paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ασ σε κοιταγε ο Σακις η ο Μπραντ πιτ και να ενιωθες τσιτσιδη και θα σου λεγα εγω ποσο χαλαστηκες
οχι φιλε , ειναι ονομα σιδηροδρομος...Εγω λεω να το μετονομασουμε σε :
Πως μπορουμε να καταλαβουμε που μας περνει να την πεσουμε και να μην καψουμε και τα υπολοιπα που θα μπορουσαμε να χωθουμε
θελουμε με τα χερια πωσ δεν θελουμε φιλτατε!!!! εγω παντως δεν απαντησα σε καμια στατιστικη...Ρε συ είσαι απίστευτη. Δε θέλετε να σας γδύνουμε με τα χέρια, δε θέλετε με τα μάτια, ε, γιαυτό οι στατιστικές λένε ότι 6 στις 10 το παίζετε...
θΑ το δεχομουνα αυτο που λες αλλα οχι με τους 2 συγκεκριμενουσ!!!! δεν ειναι του γουστου μου!!!!Ασ σε κοιταγε ο Σακις η ο Μπραντ πιτ και να ενιωθες τσιτσιδη και θα σου λεγα εγω ποσο χαλαστηκες
εισαι κ ψωνιο παναθεμα σεοχι φιλε , ειναι ονομα σιδηροδρομος...
καμια σχεση με το γλυκο μικρο ονοματακι που επελεξα
αν μας πει πως τρωει τις χυλοπιτες θα ξερουμε τι να αποφυγουμε μπρε...παλι ξεφευγεις κ ειναι χρονιαρες μερες ομως...
θΑ το δεχομουνα αυτο που λες αλλα οχι με τους 2 συγκεκριμενουσ!!!! δεν ειναι του γουστου μου!!!!
με σακουλευτηκες μπαγασακοεισαι κ ψωνιο παναθεμα σε
ακομα περιμενουμε το αποτυχημενο καμακιΑυτή τον θέλει άντρακλα, μουστακαλή, βρε. Ελληνάρα.
αν μας πει πως τρωει τις χυλοπιτες θα ξερουμε τι να αποφυγουμε μπρε...
Να ειναι ο εαυτος του και να μην προσποιειται κατι που δεν ειναιΓια πες μας κανένα κριτήριο εκτός απ' το χιούμορ, να καταλάβουμε...
με σακουλευτηκες μπαγασακο
ναι ναι το πετυχες!!!!!Αυτή τον θέλει άντρακλα, μουστακαλή, βρε. Ελληνάρα.
τεσσερα του χρονου θα παω προνηπιοΘελεις και βοηθεια σε αυτο??
Ποσο χρονο εισαι βρε??
Αυτή τον θέλει άντρακλα, μουστακαλή, βρε. Ελληνάρα.
Να ειναι ο εαυτος του και να μην προσποιειται κατι που δεν ειναι
η' θα ηθελε να ειναι!!!
Να μην εχει διαφορα κομπλεξ και να ειναι πανω απο ολα "ανθρωπος"!!!
γιαμι-γιαμι!!!αν μας πει πως τρωει τις χυλοπιτες θα ξερουμε τι να αποφυγουμε μπρε...
τωρα μεταξυ μας αλλα ξερεις ποσο σε παω.....πως θα καταλαβετε εναν που το παιζει κ δεν ειναι ο εαυτος του αφου ειναι η πρωτη φορα που τον βλεπετε?Να ειναι ο εαυτος του και να μην προσποιειται κατι που δεν ειναι
η' θα ηθελε να ειναι!!!
Να μην εχει διαφορα κομπλεξ και να ειναι πανω απο ολα "ανθρωπος"!!!
Τριχα καδενα και να οδηγαει τριαξονικο με τσιτα λαικα απο τον τοπικο εθνικο ηρωα των σκυλαδικων της Λαμιας
Απαπαπαπαπαπαπα!!!!!Τριχα καδενα και να οδηγαει τριαξονικο με τσιτα λαικα απο τον τοπικο εθνικο ηρωα των σκυλαδικων της Λαμιας