Νέα

Ταυτόχρονη συνεύρεση με παρουσία άλλων ζευγαριών - Same Room Sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
οντως ισχυει αυτο για το εξωτερικο οτι ειναι διαδεδομενο το καναμε με τον κολλητο με δυο τουριστριες αγγλιδες στην ιο αλλα οταν τους προτειναμε παρτουζα φαγαμε πορτα...... :rockon: καλα να ειναι τα κοριτσια αξεχαστο καλοκαιρι  :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ταλε αν θες να δεις ταυτόχρονη συνεύρεση βάλτο στο Novasports 1 σε 2 ώρες. Θα είναι όλα τα λεφτ'α.... :rockon: :rockon: :rockon:
δεν σπαμάρω αγαπητέ το θρέντ της σίας....πάμε αλλού να μπινελικωθούμε σαν άνθρωποι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η να δουν χαρα τα σκελια μου  :2funny:  :2funny:  :2funny:
και σενα η ψιιψινα  :2funny:  :2funny:
είναι σαν τον ελληναρά ενα πράμα....
Γαμεί και δέρνει και μετά τις 500άρες στο στριπτηζάδικο, δανείζεται το πλέιμποου απ τον περιπτερά για τα περαιτέρω.......

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
είναι σαν τον ελληναρά ενα πράμα....
Γαμεί και δέρνει και μετά τις 500άρες στο στριπτηζάδικο, δανείζεται το πλέιμποου απ τον περιπτερά για τα περαιτέρω.......
εεεεε τσολια ξεχασες να πεις οτι δινω και στουντιο 1000αρες και ειναι πολυ γαμω .Θα τους φαω ολα ταλεφτα (τους δικους μου)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
άμα είναι για να γαμήσουμε να κάνουμε διδακτορικό στη λογοτεχνία πάω BG καλύτερα......
Πήγαινε, πήγαινε... γιατί ούτε με διδακτορικό στη λογοτεχνία σε βλπέπω να γαμάς αν δεν πας...

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Siasia μπορεις να μου πεις και εμενα τι είναι αυτό που προτείνεις???

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom