αν ειναι "αδερφικη" στοργη την επιτρεπω...
αλλιως...
Μπαααα... Ζηλεύουμε?
Είναι "φορουμική" στοργή! ;)
αλλιως...
περιπου...!?!?!?παντα οι εξερεσεις ειναι για να επιβεβαιωνουν τον κανονα. μαλλον εισαι το μαγικο βουνο του λαζαριδη χαχα δυατο σωμα και πλουσια ειγευση χαχα αν επιλεγεις να κατακτισαι συμενει οτι θελεισ ποιο ....γουτσου γουτσου φαση και δεν εισαι του κληρου ροκ.
αλλιως...
....First comes love then comes marriage then comes anatol with a carriage!Βρε παιδιά. Μ' αγαπάει σας λέω!!
εμενα μιλατε?καλα τα λες ο καλος ο μαγηρας ξερει να....σαλευει την κουταλα χαχα καλο βραδυυ ο ορθογαφος σας χερετα .καπια στηγμη μπορει να γραψω πωσ κανουμαι ...χωσε σε ασχετο χωρο και αγνωστα ατομα μια και αυτο ειναι το θεμα.αρκει να ειναι νωρης γιατι μολις αρχισω να λεω αποψεις θα γηνει χαμος χαχα καλο βραδυ
εισαι ωραιος , αν και πιστευω πως δεν υπαρχει στανταρ τροπος διοτι καθεδεν την διωχνεισ αδερφε εσυ την κανεις και φτεει κιολας αυτη ειναι η σωστη τεχνη χαχα αλλα αλη ωρα η αναλυση χαχα
....First comes love then comes marriage then comes anatol with a carriage!
Καλάααα. Κορόιδευε εσύ....
το θεμα δεν ειναι πως τη βγαζεις ,
αλλα πως τη διωχνεις!!! ;)
με συγχωρειτε , δεν εννοουσα εσας, ειναι μια αντρικη εκφραση...
και τι ειμαι σκυλιτσα να με "βγαλει" ?!?!?!
καλο βραδι και σε σενα καλο μου!!!καλα τα λες ο καλος ο μαγηρας ξερει να....σαλευει την κουταλα χαχα καλο βραδυυ ο ορθογαφος σας χερετα .καπια στηγμη μπορει να γραψω πωσ κανουμαι ...χωσε σε ασχετο χωρο και αγνωστα ατομα μια και αυτο ειναι το θεμα.αρκει να ειναι νωρης γιατι μολις αρχισω να λεω αποψεις θα γηνει χαμος χαχα καλο βραδυ
οκ.....συγχωρεμενος...παρεξηγηση!!!με συγχωρειτε , δεν εννοουσα εσας, ειναι μια αντρικη εκφραση...
ενας διαχρονικος τροπος ειναι.. " ε ψιτ ψιτ εσυ..!"
γιατι βγαζεις τον εαυτο σου εκτος?
Εγώ λέω να βάζετε τρικλοποδιές μπας και πέσουν!
Σίγουρο και αποτελεσματικό! Καμία όρθια!
Εγώ λέω να βάζετε τρικλοποδιές μπας και πέσουν!
Σίγουρο και αποτελεσματικό! Καμία όρθια!
Τι εννοείς αγαπητό αγόρι? Να δοκιμάσω κι εγώ την μέθοδο?γιατι βγαζεις τον εαυτο σου εκτος?
Ή να τους τραβάς την καρέκλα όταν πηγαίνουν να καθήσουν