παιδιά δεν είναι ότι θέλω να σας ξενερώσω αλλά στο συγκεκριμένο πρακτορείο καμμία από τις φωτογραφίες δεν νομίζω ότι είναι πραγματική .... κοινώς δεν παίζει να συναντήσετε τις πορνοστάρ που λέει ότι φέρνει στα πάτρια
παιδιά δεν είναι ότι θέλω να σας ξενερώσω αλλά στο συγκεκριμένο πρακτορείο καμμία από τις φωτογραφίες δεν νομίζω ότι είναι πραγματική .... κοινώς δεν παίζει να συναντήσετε τις πορνοστάρ που λέει ότι φέρνει στα πάτρια
Εχω προσωπική πείρα απο το συγκεκριμένο πρίν 9 μήνες περίπου. Οταν μου ακυρώθηκε ραντεβού έκλεισα την Sara και τελικά εμφανίστηκε τελείως διαφορετική κοπέλα. Με τίποτα δεν πλησιάζουν τις φωτό άν και βέβαια στάθηκα αρκετά τυχερός επειδή είχα καλά σχετικά κέφια παρά το στήσιμο του άλλου Πρακτορείου και με αποζημίωσε με τρομερή συμμετοχή επειδή της έβγαλα πολύ καλή συμπεριφορά (άλλωστε δεν έφταιγε η κοπέλλα και αυτή όπου την στέλνουν πάει). Δεν μπορώ βέβαια να εγγυηθώ με τίποτα ότι κάποιος άλλος θα έχει την ίδια τύχη άλλα με αυτά τα χρήματα θα έπαιρνα 2ωρο μία πάρα πολύ καλή περίπτωση και θα είχα άλλου επιπέδου απόλαυση. Ισως για μια πολύ δύσκολη ώρα να είναι λύση ανάγκης. Αλλά καλύτερα να πιέζουμε για πτώση τιμών ειδικά τα γραφεία.