Νέα

Ταυτόχρονη συνεύρεση με παρουσία άλλων ζευγαριών - Same Room Sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Αγαπητοι συναδελφοι εχτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο χωρις να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη, περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αγαπητοι συναδελφοι εχτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο [size=14pt]χωρις[/size] να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη, περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει

αν το ''χωρίς'' γίνει ''και'', όρμα. να οργανωθείτε καλά όμως, μην τον φας

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αγαπητοι συναδελφοι εχτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο χωρις να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη, περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση, θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει
οι περισσοτεροι μπορει να το παιξουνε ανετοι ή να σε πουνε και μαλακα που δεν το κανες!!
αλλα και ποιος δεν θα κολουσε?
η κοπελια σου τι ειπε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αγαπητοι συναδελφοι, χτες το βραδυ η κολητη της κοπελας μου, μας προτεινε να κανουμε ταυτοχρονα εμεις με αυτην και το φιλο της σεξ στον ιδιο χωρο χωρις να ερθουμε σε μεταξυ μας επαφη! Περιττο να πω πως τα εχασα και προσπερασα το θεμα χωρις να δωσω σαφη απαντηση. Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το ολο θεμα καθως εγω εχω κολλησει...

Αυτό που σας πρότεινε η "προχωρημένη" φίλη της φίλης σου είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό και λέγεται SRS (Same Room Sex).
Προσωπικά το βρίσκω ιδιαιτέρως διεγερτικό... σαν να βλέπεις μια τσόντα... αλλά live
Πρακτικά, μια τέτοια φάση πολλές φορές είναι ο προάγγελος της παρτούζας... κάποια στιγμή τα ζευγάρια νιώθουν ποιό άνετα... πλησιάζουν το ένα το άλλο και δεν αργούν να γίνουν όλοι μια παρέα :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτό που σου πρότεινε η "προχωρημένη" φίλη της φίλης σου είναι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό και λέγεται SRS (Same Room Sex).
Προσωπικά το βρήσκω ιδιαιτέρως διεγερτικό... σαν να βλέπεις μια τσόντα... αλλά live

αρκεί να μην έχεις εσύ κανένα όργανο μικρομεσαίου μεγέθους και πετάξει ο άλλος κανένα παλαμάρι σαν του Lex Steele. γιατί μπορεί να σε παρατήσει η γκόμενα και να πάει στο... μέλι

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
Η κοπελα μου ειναι λιγο... "πουριτανη" ρε συναδελφοι στο παρελθον βρεθηκα σε τριπλετες και υπηρχαν φασεις που καποιος παρακολουσουσε, αυτο ομως ειναι τελοιος διαφορετικο, ασε που και τα δυο ζευγαρια ειμαστε σε σχεσης 4-5ετιας και φοβαμε για αλλα

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
ηταν... στην πρωην γκομενου εποχη ;)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Ειχα δεί μια σχετική τσόντα,πρός φαρσοκωμωδία πήγαινε.Ηταν ενα ζευγάρι και χαμουρεύονταν στο σεπαρεδάκι μιας μπυραρίας.Μετα ηρθε αλλο ενα και καθισε δίπλα και υπήρξε συμπνοια.Κατόπιν ηρθε ενας γλοιώδης και βρωμιάρης κι εκατσε αναμεσα και ειχε δεξια κι αριστερα του τις γκόμενες,τις οποίες κωλομπάρευε χασκογελώντας.Στο τέλος αρχισε να τον παιζει με το ενα χερι ενω με το αλλο εφτιαχνε μπαλάκια απ τη μυτη του και τα εξαπέλυε στους λάγνους επιβήτορες,οι οποίοι δουλευαν ιδρωμένο μπιστολέτο.Ωραία φάση...lol :bigdick:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Η κοπελα μου ειναι λιγο... "πουριτανη" ρε συναδελφοι στο παρελθον βρεθηκα σε τριπλετες και υπηρχαν φασεις που καποιος παρακολουσουσε, αυτο ομως ειναι τελοιος διαφορετικο, ασε που και τα δυο ζευγαρια ειμαστε σε σχεσης 4-5ετιας και φοβαμε για αλλα
αλλο να πηδας μια γκομενα και να παιρνουν ματι τα φιλαρακια σου π.χ
για καντο αυτο με σχεση 5 ετων?........εγω δεν........
να το κανω για την εμπειρια ΝΑΙ......ΑΛΛΑ οχι με την (μακροχρονια) σχεση μου! να μαι με γκομενα ενος μηνα και να μαστε ολοι μαζι και να παιχτει το σκηνικο και πανω στις καβλες μας να κανουμε και αλαξοκωλιες ασχετα αν η τυπισα ειπε οχι(χωρις να ερθουμε σε εναμεταξυ μας επαφη)!πανω στις τρελες θα γινει και αυτο! ετσι το κανω.....!

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
θα ημουν επιφυλακτικός στο να γινει αυτο με μια "σχεση", την στιγμή μαλιστα που ενδεχομένως η κοπελιά μπορεί να
πεταξε μια μαλακία "ετσι για να περνα η ωρα" και εδεχομενως ακομα και αν δεχόσουν καταρχήν στη συνεχεια να κολλούσε 
η φαση....

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Η ταπεινή μου γνώμη είναι να αποφεύγεις το ζυγό αριθμό, 3 ή 5 είναι καλύτερα από 4. Κατά τα άλλα, οι συνάδελφοι εδώ είναι πολύ πουριτανοί, μην τους παίρνεις και τόσο σοβαρά γιατί θα στο χαλάσουν το παραμυθάκι :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Η ταπεινή μου γνώμη είναι να αποφεύγεις το ζυγό αριθμό, 3 ή 5 είναι καλύτερα από 4. Κατά τα άλλα, οι συνάδελφοι εδώ είναι πολύ πουριτανοί, μην τους παίρνεις και τόσο σοβαρά γιατί θα στο χαλάσουν το παραμυθάκι :grin:
όταν λες 5 εννοείς 4 άντρες και μιά κοπέλλα?....ή 4 κοπέλλες και 1 άντρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
θα μας μπανάρουν και τους 2 οποσδήποτε......καλλίτερα αλλού να γλυτώσουμε..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ταλε αν θες να δεις ταυτόχρονη συνεύρεση βάλτο στο Novasports 1 σε 2 ώρες. Θα είναι όλα τα λεφτ'α.... :rockon: :rockon: :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom