talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπανάκι ναι...μπανάρισμα όχι....Δεν γουστάρεις... μπανάκι μαζί μου δηλαδή;
μπανάκι ναι...μπανάρισμα όχι....Δεν γουστάρεις... μπανάκι μαζί μου δηλαδή;
δεν σπαμάρω αγαπητέ το θρέντ της σίας....πάμε αλλού να μπινελικωθούμε σαν άνθρωποι...Ταλε αν θες να δεις ταυτόχρονη συνεύρεση βάλτο στο Novasports 1 σε 2 ώρες. Θα είναι όλα τα λεφτ'α....
'οχι ρε εννοά 4 άντρες και ένας σκύλος....όταν λες 5 εννοείς 4 άντρες και μιά κοπέλλα?....ή 4 κοπέλλες και 1 άντρα...
εγώ λέω ν ανοίξεις τα πόδια σου να σε δεί γυναικολόγος........Θέλεις ν'ανοίξουμε ένα θρεντ να σου το αναλύσω; ;)
Μπανάκι μανάκι; ;)μπανάκι ναι...μπανάρισμα όχι....
η να δουν χαρα τα σκελια μουεγώ λέω ν ανοίξεις τα πόδια σου να σε δεί γυναικολόγος........
μπανάκι μουνάκι....Μπανάκι μανάκι; ;)
είναι σαν τον ελληναρά ενα πράμα....η να δουν χαρα τα σκελια μου
και σενα η ψιιψινα
Τι σκύλος; από πορτοκάλι;'οχι ρε εννοά 4 άντρες και ένας σκύλος....
Τα πόδια μου αγαπητέ ανοίγουν μόνο για να με δει ο ....εγώ λέω ν ανοίξεις τα πόδια σου να σε δεί γυναικολόγος........
ο θεός;Τα πόδια μου αγαπητέ ανοίγουν μόνο για να με δει ο ....
από λάχανο.....Τι σκύλος; από πορτοκάλι;
Φαίνεται ότι δεν έγινα κατανοητή...ο θεός;
παρθένα είσαι μαρή;
εεεεε τσολια ξεχασες να πεις οτι δινω και στουντιο 1000αρες και ειναι πολυ γαμω .Θα τους φαω ολα ταλεφτα (τους δικους μου)είναι σαν τον ελληναρά ενα πράμα....
Γαμεί και δέρνει και μετά τις 500άρες στο στριπτηζάδικο, δανείζεται το πλέιμποου απ τον περιπτερά για τα περαιτέρω.......
γουάι νοτ?.....να λουστούμε κιόλας.. ;) ;) ;)Μπανάκι μανάκι; ;)
άμα είναι για να γαμήσουμε να κάνουμε διδακτορικό στη λογοτεχνία πάω BG καλύτερα......Φαίνεται ότι δεν έγινα κατανοητή...
άμα είναι για να γαμήσουμε να κάνουμε διδακτορικό στη λογοτεχνία πάω BG καλύτερα......
Πήγαινε, πήγαινε... γιατί ούτε με διδακτορικό στη λογοτεχνία σε βλπέπω να γαμάς αν δεν πας...άμα είναι για να γαμήσουμε να κάνουμε διδακτορικό στη λογοτεχνία πάω BG καλύτερα......