κολλητη η πιο χαλαρη?απο μεσα?σιγα το δυσκολο...φορμιτσα...μαυρη!!!! ;)![]()

κολλητη η πιο χαλαρη?απο μεσα?σιγα το δυσκολο...φορμιτσα...μαυρη!!!! ;)![]()
Σιγουρα θελω να πιστευω οτι θα ειναι τζουσλισιγα το δυσκολο...φορμιτσα...μαυρη!!!! ;)![]()
αν προτιμας χαλαρη...εχασες!!! ;)κολλητη η πιο χαλαρη?απο μεσα?![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγουρα θελω να πιστευω οτι θα ειναι τζουσλι
αχχχχχχ ετσι σε θελω με ιδρωτα να μυριζης θυμο και βαρβατηλα...
Φτάσατε τις 54 σελίδες κι εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι πως η μουσική ενώνει! *P
Καλά το πάω έτσι?![]()
(το εχουμε μαμησει ολο λεμε το θρεντ...Φτάσατε τις 54 σελίδες κι εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι πως η μουσική ενώνει! *P
Καλά το πάω έτσι?![]()
Σηκωσε και το χερι να φαω καμια αναποδη... πολυ με ερεθιζη.Αλοιμονο τωρα...τι παιζουμε???? Ηση εχω στειλει την μπαιτ στην κουζινα κι ακομα ναρθει....αν δεν τηs δωσω αδεια δεν βγαινει απο κει μεσα.....Τωρα δεν ξερω ποια να στειλω για τα ξυλα για το τζακι.....λεs η κριστυ να τα καταφερει???![]()
![]()
![]()
δεν την προτιμω χαλαρη.........αν προτιμας χαλαρη...εχασες!!! ;)![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω...Αλοιμονο τωρα...τι παιζουμε???? Ηση εχω στειλει την μπαιτ στην κουζινα κι ακομα ναρθει....αν δεν τηs δωσω αδεια δεν βγαινει απο κει μεσα.....Τωρα δεν ξερω ποια να στειλω για τα ξυλα για το τζακι.....λεs η κριστυ να τα καταφερει???![]()
![]()
![]()
εγω ομως εκανα πλακιτσα...την προτιμω ανετη και χαλαρη ;)δεν την προτιμω χαλαρη.........
Ρε γμτ μου.....πανω που τοχω πλυνει μωρε.....καλα...θα σου δωσω κλωτσια γιατι βολευομαι μ αυτα τα παπουτσια.....Ετοιμασου !!!Σηκωσε και το χερι να φαω καμια αναποδη... πολυ με ερεθιζη.
Ταυρε μου εσυ... χανομαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΡε γμτ μου.....πανω που τοχω πλυνει μωρε.....καλα...θα σου δωσω κλωτσια γιατι βολευομαι μ αυτα τα παπουτσια.....Ετοιμασου !!!![]()
![]()
![]()
![]()
να σου πω...
αν ειναι να κανεις τα ιδια κ σε μενα και μετα να τρεχωωωω
ασε καλυτερα καλο ειναι κ το καλοριφερ...εγω ομως εκανα πλακιτσα...την προτιμω ανετη και χαλαρη ;)
Καληνυχτα φιλεκαπου εδω σας αφηνω εγω......καλη συνεχεια
καλο βραδυ κ μη μασας,θελουν ζορι οι γυναικεςΚαληνυχτα φιλε
νυχτααααακαλο βραδυ κ μη μασας,θελουν ζορι οι γυναικες
Αααααααα δεν φταιω...να το ζητησεις ευγενικα...Παs να λουφαξειs ε???? Δεν πηρεs φαινεται το μαθημα σου ακομη??? Δεν ειδεs την υποτακτικη amjik που σταθηκε κυρια σε οτι ειπα ε???.....μμμμμμμ ε λοιπον γραμμη για τα ξυλα για το τζακι![]()
![]()
![]()
καλο βραδυ κ μη μασας,θελουν ζορι οι γυναικες