις ενα προστιμο ερχετε να σου το κατασχει με τη βια επειδη μπορει κατα τον ορισμο σου ειναι μπουλινγκ.

Επισης ο χοντρος σημερα τρωει ταξεις μεγεθους περισσοτερο μπουλινγκ αρα το να εχουμε τη πιστη οτι μαλλον ισως εχει καποια στιγμη καποια επιπτωση για τα ματια του κοσμου και να λεμε οτι ταχα καναμε κατι δε λειτουργει και τοσο καλα απο οτι φαινεται.
Έγραψα...μπούλινγκ είναι να εκφοβίζεις ή να κακοποιείς κάποιον χωρίς ιδιαίτερο λόγο απλά επειδή μπορείς.

Το ζουμί βρίσκεται στο χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το κράτος είναι η συμφωνία που έχουμε κάνει όλοι μας για να εξασφαλίζουμε τα βασικά στην ζωή μας. Η επιβολή του νόμου με την βία είναι το μέσον για να σου εξασφαλίσει αυτά που θεωρείς δεδομένα.

Το ότι οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις το χρησιμοποιούν για δικό τους όφελος δεν καταργεί την σημασία του θεσμού.

Εάν δεν υπήρχε κράτος εγώ που μπορεί να είμαι πιο δυνατός από σένα θα ερχόμουν να σε πετάξω έξω από το σπίτι σου, να σου πάρω αυτά που σου ανήκουν και η κοινωνία θα γέλαγε γιατί είναι στη φύση μας. Τα λεφτά σου τα βάζεις στις τράπεζες και στις επενδύσεις επειδή υπάρχει αυτή η κοινωνική σύμβαση που λέει ότι είναι δικά σου.

Ο χοντρός τρώει μπούλινγκ επειδή τρίβλάκες γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους (γιατί για αυτό μιλάμε εδώ..) μαθαίνοντας τα ότι είναι οκ να κοροϊδεύουν τον χοντρό ή τον κοντό ή ακόμα και τον ανάπηρο.

Γενικά εγώ πιστεύω ότι ο κάθε ανίκανος να συμπεριφερθεί σαν άνθρωπος που κουβαλάει κόμπλεξ βρίσκει δικαιολογίες τύπου ''είμαστε έτσι οι άνθρωποι'' για να εκφράζει την ασχήμια του. Δεν είναι έτσι όμως...διότι να είσαι σίγουρος ότι για κάποιον άλλον εσύ είσαι ο χοντρός...και κάποια στιγμή θα βρεθείς στη θέση του.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Ποιά είναι αυτή; Που ξέρεις αν έχει γίνει υιοθεσία; Αν έχει γίνει ξέρεις ΠΟΥ έχει γίνει;
Είναι η Ντενίση και η κόρη της. Το έχει δηλώσει η ιδια άπειρες φορες. Εδώ έχει γίνει. Και έχει δηλώσει πως με την ανάλογη καθοδήγηση ξεκίνησε στα 2 χρόνια της να της εξηγεί ότι είναι υιοθετημένη. Μπορώ να σου βάλω κι άλλες περιπτώσεις. Το ότι δε γνωρίζεις εσύ κάποια περίπτωση δε σημαίνει πως δεν υπάρχει. Και με τα ΠΟΤΕ και τα ΠΟΥ δεν κάνεις την άρνησή σου να το δεχθεις πιο ισχυρή.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Επειδή είχε γίνει θέμα χθες με το αν ο νόμος προβλέπει υιοθεσία από ένα άτομο κάθησα και το έψαξα κι όντως ο νόμος δίνει αυτήν την δυνατότητα. Είναι όμως νόμος που έχει τις ρίζες του το 1945!! Την περίοδο που υπήρχε τεράστιο πρόβλημα ορφανών παιδιών που μάλιστα επιδεινώθηκε τα επόμενα χρόνια. Κάθε νόμος που ορίζει τα της υιοθεσίας δεν έχει στο μυαλό του το πως θα ικανοποιήσει τους άτεκνους που θέλουν παιδιά αλλά το πως θα έχουν τα παιδιά αυτά μια καλύτερη ζωή, για τον νέο νόμο του Κούλη δεν είμαι σίγουρος.
Θέλω να πω ότι "Ναι και το 1946 και το 1956 μπορούσε κάποιος να υιοθετήσει παιδί μόνος του διότι υπήρχε αυτή η ανάγκη, τα παιδιά περίσσευαν στα ιδρύματα και τις παιδουπόλεις, σήμερα δεν επαρκούν ούτε για να αποκτήσουν τέκνο σοβαρά ετερόφυλα ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν." Οπότε το θέμα δεν μπαίνει πλέον στη βάση του αν ήταν νομικά δυνατή η υιοθεσία από ένα άτομο, ήταν όντως. Μπαίνει στο αν αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε ευρεία κλίμακα και ΔΕΝ συμβαίνει, πως να το κάνουμε! Σε μια κοινωνία ζούμε, έχουμε συγγενείς, φίλους γνωστούς και βλέπουμε ποιοι υιοθετούν παιδιά μέχρι σήμερα, άντε να δούμε και ποιοί θα τα υιοθετούν με τον νέο νόμο λοιπόν.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Είναι η Ντενίση και η κόρη της. Το έχει δηλώσει η ιδια άπειρες φορες. Εδώ έχει γίνει. Και έχει δηλώσει πως με την ανάλογη καθοδήγηση ξεκίνησε στα 2 χρόνια της να της εξηγεί ότι είναι υιοθετημένη. Μπορώ να σου βάλω κι άλλες περιπτώσεις. Το ότι δε γνωρίζεις εσύ κάποια περίπτωση δε σημαίνει πως δεν υπάρχει. Και με τα ΠΟΤΕ και τα ΠΟΥ δεν κάνεις την άρνησή σου να το δεχθεις πιο ισχυρή.
Πιο πάνω διόρθωσα την άποψή μου πως δεν το προβλέπει ο νόμος, το προβλέπει κι εξήγησα γιατί υπήρχε αυτός ο νόμος. Τώρα το συγκεκριμένο παιδί δεν φαίνεται Ελληνάκι οπότε δεν ξέρω που το βρήκε και ποιός δέχθηκε να της το δώσει, εννοώ πριν φτάσει σε δικαστήριο. Εξακολουθώ ωστόσο να έχω σοβαρή επιφύλαξη για το αν θα της έδινε παιδί ένα κέντρο βρεφών στην Ελλάδα, ακόμα κι αυτής που είναι επώνυμη, straight και γυναίκα. Διότι όπως το παρουσιάζουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης είναι σαν μέχρι σήμερα όποιος gay θέλει παιδί να πηγαίνει και να παίρνει.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τέλος πάντων καθόμαστε εμείς και τσακωνόμαστε σαν μαλάκες κι ο Κούλης κάνει τη φιγούρα του στα λόμπυ των Βρυξελλών για το πόσο "προοδευτικός" είναι μπας και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πάρει πολύ υψηλή θέση στην Ε.Ε. όπου όντως στο λαϊκό κόμμα υπάρχει ένα τεράστιο κενό ηγεσίας διότι o Weber δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος της Commission γιατί δεν τον δέχονται οι αριστεροί σύμμαχοι του ΕΛΚ, γι' αυτό την προηγουμένη φορά είχε γίνει δεκτή η τραγική επιλογή της Φον ντερ Λάιεν. Ο Κούλης ως μέλος του ΕΛΚ και ταυτόχρονα όσο χρειάζεται αριστερός (πρακτικά τα ίδια με τον Κασσελάκη λέει) ίσως να βολέψει. Τα τυπικά προσόντα τα έχει, ξέρει ξένες γλώσσες, είναι ψηλός και αθλητικός και απόλυτα υπάκουος στο W.Ε.F., γιατί να μην πάει μπροστά το παιδί;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Πιο πάνω διόρθωσα την άποψή μου πως δεν το προβλέπει ο νόμος, το προβλέπει κι εξήγησα γιατί υπήρχε αυτός ο νόμος. Τώρα το συγκεκριμένο παιδί δεν φαίνεται Ελληνάκι οπότε δεν ξέρω που το βρήκε και ποιός δέχθηκε να της το δώσει, εννοώ πριν φτάσει σε δικαστήριο. Εξακολουθώ ωστόσο να έχω σοβαρή επιφύλαξη για το αν θα της έδινε παιδί ένα κέντρο βρεφών στην Ελλάδα, ακόμα κι αυτής που είναι επώνυμη, straight και γυναίκα. Διότι όπως το παρουσιάζουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης είναι σαν μέχρι σήμερα όποιος gay θέλει παιδί να πηγαίνει και να παίρνει.
Κανείς δεν είπε ότι όποιος θέλει παιδί πηγαίνει και το παίρνει. Είτε straight είτε gay.
Έχουμε γράψει πολλοί εδώ ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία.
Η Βολιωτη δεν πήρε ποτέ έγκριση και με τον άντρα της πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν παιδάκι από την Αφρική. Που κι εκεί, οπως περιέγραψε τη διαδικασία, περίμεναν αρκετά.
Η Καλογεροπούλου, που επίσης υιοθέτησε παιδί μόνη της, εξηγούσε πως όλοι θέλουν μωρά και δεν υπάρχουν τόσα μωρά διαθέσιμα. Οπότε υιοθέτησε ένα παιδάκι 5 χρονών, που και πάλι, παρότι πιο εύκολο, περίμενε αρκετά. Από το Μητέρα το πήρε αυτή.
Ο Χατζηδάκης υιοθέτησε ενα παιδάκι 12 χρονών, οταν έμεινε ορφανό. Έχασε τους γονείς του σε ατύχημα νομίζω.
Αυτός ηταν πασίγνωστος ομοφυλόφιλος. Δεν τον εμπόδισε στην υιοθεσία.
Τώρα αυτό το δε μοιάζει ελληνακι το παιδί, νομίζω κατανοείς κι εσύ ότι είναι αστείο επιχείρημα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Κανείς δεν είπε ότι όποιος θέλει παιδί πηγαίνει και το παίρνει. Είτε straight είτε gay.
Έχουμε γράψει πολλοί εδώ ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία.
Η Βολιωτη δεν πήρε ποτέ έγκριση και με τον άντρα της πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν παιδάκι από την Αφρική. Που κι εκεί, οπως περιέγραψε τη διαδικασία, περίμεναν αρκετά.
Η Καλογεροπούλου, που επίσης υιοθέτησε παιδί μόνη της, εξηγούσε πως όλοι θέλουν μωρά και δεν υπάρχουν τόσα μωρά διαθέσιμα. Οπότε υιοθέτησε ένα παιδάκι 5 χρονών, που και πάλι, παρότι πιο εύκολο, περίμενε αρκετά. Από το Μητέρα το πήρε αυτή.
Ο Χατζηδάκης υιοθέτησε ενα παιδάκι 12 χρονών, οταν έμεινε ορφανό. Έχασε τους γονείς του σε ατύχημα νομίζω.
Αυτός ηταν πασίγνωστος ομοφυλόφιλος. Δεν τον εμπόδισε στην υιοθεσία.
Τώρα αυτό το δε μοιάζει ελληνακι το παιδί, νομίζω κατανοείς κι εσύ ότι είναι αστείο επιχείρημα.
Που βρίσκεις το αστείο; Απλά υποθέτω ότι το βρήκε κάπου στο εξωτερικό και το υιοθέτησε, αυτό λέω. Κι αν όντως αναγκάστηκε να βγει στο εξωτερικό για να βρει παιδί προς υιοθεσίαν αυτό θα έγινε διότι στην Ελλάδα δεν θα της έδιναν. Δεν θέλω να πω ότι είναι "λιγότερο παιδί" της επειδή είναι αλλοδαπό βέβαια.

Κι επί τέλους μην προσπαθείτε να κάνετε τη μέρα νύχτα. Ας πούμε πως πάει σήμερα στο "Μητέρα" ένα άτεκνο ζευγάρι, μορφωμένο, με οικονομική άνεση κλπ γύρω στα 40 να κάνει αίτηση για να υιοθετήσει παιδί και πάει κι ένας 40χρονος άντρας μόνος του; Ποιόν θα προτιμήσουν λέτε;
Τώρα όμως με τον νόμο του Κούλη η λογική δεν είναι να έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα straight ή gay? Οπότε σαν κάτι να αλλάζει...

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.761
Πόντοι
2.356
Που βρίσκεις το αστείο; Απλά υποθέτω ότι το βρήκε κάπου στο εξωτερικό και το υιοθέτησε, αυτό λέω. Κι αν όντως αναγκάστηκε να το βρει στο εξωτερικό για να βρει παιδί προς υιοθεσίαν αυτό θα έγινε διότι στην Ελλάδα δεν θα της έδιναν. Δεν θέλω να πω ότι είναι "λιγότερο παιδί" της επειδή είναι αλλοδαπό βέβαια.
Δεν εννοώ αυτό. Τα ορφανά και τα εγκαταλελειμμένα στα ιδρύματα είναι όλα ελληνικής καταγωγής; Προφανώς και όχι. Να σου βάλω δυο φωτό παρακάτω. Δηλαδή η κόρη της Λαμπίρη ή η Μπάρκα τι διαφορά έχουν από την κόρη της Ντενίση εμφανισιακά; Το πρόβλημα είναι ότι εχεις προαποφασίσει τι ισχύει και δυσκολεύεσαι να δεχθείς κάποια πράγματα.
1705136641029.png

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν εννοώ αυτό. Τα ορφανά και τα εγκαταλελειμμένα στα ιδρύματα είναι όλα ελληνικής καταγωγής; Προφανώς και όχι. Να σου βάλω δυο φωτό παρακάτω. Δηλαδή η κόρη της Λαμπίρη ή η Μπάρκα τι διαφορά έχουν από την κόρη της Ντενίση εμφανισιακά; Το πρόβλημα είναι ότι εχεις προαποφασίσει τι ισχύει και δυσκολεύεσαι να δεχθείς κάποια πράγματα.
Απλά τυχαίνει να έχω εμπειρία ως προς το τί συμβαίνει στα ιδρύματα αυτά από το ευρύ οικογενειακό μου περιβάλλον.
Τέλος πάντων θεωρώ ότι εξαντλήθηκε το θέμα.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ο χοντρός τρώει μπούλινγκ επειδή τρίβλάκες γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους (γιατί για αυτό μιλάμε εδώ..) μαθαίνοντας τα ότι είναι οκ να κοροϊδεύουν τον χοντρό ή τον κοντό ή ακόμα και τον ανάπηρο.

Μα καμια σχεση ομως

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Μα καμια σχεση ομως
Γιατί τρώει μπούλινγκ τύπε?

Επειδή είναι χοντρός και πρέπει να του δείξουμε εμείς ποιος γαμάει στο μαντρί?

Κατανοείς ότι όποιος έχει την ανάγκη να κοροϊδέψει τον χοντρό το κάνει επειδή αισθάνεται σκατά ο ίδιος έτσι?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Κι επειδή κάποιοι δεν θέλουν να αντικρύσουν την πραγματικότητα, πως οι λευκοί, staight άντρες έχουμε μπει στο στόχαστρο όλης αυτής της woke κουλτούρας, παρά το θεωρούν "θεωρία συνωμοσίας" δείτε εδώ το mail που στέλει η εικονιζόμενη μαύρη λεσβία όχι ως προσωπική της άποψη αλλά ως εκπρόσωπος του John Hopkins!
Αν αυτό δεν συνιστά παραφροσύνη δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρισθεί! Ως "δίκαιη εκδίκηση" μήπως;:undecided-old:

Συνημμένα

• GDgPYF-X0AAR1uB.jpg
    GDgPYF-X0AAR1uB.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • GDgPYGDW8AAHfE0.jpg
    GDgPYGDW8AAHfE0.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 15

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Στον γάμο είμαι υπέρ στα υπόλοιπα θέλει σκέψη

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Γιατί τρώει μπούλινγκ τύπε?

Επειδή είναι χοντρός και πρέπει να του δείξουμε εμείς ποιος γαμάει στο μαντρί?

Κατανοείς ότι όποιος έχει την ανάγκη να κοροϊδέψει τον χοντρό το κάνει επειδή αισθάνεται σκατά ο ίδιος έτσι?

Η βολικη ανεκπαιδευτη αποψη οτι ολα γινονται απο τη κοινωνια και τους γονεις που εμαθαν.

Εαν ισχυε αυτο θα πρεπει να μας πεις ποιος εμαθε τους γονεις? Οι δικοι τους γονεις? Και εκεινους?
Θα πρεπει να μπορεις να εξηγεις πως γενηθηκε ενα φαινομενο και ποια ειναι τα αιτια και τα αιτιατα. Οχι να διαπιστωνεις.
Η παιδεια και η γονεις ειναι η ευκολη απαντηση αυτη τη ξερουν ολοι δε μας λες κατι φοβερο.

Η απαντηση ειναι περισσοτερο πολυπλοκη και για οσους εχουν διαβασει αρκετα και εξελικτικη βιολογια και νευροεπιστημες και ζωoλογια κλπ κλπ εχει εξηγηθει σε καποιο βαθμο η βιολογια και η νευρολογια του aggression και τους status signaling σε ΟΛΑ τα θηλαστικα.

Και εκει υπηρχε, υπαρχει και θα υπαρχει βια ειτε σωματικη ειτε ψυχολογικη ειτε κοινωνικη στα πλαισια επιβιωσης σε ενα tribe.
Και η γεννηση των κοινωνιων εχει βαθια ριζωμενη μεσα της την εννοια της "νομιμης" συμμορφωσης και βιας.

Εκτος εαν νομιζεις οτι εισαι καποιο ανωτερο απολυτα ελλογο ων που σε εφτιαξε ο θεος απο λασπη πριν 2000 χρονια και δεν ακολουθεις τους νομους της εξελιξης και της βιολογιας του homo sapiens sapiens και των ανωτερων θηλαστικων.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom