papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.755
- Πόντοι
- 27.261
μονο το γυαλι μυωπιας αφησε ιδιο ο μαστοραςΣκαπανέας της ανθρωπότης.
Τιτανέϊσιον κι έτσ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μονο το γυαλι μυωπιας αφησε ιδιο ο μαστοραςΣκαπανέας της ανθρωπότης.
Τιτανέϊσιον κι έτσ
το ένα χέρι το έχει αντρικόμονο το γυαλι μυωπιας αφησε ιδιο ο μαστορας![]()
Ρε ψυχούλα μου καλή αυτά τα συζητάμε άλλη φορά ,μπορεί νάχεις και δίκιο, δεν το εξετάζω κάν,σού είπα τεσπά.Οι Αμερικανοί λοάτκι είναι εναντίον και του Μπάϊντεν,παρότι τους έχει βάλει ακόμα και σε καίριες θέσεις.
Ο Τραμπ καταφέρεται εναντίον τους ανοικτά,όταν διακυβέρνηση όμως δεν έκαν ε τίποτα από όσα προγραμματισμό είχε πεί για την Αμερικανική οικογένεια και σιωπηλά δεν έβαλε κανένα εμπόδιο στην woke ατζέντα.
Στο δια ταύτα δεν έκανε τίποτα εκτός από το να αποσύρει τα στετεύματα από Ιράκ και Αφγανιστάν,για να προετοιμάστε πιθανώς για τον επόμενο μεγάλο πόλεμο στην Μέση Ανατολή....
Μην ξεχνάμε ότι είναι φανατικός υποστηρικτής της ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Εβραϊκού κράτους....
και το (ημι)μουστακι κλαμα λεμετο ένα χέρι το έχει αντρικό
και το άλλο γυναικείο,βαμμένο πεντικιούρ με στρας στα πρόσθετα νυχάκια
Με το γυναικείο χεράκι θα τον παίζει ο καψερός![]()
στο επόμενο λουκκαι το (ημι)μουστακι κλαμα λεμε![]()
κατω απο το τουλι ετσι ειναι.στο επόμενο λουκ
θα έχει γένι-μούσι στο μισό πρόσωπο ,
στο άλλο μισό αποτρίχωση κερί χαλάουα![]()
Η εικόνα όχι ψυχούλα.Ρε ψυχούλα μου καλή αυτά τα συζητάμε άλλη φορά ,μπορεί νάχεις και δίκιο, δεν το εξετάζω κάν,σού είπα τεσπά.
Η εικόνα σύμπτωσης απόψεων ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ...ισχύει;
Ναί
Όχι
Ίσως
.
Είσαι μεγάλος γαμιας ρε μπρο 70 κριτικές από πουτανες ρε αθεοφοβε?και φαντάζομαι άλλες 300 φορές που δε έχεις γράψει τελικά οι φορτηγατζηδες βγάζουν λεφτά.κατω απο το τουλι ετσι ειναι.
το μισο γυαλι βιλουδο (οπως τα κωλομαγουλα του @oreos24 ) και το αλλο μασκουλιν χαηπερτεστο γουρουνοτριχα ala jormakka multiclone ( @Manoliskalousis )![]()
Είσαι μεγάλος γαμιας ρε μπρο 70 κριτικές από πουτανες ρε αθεοφοβε?και φαντάζομαι άλλες 300 φορές που δε έχεις γράψει τελικά οι φορτηγατζηδες βγάζουν λεφτά.
Πήγα με μια στη Λιοσίων τις προάλλες χοντρούλα ταιριάζαμε σωματικά τη γάμησα και τη έχυσα αλλά μετα το σεξ έκλασε χαλαρά σα να μη τρέχει τίποτα και δυνατή κλανιά.
άααχαχαχχαααααχ όχι ρε με τό αντρικό, αφού δε φοβάται μην τον πουν μαλάκατο ένα χέρι το έχει αντρικό
και το άλλο γυναικείο,βαμμένο πεντικιούρ με στρας στα πρόσθετα νυχάκια
Με το γυναικείο χεράκι θα τον παίζει ο καψερός![]()
Αηδίες.και μιας που μιλάμε για τα καρναβάλια..
Πως ήταν κάποτε το αντρικό λουκ και πως κατάντησε
![]()
σε ρωτησε πως διατηρείς βελούδινο το κορμί σου η' σε έκλασε έτσι στεγνα?Πήγα με μια στη Λιοσίων τις προάλλες χοντρούλα ταιριάζαμε σωματικά τη γάμησα και τη έχυσα αλλά μετα το σεξ έκλασε χαλαρά σα να μη τρέχει τίποτα και δυνατή κλανιά.
Με έκλασε στεγνά ενώ πιο πριν έδειξε ότι της άρεσε μου χουφτωνε τα μπούτια όσο της εγλειφα τα κωλομαγουλα.σε ρωτησε πως διατηρείς βελούδινο το κορμί σου η' σε έκλασε έτσι στεγνα?
![]()
άρα παπάρια βελούδινα κωλομαγουλα και κορμί έχεις.Με έκλασε στεγνά ενώ πιο πριν έδειξε ότι της άρεσε μου χουφτωνε τα μπούτια όσο της εγλειφα τα κωλομαγουλα.
Σου εχω ξαναπει οτι ο νομος δεν θα λεει τιποτα για την υιοθεσια.Εσύ μιλάς νομικά.
Αν είναι να είμαστε λοιπόν και στα 2 κατά να είμαστε τότε....
Η υιοθεσία δεν πρέπει να περάσει.
Τύπε πώς γινεται να γλειφεις τα κωλομαγουλα και να σου χουφτωνει τα μπουτια? Για εξηγησε το μου λιγο αυτο, πώς γινεταιΜε έκλασε στεγνά ενώ πιο πριν έδειξε ότι της άρεσε μου χουφτωνε τα μπούτια όσο της εγλειφα τα κωλομαγουλα.