Αγαπητοι συναδελφοι εχτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο χωρις να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη, περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταυτόχρονη συνεύρεση με παρουσία άλλων ζευγαριών - Same Room Sex
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Αγαπητοι συναδελφοι εχτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο [size=14pt]χωρις[/size] να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη, περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει
αν το ''χωρίς'' γίνει ''και'', όρμα. να οργανωθείτε καλά όμως, μην τον φας
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
οι περισσοτεροι μπορει να το παιξουνε ανετοι ή να σε πουνε και μαλακα που δεν το κανες!!Αγαπητοι συναδελφοι εχτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο χωρις να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη, περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει
αλλα και ποιος δεν θα κολουσε?
η κοπελια σου τι ειπε?
Αγαπητοι συναδελφοι, χτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου, μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο χωρις να ερθουμε σε μεταξυ μας επαφη! Περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση. Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει...
Αυτό που σας πρότεινε η "προχωρημένη" φίλη της φίλης σου είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό και λέγεται SRS (Same Room Sex).
Προσωπικά το βρίσκω ιδιαιτέρως διεγερτικό... σαν να βλέπεις μια τσόντα... αλλά live
Πρακτικά, μια τέτοια φάση πολλές φορές είναι ο προάγγελος της παρτούζας... κάποια στιγμή τα ζευγάρια νιώθουν ποιό άνετα... πλησιάζουν το ένα το άλλο και δεν αργούν να γίνουν όλοι μια παρέα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ωραίο avatar Georgebest
είδες; αντέχω σε όλες τις... κακουχίες
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Αυτό που σου πρότεινε η "προχωρημένη" φίλη της φίλης σου είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό και λέγεται SRS (Same Room Sex).
Προσωπικά το βρήσκω ιδιαιτέρως διεγερτικό... σαν να βλέπεις μια τσόντα... αλλά live
αρκεί να μην έχεις εσύ κανένα όργανο μικρομεσαίου μεγέθους και πετάξει ο άλλος κανένα παλαμάρι σαν του Lex Steele. γιατί μπορεί να σε παρατήσει η γκόμενα και να πάει στο... μέλι
Η κοπελα μου ειναι λιγο... "πουριτανη" ρε συναδελφοι στο παρελθον βρεθηκα σε τριπλετες και υπηρχαν φασεις που καποιος παρακολουσουσε, αυτο ομως ειναι τελοιος διαφορετικο, ασε που και τα δυο ζευγαρια ειμαστε σε σχεσης 4-5ετιας και φοβαμε για αλλα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Η κοπελα μου ειναι λιγο... "πουριτανη"
και η κολλητή της, πουριτανή πρέπει να είναι
και η κολλητή της, πουριτανή πρέπει να είναι
ηταν... στην πρωην γκομενου εποχη ;)
ΑΞΙΟ το παλικάρι που την έστρωσε...
Ειχα δεί μια σχετική τσόντα,πρός φαρσοκωμωδία πήγαινε.Ηταν ενα ζευγάρι και χαμουρεύονταν στο σεπαρεδάκι μιας μπυραρίας.Μετα ηρθε αλλο ενα και καθισε δίπλα και υπήρξε συμπνοια.Κατόπιν ηρθε ενας γλοιώδης και βρωμιάρης κι εκατσε αναμεσα και ειχε δεξια κι αριστερα του τις γκόμενες,τις οποίες κωλομπάρευε χασκογελώντας.Στο τέλος αρχισε να τον παιζει με το ενα χερι ενω με το αλλο εφτιαχνε μπαλάκια απ τη μυτη του και τα εξαπέλυε στους λάγνους επιβήτορες,οι οποίοι δουλευαν ιδρωμένο μπιστολέτο.Ωραία φάση...lol
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αλλο να πηδας μια γκομενα και να παιρνουν ματι τα φιλαρακια σου π.χΗ κοπελα μου ειναι λιγο... "πουριτανη" ρε συναδελφοι στο παρελθον βρεθηκα σε τριπλετες και υπηρχαν φασεις που καποιος παρακολουσουσε, αυτο ομως ειναι τελοιος διαφορετικο, ασε που και τα δυο ζευγαρια ειμαστε σε σχεσης 4-5ετιας και φοβαμε για αλλα
για καντο αυτο με σχεση 5 ετων?........εγω δεν........
να το κανω για την εμπειρια ΝΑΙ......ΑΛΛΑ οχι με την (μακροχρονια) σχεση μου! να μαι με γκομενα ενος μηνα και να μαστε ολοι μαζι και να παιχτει το σκηνικο και πανω στις καβλες μας να κανουμε και αλαξοκωλιες ασχετα αν η τυπισα ειπε οχι(χωρις να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη)!πανω στις τρελες θα γινει και αυτο! ετσι το κανω.....!
θα ημουν επιφυλακτικός στο να γινει αυτο με μια "σχεση", την στιγμή μαλιστα που ενδεχομένως η κοπελιά μπορεί να
πεταξε μια μαλακία "ετσι για να περνα η ωρα" και εδεχομενως ακομα και αν δεχόσουν καταρχήν στη συνεχεια να κολλούσε
η φαση....
πεταξε μια μαλακία "ετσι για να περνα η ωρα" και εδεχομενως ακομα και αν δεχόσουν καταρχήν στη συνεχεια να κολλούσε
η φαση....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όταν λες 5 εννοείς 4 άντρες και μιά κοπέλλα?....ή 4 κοπέλλες και 1 άντρα...Η ταπεινή μου γνώμη είναι να αποφεύγεις το ζυγό αριθμό, 3 ή 5 είναι καλύτερα από 4. Κατά τα άλλα, οι συνάδελφοι εδώ είναι πολύ πουριτανοί, μην τους παίρνεις και τόσο σοβαρά γιατί θα στο χαλάσουν το παραμυθάκι
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Θέλεις ν'ανοίξουμε ένα θρεντ να σου το αναλύσω; ;)όταν λες 5 εννοείς 4 άντρες και μιά κοπέλλα?....ή 4 κοπέλλες και 1 άντρα...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
θα μας μπανάρουν και τους 2 οποσδήποτε......καλλίτερα αλλού να γλυτώσουμε.....Θέλεις ν'ανοίξουμε ένα θρεντ να σου το αναλύσω; ;)
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δεν γουστάρεις... μπανάκι μαζί μου δηλαδή;θα μας μπανάρουν και τους 2 οποσδήποτε......καλλίτερα αλλού να γλυτώσουμε.....
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Ταλε αν θες να δεις ταυτόχρονη συνεύρεση βάλτο στο Novasports 1 σε 2 ώρες. Θα είναι όλα τα λεφτ'α....θα μας μπανάρουν και τους 2 οποσδήποτε......καλλίτερα αλλού να γλυτώσουμε.....