paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
με σακουλευτηκες μπαγασακο
Ρε μην λες τεοια
τωρα η αλλη θα ρωταει τι συμαινει "σακουλεφτικες"
με σακουλευτηκες μπαγασακο
κι εμενα !!!γιαμι-γιαμι!!!
χυλοπιτουλες με φρεσκια σαλτσα απο ντοματα!!!
το αγαπημενο μου φαγητο!!!!
βρε ανατολ μου!!ειμαι υποχρεωμενη να θελω σεξ με τον καθενα που ετυχε να μου την πεσει???τι λες τωρα κ συ?!αν θελω κατι θα το δειξω..αν οχι παλι θα το δειξω..καταλαβαινεις?!Έπαιξες κι έχασες. Τι δε θέλεις ρε κοριτσάκι?? Sex?? Κλασική Ελεηνίδα...
Αμοιβαια η συμπαθεια!!!!τωρα μεταξυ μας αλλα ξερεις ποσο σε παω.....πως θα καταλαβετε εναν που το παιζει κ δεν ειναι ο εαυτος του αφου ειναι η πρωτη φορα που τον βλεπετε?
σημαινει με καταλαβεςΡε μην λες τεοια
τωρα η αλλη θα ρωταει τι συμαινει "σακουλεφτικες"
Απαπαπαπαπαπαπα!!!!!
Θα κανω ε μ ε τ ο !!!!!!!!!!!
Απαπαπαπαπαπαπα!!!!!
Θα κανω ε μ ε τ ο !!!!!!!!!!!
ναι ρε καλη μου,αρα στο καμακι δεν μπορεις να τον απορειψεις επειδη το παιζει....το καταλαβαινεις εκ των υστερωνΑμοιβαια η συμπαθεια!!!!
Εμ αν το ηξερα και μπορουσα να το καταλαβω απο την αρχη
δεν θα τον ειχα φαει στη μαπα τον πρωην γελοιο που ειχα δεσμο!!!!
το σακουλιαστηκαμε φιλε ilbisσημαινει με καταλαβες
Ε, καλά αυτό το καταλάβαμε. Βόρεια προάστεια, βλέπεις. Τρελαίνομαι...
μπραβο παιδι μου , εισαι καλος μαθητηςτο σακουλιαστηκαμε φιλε ilbis
Ναι τι να σου πω με τα φλωρακια των ΒΠ !!!!!Ε, καλά αυτό το καταλάβαμε. Βόρεια προάστεια, βλέπεις. Τρελαίνομαι...
Γενικη ερωτηση προς τους πιο εμπειρους πιο ευκολες στο καμακωμα ποιες ειναι οι μεγαλες η μεσαιες η οι μικρες ποιες σπανε λιγοτερο τα αρχιδια ποιες εχουν λιγοτερες απαιτησεις Δωστε τα φωτα σας τι
Ναι τι να σου πω με τα φλωρακια των ΒΠ !!!!!
Γενικη ερωτηση προς τους πιο εμπειρους πιο ευκολες στο καμακωμα ποιες ειναι οι μεγαλες η μεσαιες η οι μικρες ποιες σπανε λιγοτερο τα αρχιδια ποιες εχουν λιγοτερες απαιτησεις Δωστε τα φωτα σας τι
Τριχα καδενα και να οδηγαει τριαξονικο με τσιτα λαικα απο τον τοπικο εθνικο ηρωα των σκυλαδικων της Λαμιας
Ναι οι δικιες μας εδω ψηλα εχουν ευαιστητο στομαχακι
με τα σιμεκο τις εχουμε
ξερεις τι γινεται?!?!ναι ρε καλη μου,αρα στο καμακι δεν μπορεις να τον αποριψεις επειδη το παιζει....το καταλαβαινεις εκ των υστερων
Ναι τι να σου πω με τα φλωρακια των ΒΠ !!!!!
Εγω να δεις τρελλα!!!!
Και μην γινεσαι κακος!!!!