ενω η παοκαρα μου......τα χανουμακια ειναι τα αγαπημενα μου αλλα με γραφεις.....:-* :-* :-*
ειπαμε σου αρεσουνε τα "χανουμακια"....
(φτου...ισοπαλια χτες!)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
αντρας:γυναικα γρηγορα τα πιατα....
γυναικα:πες τη μαγικη λεξη....
αντρας:τσακισου
Βεβαιωs....ετσι ετσι....Αν δεν την πειs απο την αρχη αυτη τη λεξη....κατι παθαινουν...αποπροσανατολιζονται....
ναι οντως σου "γραφω" γραμμα...που το ηξερεςενω η παοκαρα μου......τα χανουμακια ειναι τα αγαπημενα μου αλλα με γραφεις.....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ασ ρωτησουμεε λοιπον ενα αερσενικο στην εδω παρεα τι του αρεση....
κ ερωτω...
ποιο ααρσενικο θα απαντηση...
Πρωτα πρεπει να πειs την σωστη φραση.....σε παρακαλω αντρα μου ......και μετα την ερωτηση...οχι να ξεφευγουμε κι απ τουs τυπουs....
ειπαμε ειμαι απο θεσ νικη αλλα μην μπερδευεσαι με τα με κ τα μου.....με γραφεις οχι μου γραφειςναι οντως σου "γραφω" γραμμα...που το ηξερες
σε ποιον αναφερεσαι?γιατι εχει πολλους αντρεςΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ αντρα του εδω θρεντ... απαντησε σε υμας τις καψερες..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ αντρα του εδω θρεντ... απαντησε σε υμας τις καψερες..
Γυναικα χωριs πολλεs σαλτσεs......λεγε τι θεs!!!
εχω καλη μνημη....!!!!! ;)ειπαμε ειμαι απο θεσ νικη αλλα μην μπερδευεσαι με τα με κ τα μου.....με γραφεις οχι μου γραφεις
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ αντρα του εδω θρεντ... απαντησε σε υμας τις καψερες..
για να δουμε τι θα πει ο αντρας...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΓυναικα χωριs πολλεs σαλτσεs......λεγε τι θεs!!!
το εχω καταλαβει...εσυ δεν μας ειπες απο που εισαι?περιοχη αττικης εννοωεχω καλη μνημη....!!!!! ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Σαν να μην.. ξερω γω.. περιμενε θα απαντηση ο αντρας,σε ποιον αναφερεσαι?γιατι εχει πολλους αντρες
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
Kαλα νταξει τωρα....Ξαναθυμισεμου το το Πασχα.....Δεν μπορω τωρα....Και σιδερωσε εκεινο το πουκαμισο που θελω να βγω εξω σημερα...Αντε και σβελτα .......
γιατι εσυ ειπες περιοχη σαλονικας ????το εχω καταλαβει...εσυ δεν μας ειπες απο που εισαι?περιοχη αττικης εννοω
εγω ειμαι κοριτσακι δεν λεω τιποτα... ;) :-*
Σαν να μην.. ξερω γω.. περιμενε θα απαντηση ο αντρας,
περιοχη ειπα να πεις,οχι τι φορας καλη μουγιατι εσυ ειπες περιοχη σαλονικας ????
εγω ειμαι κοριτσακι δεν λεω τιποτα... ;) :-*
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
αχχχχχχ ετσι σε θελω με ιδρωτα να μυριζης θυμο και βαρβατηλα...Kαλα νταξει τωρα....Ξαναθυμισεμου το το Πασχα.....Δεν μπορω τωρα....Και σιδερωσε εκεινο το πουκαμισο που θελω να βγω εξω σημερα...Αντε και σβελτα .......
σιγα το δυσκολο...φορμιτσα...μαυρη!!!! ;)περιοχη ειπα να πεις,οχι τι φορας καλη μου