Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.772
- Πόντοι
- 456
Τράβα γαμησου μωρη κλωσσαΤυπε σε κοβω για διαταραγμενο ανωμαλο....
Τράβα γαμησου μωρη κλωσσαΤυπε σε κοβω για διαταραγμενο ανωμαλο....
τσιλ μπροΤις εξυπνάδες άλλου όχι σε μένα....αιντε μουνόπανο
Τράβα σπρωξε κάνα κωλο μωρη πουστραΚριμα ο δροσερος εχει περιοδο και δεν μαθαμε τελικα τι ειναι η διαταραγμενη ανωμαλια....παω να σπρωξω κανενα καροτσι.
Εκανα μαλακια παντως που πεταχτηκα γιατι θα ειχε πεταξει και αλλες ατακαρες οπως το οι αντρες γαμιουνται στις φυλακες αλλα δεν ειναι γκει...τσιλ μπρο
τι περιμενεις να σου πουνε με αυτα που ρωτας? κουμπωσε 3 φορες την μερα το ταδε κουμπι και σε μια βδομαδα θα σου αρεσει η κενταλ τζενερ και οχι ο ζαγορακης?
Σα τις δικές σου πουστρο ατάκες αποκλείεται μωρη λουγκραΕκανα μαλακια παντως που πεταχτηκα γιατι θα ειχε πεταξει και αλλες ατακαρες οπως το οι αντρες γαμιουνται στις φυλακες αλλα δεν ειναι γκει...
Καλά είμαι... καλημέρα!Νικόλα αλάνι,πως πάει,όλα καλά...?
Δεξιουλης εε ?Καλά είμαι... καλημέρα!
Όχι καμία σχέσηΔεξιουλης εε ?
Φασιστακος ?Όχι καμία σχέση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είμαι κατά αυτής της αποφασης
Όχι τίποτα από όλα αυτά.Θα στο ελεγα δεν θα είχα Θεμα.Φασιστακος ?
τι εισαι ? δεν ειναι κακο να πεις ?
Αρα εισαι ειτε Αριστερος ειτε ΑναρχικοςΌχι τίποτα από όλα αυτά.Θα στο ελεγα δεν θα είχα Θεμα.
Σόνυ και ντε θες να με βάλεις κάπου ε?Αρα εισαι ειτε Αριστερος ειτε Αναρχικος
ΜΑ ΛΙ ΣΤΑ
εσυ ρε μυστη ... εχεις κανει 50 διαχωρισμους στα προηγουμενα ποστ σου ...Σόνυ και ντε θες να με βάλεις κάπου ε?
Δεν το γνώριζα...αυτό είναι ακόμα χειρότερο για την γυναίκα που θα γεννήσει.Τύπε, επειδή μαλλον δεν το γνωριζεις καλα το θεμα....
Το παιδι που γεννιεται απο την παρενθετη μητερα, εχει το βιολογικο υλικο της άλλης γυναικας. Οχι αυτης που κυοφορεί, η οποία απλώς δανείζει τη μητρα της. Δεν εχει δικο της βιολογικο υλικο το παιδι.
Αρα ειναι συνεχεια ΚΑΙ της μητερας, το παιδι που κυοφορειται. Οχι της παρενθετης.
Τι εννοείς 50 διαχωρισμούς.Δηλαδη?εσυ ρε μυστη ... εχεις κανει 50 διαχωρισμους στα προηγουμενα ποστ σου ...
εγω σε πειραξα ???
εχεις βαλει τον εαυτο σου στους νορμαλ ... ενω οι αλλοι ειναι μη νορμαλ ... χαχαχαΣόνυ και ντε θες να με βάλεις κάπου ε?
Δεν ξέρω τι είναι οι άλλοι και ούτε με απασχολεί.εχεις βαλει τον εαυτο σου στους νορμαλ ... ενω οι αλλοι ειναι μη νορμαλ ... χαχαχα
να ξερεις ... δεν τα λεω σε εσενα ... εσυ ετυχε να εισαι εδω ...
αφηστε τους διαχωρισμους σε νορμαλ γκει κτλ κτλ ...
πριν 20 χρονια στην νοτιο αφρικη ελεγαν για μαυρους και λευκους ....