Νέα

Ταυτόχρονη συνεύρεση με παρουσία άλλων ζευγαριών - Same Room Sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πήγαινε, πήγαινε... γιατί ούτε με διδακτορικό στη λογοτεχνία σε βλπέπω να γαμάς αν δεν πας...
εσλυ που δίνεις τα πτυχία, τι τα κάνεις στο τέλος;
Τυλάς σουβλάκια;;;;;;;
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ψάχνω για...παρτούζα...με 4 γυναίκες.....αχόρταγος..είδες αντοχή ο πούστης?.....40sec..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandereagle

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Like
9
Πόντοι
0
Λοιπόν, για να επανέλθουμε στο θέμα, την πρώτη φορά που μου έτυχε εμένα είπα όχι, οχι γιατί το φοβήθηκα ή κόλωσα, αλλά γιατί η (τότε) γκόμενα μου ήταν πίτα, λιάρδα, κροκόδειλος, την φυλούσα και μέθαγα.
Λοιπόν αυτή κρυφογούσταρε ένα ζευγάρι συμφοιτητές της, και το αγόρι και το κορίτσι, και μου το είχε πει.
Σε ένα πάρτυ λοιπόν, γίνανε και οι δύο γκόμενες κροκόδειλοι. Τις πήγαμε σηκωτές στο δωμάτιο της μίας και τις αφήσαμε στο κρεβάτι. Ετσι λοιπόν όπως καθόμασταν και τις προσέχαμε (οι άντρες), μου λέει η δικιά μου στο αυτί: Δεν αρχίζουμε εμείς να το κάνουμε μήπως τσιμπήσουν και οι άλλοι και αρχίσουν και αυτοί? Πολύ θα με κάβλωνε να τους δω να γαμιούνται.
Η αλήθεια είναι οτι το άλλο ζευγάρι ήταν και οι δύο ωραία παιδιά (αν δεν είμουν τελείως straight μπορεί και να του έριχνα και του μικρού έναν) και ήθελα και εγώ να αρχίσει φάση μήπως και φάω και την άλλη.
Με επιασε όμως η μαλακία μου και είπα: Οχι, είστε και οι δύο τελειωμένες στο ποτό και θα το μετανιώσουμε ομαδικώς αύριο.
Και δεν έγινε τίποτα.
Ελα όμως που πήγαμε μαζι και διακοπές. Εκει ξαναέκατσε να είμαστε οι 4 μας, νορμαλ αυτή τη φορά, παραλία βράδυ, χαμούρεμα, και κατέληξε σε πίπα η καθεμία στον δικό της, όμως δίπλα δίπλα. Αμέσως μετά την κάναμε για το δωμάτιο μας και οι 4 και εκεί άρχισαν τα γλέντια. Πηδιόμασταν σαν ζευγάρια, στο ίδιο κρεβάτι αλλά χωρίς να αλλάξουμε γυναίκες, οι οποίες όμως φιλιόντουσαν στο στόμα όποτε μπορούσαν ή χάιδευαν η μία την άλλη. Μεγάλο ψώνιο και πολύ καβλωτική φάση εαν η άλλη γκόμενα αξίζει. Οταν γυρίσαμε Αθήνα τις πήρα και τις δύο μαζί, χωρίς τον άλλο  :dancing:

Το πρόβλημα μου είναι οτι μάλλον έκανε το ίδιο και ο άλλος  :2funny:

Σε γενικές γραμμές, αν σου κάτσει να το κάνεις, αλλά να περιμένεις τις συνέπειες. Γι'αυτό κάνε το με short term γκόμενα και όχι με την σταθερή ή την γυναίκα σου.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα σοβαρά εγώ δεν ξέρω αν θα το έκανα...μάλλον όχι...εξάλλου δεν μου έχει τύχει....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να στο πω ελληνικά γιατί η λούαλούα του μπουρδέλα τελεία κομ έχει να γαμηθεί από τα χρόνια της ρωμαικής αυτοκρατορίας......

ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
ευχαριστω alexandereagle , η γνωμη σου ειναι και δικη μου, το ζητημα εδω δεν ειναι εαν απλως θα προχωρησω την ολη κατασταση, ειναι τι γινεται πλεον. Το θεμα συζητηθηκε, οι πορτες για διαπραγματευσεις πλεον δε κλεινουν γιατι ακομα και εαν πεις σημερα και αυριο οχι δεν ξερεις για αργοτερα. Η τυπισα να το πει σημαινει οτι το εχει φιλοσοφισει με το δικο της και μας το ξεφουρνισαν τωρα, με λιγα λογια πως αντιματωπιζεις τους "φιλους" σου πλεον;;;;;;;;;;

Αννα

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το βρισκω ακρως ερεθιστικο..Το εχω κανει αρκετες φορες με τον φιλο μου. Δεν θα το εκανα ποτε αν ειχα σχεση της εβδομαδας.. Το πιο σημαντικο αφου η σχεση σου διαρκει εδω και 4-5 χρονια, ειναι να μην εχετε ανασφαλεια και να ξερετε γιατι το κανετε, γιατι οσες πιθανοτητες υπαρχουν αυτη η φαση να κανει καλο στην σχεση, αλλες τοσες υπαρχουν να την διαλυσουν..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το βρισκω ακρως ερεθιστικο..Το εχω κανει αρκετες φορες με τον φιλο μου. Δεν θα το εκανα ποτε αν ειχα σχεση της εβδομαδας.. Το πιο σημαντικο αφου η σχεση σου διαρκει εδω και 4-5 χρονια, ειναι να μην εχετε ανασφαλεια και να ξερετε γιατι το κανετε, γιατι οσες πιθανοτητες υπαρχουν αυτη η φαση να κανει καλο στην σχεση, αλλες τοσες υπαρχουν να την διαλυσουν..
δε μας γαμάς και συ ...αννα ;

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Ειπες μαλακια αλλα δεν στο λεω γιατι ειμαι ευγενικος...

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
ειναι να παει  κανενας για την εκθεση στη θεσσαλονικη

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!