Πίνακας τού Escher μέ πασπάλισμα από Γκουέρνικα τού Πικάσο!Τύπε πώς γινεται να γλειφεις τα κωλομαγουλα και να σου χουφτωνει τα μπουτια? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο, πώς γινεται
Τον κωλο του Τιραμόλα έγλειφες?
Wunderbar!
Πίνακας τού Escher μέ πασπάλισμα από Γκουέρνικα τού Πικάσο!Τύπε πώς γινεται να γλειφεις τα κωλομαγουλα και να σου χουφτωνει τα μπουτια? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο, πώς γινεται
ΝΔ η Τζήμα τύπε? Σοβαρα τωρα?Τι ζούμε ρε !! Στη δημοσκόπηση του mega 65 % είναι κατά της τεκνοθεσιες και η Τζήμα με τον Πρετεντέρη λένε ότι ο κόσμος στηρίζει τη νομοθετική πρωτοβουλία ! Mιλαμε ότι η Μπρεζνιεφικη Σοβιετική Ένωση βρήκε μιμητές στην Ελλάδα του 2024!!
Σε λίγο θα βγάλουν και γκέι τον πρετεντέρηΝΔ η Τζήμα τύπε? Σοβαρα τωρα?
Απ' όπου τα παίρνουνΝΔ η Τζήμα τύπε? Σοβαρα τωρα?
Φανταζομαι εχεις αντιληφθει απο τις δημοσκοπησεις οτι το συγκεκριμενο θεμα απασχολει ελαχιστα τον κοσμο, ε?Απ' όπου τα παίρνουν
καθοταν ορθια η κοπελα και με το κωλο της στα μουτρα μου και οπως ηταν μου χαιδευε λιγο τα γονατα μη φανταστεις πως το εκανε και συνεχεια.Τύπε πώς γινεται να γλειφεις τα κωλομαγουλα και να σου χουφτωνει τα μπουτια? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο, πώς γινεται
μλκ δε με πιστευεις?24 ειμαι επισης δε εχω λογο να ψευδομαι ξερεις,δε σου ειπα οτι ηταν σα τη μαρινα που εγλυψε τα κωλομερια και ενοιωθα το γλειψιμο της στα κωλομερια μου(καυλα μαγκες τα εχασα με τη μαρινα) ειδικα εκει που της εβαλα το δαχτυλο μου στο στομα της και το εβγαλα με τα σαλια της καυλωσα ρε μαγκες.άρα παπάρια βελούδινα κωλομαγουλα και κορμί έχεις.
πάλι ψεύδεσαι μπουνταλα
![]()
Ρε τύπε πώς γινεται αυτο?Ειναι αυτη ορθια, εσυ γλειφεις κωλο, προφανως γονατισμενος ή σκυμμενος, πώς στον πούτσο φτανει με τα χερια της τα γονατα σου?καθοταν ορθια η κοπελα και με το κωλο της στα μουτρα μου και οπως ηταν μου χαιδευε λιγο τα γονατα μ
ηταν ψηλη κοπελα ρε μλκ 1.70 τουλαχιστον και νταρντανα σωματικως σα εμενα θα ελεγα ενταξει με πιο καμπυλες αυτη σα γυναικα.Ρε τύπε πώς γινεται αυτο?Ειναι αυτη ορθια, εσυ γλειφεις κωλο, προφανως γονατισμενος ή σκυμμενος, πώς στον πούτσο φτανει με τα χερια της τα γονατα σου?
Δεν θα ρωτησω τριτη φορα.ηταν ψηλη κοπελα ρε μλκ 1.70 τουλαχιστον και νταρντανα σωματικως σα εμενα θα ελεγα ενταξει με πιο καμπυλες αυτη σα γυναικα.
Μπρο δε έχω λόγο να πω ψέματα αλήθεια λούνα τη λέγαν από Λιοσίων 73Α παχουλουλα ξανθιάΔεν θα ρωτησω τριτη φορα.
Η εμπειρια μου ως δικηγορος, μού λεει οτι οταν καποιος απαντάει χαζομαρες για δυο φορες συνεχεια σε μια απλουστατη ερωτηση, λεει απλως ψεματα.
Α) 20 Ιουλίου 2010Ερευνα σε 262 παιδια που υιοθετηθηκαν απο οικογενεις ομοφυλων βρηκε οτι σε ποσοστο 16%-57%
Γινανε και αυτα ομοφυλοφιλα
Μαλιστα οσα ειχανε 2 μητερες λεσβιες 33-57%![]()
Children of homosexuals more apt to be homosexuals? A reply to Morrison and to Cameron based on an examination of multiple sources of data - PubMed
Ten narrative studies involving family histories of 262 children of gay fathers and lesbian mothers were evaluated statistically in response to Morrison's (2007) concerns about Cameron's (2006) research that had involved three narrative studies. Despite numerous attempts to bias the results in...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Οχι ρε δεν θα κανουν καμια προπαγανδα στα παιδακια τα ζευγαρια αυτα που θελει να τα δωσει ο κουλης και ο αδωνης
69Τύπε πώς γινεται να γλειφεις τα κωλομαγουλα και να σου χουφτωνει τα μπουτια? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο, πώς γινεται
Να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε τη πατέντα.....Επόμενο βήμα να τους παντρεύει και η εκκλησία αν δουν ότι τους συμφέρει και βγάζουν χρήμα...
κάτι στρεβλό υπάρχει στο ζήτημα,Σου εχω ξαναπει οτι ο νομος δεν θα λεει τιποτα για την υιοθεσια.
Αυτοδικαιως θα ισχυσει, οπως ισχυει γενικως με την διαταξη της υιοθεσιας περι συζυγων.
Έχεις ξεφύγει μαν....Τύπε πώς γινεται να γλειφεις τα κωλομαγουλα και να σου χουφτωνει τα μπουτια? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο, πώς γινεται
Σιγα μην ανεβαινει και ο Σκλαβενιτης τυπε...Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό αλλά ολα τα φιλο-ΛΟΑΤΚΙ κόμματα χάνουν στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και ανεβαίνουν κυρίως Βερόπουλος και ΚΚΕ.