Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
σσσσσσσσσσσκααασε μωρηηηηηηηηηηηηηη!!!!!
Όχι μόνο ένα ομοφυλόφιλος άντρας δεν έχει ΠΟΤΕ στην Ελλάδα υιοθετήσει παιδί αλλά ούτε καν μία straight γυναίκα,
Tα ίδια κάνει κ στην κολομπιανα όταν του λέει για γάμο ...στρίβειν δια του αρραβωνος κ.οταν τού είπα να συμπεριφερθεί σαν άντρας κ να αποκαταστήσει το κορίτσι ,με έβαλε ιγκνορ λίσταΔεν μου απανταει,ανησυχω μηπως ειμαι ιγκνορ και το αγνοω
Έγραψα...μπούλινγκ είναι να εκφοβίζεις ή να κακοποιείς κάποιον χωρίς ιδιαίτερο λόγο απλά επειδή μπορείς.Μπουλινγκ ειναι μια new age εκφραση και τιποτα παραπανω που ο καθενας δινει τη δικη του ερμηνεια με τη δικη του πραγματικοτητα. Η λεξη μπουλινγκ δεν υηρχε στα λεξικα πριν 10 χρονια.
Κατα τον ορισμο σου λοιπον οταν το κρατος σε απειλει με τη βια εαν κανεις μια παρανομια να σε καταστειλει και εαν δε πληρωσεις ενα προστιμο ερχετε να σου το κατασχει με τη βια επειδη μπορει κατα τον ορισμο σου ειναι μπουλινγκ.
Επισης ο χοντρος σημερα τρωει ταξεις μεγεθους περισσοτερο μπουλινγκ αρα το να εχουμε τη πιστη οτι μαλλον ισως εχει καποια στιγμη καποια επιπτωση για τα ματια του κοσμου και να λεμε οτι ταχα καναμε κατι δε λειτουργει και τοσο καλα απο οτι φαινεται.
Ποιά είναι αυτή; Που ξέρεις αν έχει γίνει υιοθεσία; Αν έχει γίνει ξέρεις ΠΟΥ έχει γίνει;
Είναι η Ντενίση και η κόρη της. Το έχει δηλώσει η ιδια άπειρες φορες. Εδώ έχει γίνει. Και έχει δηλώσει πως με την ανάλογη καθοδήγηση ξεκίνησε στα 2 χρόνια της να της εξηγεί ότι είναι υιοθετημένη. Μπορώ να σου βάλω κι άλλες περιπτώσεις. Το ότι δε γνωρίζεις εσύ κάποια περίπτωση δε σημαίνει πως δεν υπάρχει. Και με τα ΠΟΤΕ και τα ΠΟΥ δεν κάνεις την άρνησή σου να το δεχθεις πιο ισχυρή.Ποιά είναι αυτή; Που ξέρεις αν έχει γίνει υιοθεσία; Αν έχει γίνει ξέρεις ΠΟΥ έχει γίνει;
Πιο πάνω διόρθωσα την άποψή μου πως δεν το προβλέπει ο νόμος, το προβλέπει κι εξήγησα γιατί υπήρχε αυτός ο νόμος. Τώρα το συγκεκριμένο παιδί δεν φαίνεται Ελληνάκι οπότε δεν ξέρω που το βρήκε και ποιός δέχθηκε να της το δώσει, εννοώ πριν φτάσει σε δικαστήριο. Εξακολουθώ ωστόσο να έχω σοβαρή επιφύλαξη για το αν θα της έδινε παιδί ένα κέντρο βρεφών στην Ελλάδα, ακόμα κι αυτής που είναι επώνυμη, straight και γυναίκα. Διότι όπως το παρουσιάζουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης είναι σαν μέχρι σήμερα όποιος gay θέλει παιδί να πηγαίνει και να παίρνει.Είναι η Ντενίση και η κόρη της. Το έχει δηλώσει η ιδια άπειρες φορες. Εδώ έχει γίνει. Και έχει δηλώσει πως με την ανάλογη καθοδήγηση ξεκίνησε στα 2 χρόνια της να της εξηγεί ότι είναι υιοθετημένη. Μπορώ να σου βάλω κι άλλες περιπτώσεις. Το ότι δε γνωρίζεις εσύ κάποια περίπτωση δε σημαίνει πως δεν υπάρχει. Και με τα ΠΟΤΕ και τα ΠΟΥ δεν κάνεις την άρνησή σου να το δεχθεις πιο ισχυρή.
Κανείς δεν είπε ότι όποιος θέλει παιδί πηγαίνει και το παίρνει. Είτε straight είτε gay.Πιο πάνω διόρθωσα την άποψή μου πως δεν το προβλέπει ο νόμος, το προβλέπει κι εξήγησα γιατί υπήρχε αυτός ο νόμος. Τώρα το συγκεκριμένο παιδί δεν φαίνεται Ελληνάκι οπότε δεν ξέρω που το βρήκε και ποιός δέχθηκε να της το δώσει, εννοώ πριν φτάσει σε δικαστήριο. Εξακολουθώ ωστόσο να έχω σοβαρή επιφύλαξη για το αν θα της έδινε παιδί ένα κέντρο βρεφών στην Ελλάδα, ακόμα κι αυτής που είναι επώνυμη, straight και γυναίκα. Διότι όπως το παρουσιάζουν τα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής αποβλάκωσης είναι σαν μέχρι σήμερα όποιος gay θέλει παιδί να πηγαίνει και να παίρνει.
Που βρίσκεις το αστείο; Απλά υποθέτω ότι το βρήκε κάπου στο εξωτερικό και το υιοθέτησε, αυτό λέω. Κι αν όντως αναγκάστηκε να βγει στο εξωτερικό για να βρει παιδί προς υιοθεσίαν αυτό θα έγινε διότι στην Ελλάδα δεν θα της έδιναν. Δεν θέλω να πω ότι είναι "λιγότερο παιδί" της επειδή είναι αλλοδαπό βέβαια.Κανείς δεν είπε ότι όποιος θέλει παιδί πηγαίνει και το παίρνει. Είτε straight είτε gay.
Έχουμε γράψει πολλοί εδώ ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία.
Η Βολιωτη δεν πήρε ποτέ έγκριση και με τον άντρα της πήραν την απόφαση να υιοθετήσουν παιδάκι από την Αφρική. Που κι εκεί, οπως περιέγραψε τη διαδικασία, περίμεναν αρκετά.
Η Καλογεροπούλου, που επίσης υιοθέτησε παιδί μόνη της, εξηγούσε πως όλοι θέλουν μωρά και δεν υπάρχουν τόσα μωρά διαθέσιμα. Οπότε υιοθέτησε ένα παιδάκι 5 χρονών, που και πάλι, παρότι πιο εύκολο, περίμενε αρκετά. Από το Μητέρα το πήρε αυτή.
Ο Χατζηδάκης υιοθέτησε ενα παιδάκι 12 χρονών, οταν έμεινε ορφανό. Έχασε τους γονείς του σε ατύχημα νομίζω.
Αυτός ηταν πασίγνωστος ομοφυλόφιλος. Δεν τον εμπόδισε στην υιοθεσία.
Τώρα αυτό το δε μοιάζει ελληνακι το παιδί, νομίζω κατανοείς κι εσύ ότι είναι αστείο επιχείρημα.
Δεν εννοώ αυτό. Τα ορφανά και τα εγκαταλελειμμένα στα ιδρύματα είναι όλα ελληνικής καταγωγής; Προφανώς και όχι. Να σου βάλω δυο φωτό παρακάτω. Δηλαδή η κόρη της Λαμπίρη ή η Μπάρκα τι διαφορά έχουν από την κόρη της Ντενίση εμφανισιακά; Το πρόβλημα είναι ότι εχεις προαποφασίσει τι ισχύει και δυσκολεύεσαι να δεχθείς κάποια πράγματα.Που βρίσκεις το αστείο; Απλά υποθέτω ότι το βρήκε κάπου στο εξωτερικό και το υιοθέτησε, αυτό λέω. Κι αν όντως αναγκάστηκε να το βρει στο εξωτερικό για να βρει παιδί προς υιοθεσίαν αυτό θα έγινε διότι στην Ελλάδα δεν θα της έδιναν. Δεν θέλω να πω ότι είναι "λιγότερο παιδί" της επειδή είναι αλλοδαπό βέβαια.
Απλά τυχαίνει να έχω εμπειρία ως προς το τί συμβαίνει στα ιδρύματα αυτά από το ευρύ οικογενειακό μου περιβάλλον.Δεν εννοώ αυτό. Τα ορφανά και τα εγκαταλελειμμένα στα ιδρύματα είναι όλα ελληνικής καταγωγής; Προφανώς και όχι. Να σου βάλω δυο φωτό παρακάτω. Δηλαδή η κόρη της Λαμπίρη ή η Μπάρκα τι διαφορά έχουν από την κόρη της Ντενίση εμφανισιακά; Το πρόβλημα είναι ότι εχεις προαποφασίσει τι ισχύει και δυσκολεύεσαι να δεχθείς κάποια πράγματα.
Ο χοντρός τρώει μπούλινγκ επειδή τρίβλάκες γονείς μεγαλώνουν τα παιδιά τους (γιατί για αυτό μιλάμε εδώ..) μαθαίνοντας τα ότι είναι οκ να κοροϊδεύουν τον χοντρό ή τον κοντό ή ακόμα και τον ανάπηρο.
Γιατί τρώει μπούλινγκ τύπε?Μα καμια σχεση ομως
Γιατί τρώει μπούλινγκ τύπε?
Επειδή είναι χοντρός και πρέπει να του δείξουμε εμείς ποιος γαμάει στο μαντρί?
Κατανοείς ότι όποιος έχει την ανάγκη να κοροϊδέψει τον χοντρό το κάνει επειδή αισθάνεται σκατά ο ίδιος έτσι?