Νέα

Τεκνοθεσία Ομόφυλων Ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

• Υπέρ

• Κατά, δεν το συζητάω καν

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Γάμος δεν είναι ακριβώς "δικαίωμα" , είναι σύμβαση
προστασίας των παιδιών και της γυναίκας .

Δικαίωμα είναι να συζούν ένας άντρας και μια γυναίκα,
ο Γάμος είναι σύμβαση προστασίας της συμβίωσης αυτής
που την επιδοτεί το Κράτος, διότι γεννιούνται παιδιά
από αυτή τη σχέση, και δεν πεθαίνει η κοινωνία.
Επίσης , τα παιδιά αυτά όταν μεγαλώσουν θα εργαστούν
και από τις εισφορές τους θα πληρώνονται οι συντάξεις
των ηλικιωμένων.

Οι γκέϊ μπορεί να συζούν ελεύθερα εδώ και πολλά χρόνια.
Η κοινωνία γιατί να επιδοτήσει την συγκατοίκηση αυτή ;
Ποιος είναι ο λόγος ;
Τι προσφέρει στην κοινωνία αυτή η συγκατοίκηση ;

:think:

Υπομονη λιγες μερες που θα ερθει προς ψηφιση το νομοσχεδιο, και ο νεος εκπροσωπος Τυπου των ΛΟΑΤΚΙ, ο Αδωνις, θα βγει στα καναλια να μας εξηγησει διεξοδικα και να προπαγανδισει υπερ.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.786
Πόντοι
6.256
Αλλη μια ανθρωπινη και πανω απο ολα φυσιολογικη ιστορια ενος απολυτα φυσιολογικου ανθρωπου....

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
880
Πόντοι
86
Μετά το 2.30 την ρωτάει αν τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ΛΟΑΤΚΙ Οικογένειες έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν και τα ίδια ΛΟΑΤΚΙ. Απάντησε, ότι η ερώτηση δεν έχει καμία βάση. ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΛΟΑΤΚΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΩΣ ΛΕΣΒΙΑ. Αυτό το Στερεότυπο με τη δική μου εμπειρία, δεν πάει καλά. Αυτά
Μεταγράφω τον ακριβή διάλογο στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

[...] Ερώτηση:
Σε αυτό που κάποιοι υποστηρίζουν ότι ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια έχει πολλές πιθανότητες αργότερα, έτσι, και ο ίδιος να γίνει ομοφυλόφιλος, εσείς τί απαντάτε;
Απάντηση:
Απαντώ ότι αυτή η ερώτηση έχει ενδιαφέρον, γιατί δεν έχει καμία βάση. Όμως, όχι δεν έχει καμία βάση γιατί παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών δεν μπορούν να γίνουν ΛΟΑΤΚΙ. Και βέβαια μπορούν. Τώρα, έχετε πέσει στην περίπτωση, γιατί είμαι παιδί με ΛΟΑΤΚΙ γονείς και η ίδια, είμαι τώρα 35 ετών, αλλά έχω μεγαλώσει με ΛΟΑΤΚΙ γονείς και, επίσης, είμαι και μέλος της κοινότητας, αυτοπροσδιορίζομαι η ίδια ως λεσβία, άρα αυτό το στερεότυπο με την δική μου εμπειρία δεν πάει πάρα πολύ καλά. [...]

Όντως, όπως ακριβώς είναι διατυπωμένη, η απάντηση δέν θα έπαιρνε βραβείο λογικής συνέπειας και ίσως εμπεριέχει και αντίφαση. Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές, αποτολμώ μια επαναδιατύπωση, για να αποκτήσει σαφέρστερο νόημα. Και αυτό, αυθαίρεται μεν, αλλά λαμβάνοντας υπ' όψιν τις πάγιες θέσεις/απόψεις, τον σκοπό και το ακόλουθο έργο, που κάνει η οργάνωση ORLANDO (βλ.: Orlando LGBT - Ψυχική υγεία χωρίς στίγμα), για λογαριασμό της οποίας εργάζεται η συνεντευξιαζόμενη:

Αυτή η ερώτηση είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν έχει καμία βάση <από την εμπειρική έρευνα και τα έως τώρα δεδομένα>. <Και δεν έχει καμία βάση όχι> γιατί παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών δεν μπορούν να γίνουν <και τα ίδια> ΛΟΑΤΚΙ. <Μπορούν, αλλά ΜΠΟΡΕΙ και να μη γίνουν>. Τώρα, έχετε πέσει στην περίπτωση <που εγώ έγινα και η ίδια ΛΟΑΤΚΙ έχοντας> μεγαλώσει με ΛΟΑΤΚΙ γονείς. Άρα αυτό το στερεότυπο <δηλαδή, ότι τα παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών θα γίνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και τα ίδια ΛΟΑΤΚΙ, δείχνει να ταιριάζει> καλά, <αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει για κάθε περίπτωση, δεν είναι δεδομένο και δεν μπορεί να γενικευτεί>.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.707
Πόντοι
6.536

Το πιο σκληρό αδελφάτο συνεδριάζει....
Ήρεμα το λέω.....

:coffee:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.822
Πόντοι
6.265
Ερευνα σε 262 παιδια που υιοθετηθηκαν απο οικογενεις ομοφυλων βρηκε οτι σε ποσοστο 16%-57%
Γινανε και αυτα ομοφυλοφιλα
Μαλιστα οσα ειχανε 2 μητερες λεσβιες 33-57%

Οχι ρε δεν θα κανουν καμια προπαγανδα στα παιδακια τα ζευγαρια αυτα που θελει να τα δωσει ο κουλης και ο αδωνης

Τελευταία τροποποίηση:

H1N1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2024
Κριτικές
12
Like
892
Πόντοι
311
Τελικά θα γίνει σήμερα υπουργικό συμβούλιο για αυτό;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μεταγράφω τον ακριβή διάλογο στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

[...] Ερώτηση:
Σε αυτό που κάποιοι υποστηρίζουν ότι ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια έχει πολλές πιθανότητες αργότερα, έτσι, και ο ίδιος να γίνει ομοφυλόφιλος, εσείς τί απαντάτε;
Απάντηση:
Απαντώ ότι αυτή η ερώτηση έχει ενδιαφέρον, γιατί δεν έχει καμία βάση. Όμως, όχι δεν έχει καμία βάση γιατί παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών δεν μπορούν να γίνουν ΛΟΑΤΚΙ. Και βέβαια μπορούν. Τώρα, έχετε πέσει στην περίπτωση, γιατί είμαι παιδί με ΛΟΑΤΚΙ γονείς και η ίδια, είμαι τώρα 35 ετών, αλλά έχω μεγαλώσει με ΛΟΑΤΚΙ γονείς και, επίσης, είμαι και μέλος της κοινότητας, αυτοπροσδιορίζομαι η ίδια ως λεσβία, άρα αυτό το στερεότυπο με την δική μου εμπειρία δεν πάει πάρα πολύ καλά. [...]

Όντως, όπως ακριβώς είναι διατυπωμένη, η απάντηση δέν θα έπαιρνε βραβείο λογικής συνέπειας και ίσως εμπεριέχει και αντίφαση. Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές, αποτολμώ μια επαναδιατύπωση, για να αποκτήσει σαφέρστερο νόημα. Και αυτό, αυθαίρεται μεν, αλλά λαμβάνοντας υπ' όψιν τις πάγιες θέσεις/απόψεις, τον σκοπό και το ακόλουθο έργο, που κάνει η οργάνωση ORLANDO (βλ.: Orlando LGBT - Ψυχική υγεία χωρίς στίγμα), για λογαριασμό της οποίας εργάζεται η συνεντευξιαζόμενη:

Αυτή η ερώτηση είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν έχει καμία βάση <από την εμπειρική έρευνα και τα έως τώρα δεδομένα>. <Και δεν έχει καμία βάση όχι> γιατί παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών δεν μπορούν να γίνουν <και τα ίδια> ΛΟΑΤΚΙ. <Μπορούν, αλλά ΜΠΟΡΕΙ και να μη γίνουν>. Τώρα, έχετε πέσει στην περίπτωση <που εγώ έγινα και η ίδια ΛΟΑΤΚΙ έχοντας> μεγαλώσει με ΛΟΑΤΚΙ γονείς. Άρα αυτό το στερεότυπο <δηλαδή, ότι τα παιδιά ΛΟΑΤΚΙ γονιών θα γίνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και τα ίδια ΛΟΑΤΚΙ, δείχνει να ταιριάζει> καλά, <αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει για κάθε περίπτωση, δεν είναι δεδομένο και δεν μπορεί να γενικευτεί>.
Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύεις ότι αυτό που έγραψες ακυρώνει την αυθόρμητη απάντηση της εν λόγω, αναρωτιέμαι για τα κίνητρά σου. Ναι, είτε σου αρέσει, είτε όχι, τα παιδιά που μεγαλώνουν με Ομοφυλόφιλους Γονείς, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν Ομοφυλόφιλοι, αυτά λένε οι Στατιστικές. Κι ακόμα τα εν λόγω παιδιά γίνονται παρίες, ανεξάρτητα από τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Η Μέγιστη πλειονοψηφία των γονιών, δεν θα στείλει τα αγόρια τους σε σπίτι φίλου τους οι γονείς του οποίου είναι Άντρες Ομοφυλόφιλοι, το ίδιο και σε σπίτι φίλης, η οποία μεγαλώνει με δύο Ομοφυλόφιλες γυναίκες. Γιατί να διακινδυνεύσει; και μην μου αρχίσεις ότι δεν είναι όλοι οι Ομοφυλόφιλοι παιδεραστές, δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο, δεν κατηγορώ κάποιο άτομο. Αναφέρομαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο φόβο των γονιών, όσον αφορά την επιρροή των εν λόγω ατόμων στα παιδιά τους. Αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν με βαρίδια στις πλάτες, λόγω των γονιών τους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Αλλη μια ανθρωπινη και πανω απο ολα φυσιολογικη ιστορια ενος απολυτα φυσιολογικου ανθρωπου....

κατά τα άλλα, οι τρανς είναι λογικά άτομα. Για φανταστείτε σκηνικό. Το εν λόγω παιδί, θα έχει γεννηθεί από ένα άτομο, το οποίο ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΆ, είναι Άντρας, δηλ. θα είναι Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ. Και ταυτόχρονα, αφού θα το έχει κυοφορήσει και γεννήσει, θα είναι ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ. Δύο σε ένα. Αναρωτιέμαι τι θα νιώσει, όταν θα πληροφορηθεί την διπλή ιδιότητα του γονιού. Το έχω ξαναγράψει. Τα ανθρώπινα Κοινοβούλια μπορούν να ψηφίσουν όσους Νόμους θέλουν. Δεν μπορούν να αλλάξουν τη Βιολογική Πραγματικότητα, τελεία

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.045
Πόντοι
1.056
Μπούρδες τυπε μου. Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει με μάνα και πατέρα που είναι το φυσιολογικό περιβάλλον για να βγει νορμάλ. Όλα τα άλλα είναι κατασκευάσματα της πολιτικής ορθότητας
οντωσ το παιδι πρεπει να μεγαλωσει με μανα και πατερα.αυτο ειναι το νορμαλ δεν το συζηταμε ,αλλα ασχετα απο την υοθεσια δεν εχω τιποτα εναντιων τουσ και ουτε μ ενωχλουν.ασ κανουν οτι θελουν,αλλα το συγκεκρυμενο ειναι εντελωσ κουλο και παραλογο.ολλα τα παιδια εχουν μια μανα και ενα πατερα και αυτο ειναι το φυσιολογικο δηλαδη,και αυτα θα εχουν 2 πατεραδεσ η μαναδεσ τελειωσ παραλογο.τωρα αν ενωεισ οτι αν ειναι αγορι μεγαλονωντασ θα γυνει και αυτο πουστησ,δεν υσχηει,γιατι αυτοι γενιουντε ετσι.και παιδια που μεγαλωσανε κανονηκα με τουσ γωνεισ τουσ εχουν γυνει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
τωρα αν ενωεισ οτι αν ειναι αγορι μεγαλονωντασ θα γυνει και αυτο πουστησ,δεν υσχηει,γιατι αυτοι γενιουντε ετσι.και παιδια που μεγαλωσανε κανονηκα με τουσ γωνεισ τουσ εχουν γυνει.
Εκτός αν το υιοθετήσει κανένας τύπου Λιγνάδη.
Υπάρχει και παροιμία του σοφού λαού που υπονοεί την αιτιώδη σχέση:
"Δουλειά δεν είχε ο διάολος ..."

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.045
Πόντοι
1.056
λοιπον μαγκεσ μου.μεταξη τουσ ασ κανουν οτι θελουν η ζωη τουσ και το σωμα τουσ ειναι δικα τουσ,αλλα επη του θεματοσ ,οχι το τερματησανε οχι το γαμησανε το ξεκωλιασανε.το παιδι θελει τη μανα του και τον πατερα του,και δεν θα παμε κοντρα στη φυση.τι γωνεασ α και γωνεασ β.τι μαλακιεσ ειναι αυτεσ.απ αυτη και μονο την αποψη το λεω και καθολου ρατσηστικα.

Πέτροςαλανι

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
8.045
Πόντοι
1.056
Εκτός αν το υιοθετήσει κανένας τύπου Λιγνάδη.
Υπάρχει και παροιμία του σοφού λαού που υπονοεί την αιτιώδη σχέση:
"Δουλειά δεν είχε ο διάολος ..."
καλα αυτοι θελουν κατ ευθειαν κρεμασμα φιλαρακι.ουτε καν φυλακη.αυτοι δεν ειναι ανθρωποι.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
ανόμοια πράγματα συγκρίνεις

Στο αεροδρόμιο πχ οι αστυνομικίνες ελέγχουν τις γυναίκες ,
δεν ελέγχουν καυλιά κι αρχίδια και το αντίθετο οι άνδρες αστυνομικοί δεν πιάνουν γυναικείους βύζους
Υπερβολές νεοταξιτών για να προωθήσουν τον "πόλεμο των φύλων". Άμα είναι έτσι οι γυναικες γυνακολόγοι να εξετάζουν μόνο γυναίκες και οι άντρες γυναικολόγοι μόνο άντρες-γκέι :2funny:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.649
Πόντοι
9.297
Δηλαδή εγώ αν παντρευτώ κοπέλα από το χωριό μου δεν θα είμαστε ομόφυλο ζευγάρι...θα είμαστε ΑΝΩΜΑΛΟ ΖΕΥΓΑΡΙ;
Εννοείται ..
Έχεις δει την ταινία "Straight Story";Κάπου εκεί στις καλες μέρες...2007 η 2008.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.984
Πόντοι
6.515
μητροπολιτης Μεσογαιας Λαυρεωτικης

«Το κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ, έχει εξελιχθεί σε ιδεολόγημα με φανατικούς υποστηρικτές, έχει λάβει διαστάσεις μόδας και χύνεται πλέον ως ορμητικός χείμαρρος στη θάλασσα τής κοινωνικής ζωής, συμπαρασύροντας τα πάντα.

Η σύγχρονη προβληματική περί φύλου συνδυάζεται με ένα πανίσχυρο lobbying, μία προπαγανδιστική μηχανή μονόπλευρης προβολής απόψεων, που προσπαθούν να κλονίσουν τη σαφή διάκριση και σεξουαλική ταυτότητα των φύλων και να επιβάλουν μία ιδεολογία αυθαίρετης αλλαγής, επιλογής ή και επαναπροσδιορισμού του φύλου, ἡ όποια εκμεταλλεύεται την αδιαφορία της κοινωνίας και βέβαια ἡ αξιοποίηση των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων. Το κίνημα των LGBT αποτελεί ίσως το ισχυρότερο στον κόσμο lobby», επεσήμανε ακόμη.

ROB. C

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.035
Πόντοι
3.656
όλη αυτή η τρέλα χρηματοδοτείται με δις δολλάρια και προπαγανδίζεται βάσει σχεδίου,
εμείς εδώ είμαστε ακόμη στο Α
Ευρώπη κ ειδικά αμερική η πλύση εγκεφάλου γίνεται χρόνια και έχει αποτελέσματα
Δείτε πόση νοητική ζημιά έχει πάθει η κοπέλα( ? ) στο βίντεο που αρνείται να αντιληφθεί τα απλά που της εξηγεί ο μούσιας
Μάλιστα δυσανασχετεί επειδή όσα λογικά ακούει δεν συμβαδίζουν με την "δικαιωματική" προπαγάνδα που την έχει δηλητηριάσει

Ο ορισμός της λοβοτομής :sad2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom