Νέα

Ταξιτζήδες κλέβουν πελάτες, προσοχή!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα strata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Τι ψάχνετε ρε μάγκες τώρα.Μόνο οι ταρίφες είναι έτσι;Δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα,με την μαλακία στον εγκέφαλο που μας δέρνει σαν κοινωνία έχει να κάνει.Προφανώς είναι και τέτοιο το συγκεκριμένο επάγγελμα που τύποι σαν και αυτούς που αναφέρθηκαν μπορούν και κάνουν πουστιές.

Θα αναφέρω ένα σκηνικό που μπορεί να μην είναι 100% με το θέμα αλλά είναι χαρακτηριστικό του τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα.Έτυχε πριν κάποιο καιρό κάποιος στην πολυκατοικία να κάνει μια μαλακία.Για να είμαι ακριβής συγγενής κάποιου που μένει στην πολυκατοικία.Όχι τίποτα τρελό απλά ο τύπος προφανώς νόμιζε ότι είναι μόνος του στην πολυκατοικία και μπορεί να κάνει ότι του καπνίσει.Τέλος πάντων έγινε ότι έγινε και πιάσαμε κουβέντα,την κλασσική κουβέντα που κάνουμε όλοι μετά από τέτοιες περιπτώσεις για το πόσο βόδια είναι μερικοί άνθρωποι.Δεν πέρασαν 2-3 ώρες και έτυχε και βγήκα έξω.Στο γυρισμό (με τα πόδια) προς το σπίτι σε μια διαδρομή 5 λεπτών από τα 5 αυτοκίνητα/μηχανάκια που πέτυχα στο δρόμο τα 3 έκαναν παράβαση.Ε αυτοί είναι το ίδιο μαλάκες με τους ταρίφες που π.χ πάνε και κάνουν πιάτσα στις στάσεις των λεωφορείων.

Στ'αρχίδια τους είναι όλοι.Απλά τους ταρίφες μπορούμε να τους ταμπελιάσουμε ευκολότερα.

Εγγρ.
8 Οκτ 2015
Like
40
Πόντοι
1
καριόληδες, σκατόφαρα ταρίφες, ετσι γενικά. Κωλόπαιδα είναι, για μπουνιές στη μούρη. Δε τους λυπάμει που τους κλεβουν μέσα στα ταξί τους. Να μάθουν οι πούστηδες.
φιλε,χθες Κυριακη,ξεκινησε ενας φιλος μου με ταξι να ερθει σπιτι μου,και τον σταματησε στον κεντρικο δρομο,ανοιξε την πορτα και εφυγε,ερχεται απο κατω και μου λεει ανοιξε γρηγορα,δεν πληρωσα βαρεσα πιστολι... :2funny:, πολυ το γουσταρα...ετσι τα μουνια,την εχουν δει συμμορια :birdman:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Έχει πουστόπαιδα, αλλά έχει και μία χαρά παιδιά στα ταξί. Το ίδιο που ισχύει σε όλα τα επαγγέλματα. Κυρίως έχει να κάνει με το κακό ελληνικό dna, πουστράκια από κούνια είμαστε που λέμε. Οι περισσότεροι που κράζουμε αν ήμασταν ταρίφες θα κάναμε αρκετές μαλακίες!

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλε,χθες Κυριακη,ξεκινησε ενας φιλος μου με ταξι να ερθει σπιτι μου,και τον σταματησε στον κεντρικο δρομο,ανοιξε την πορτα και εφυγε,ερχεται απο κατω και μου λεει ανοιξε γρηγορα,δεν πληρωσα βαρεσα πιστολι... :2funny:, πολυ το γουσταρα...ετσι τα μουνια,την εχουν δει συμμορια :birdman:

Ωραίος ο φιλαράκος! Πάντα τέτοια να του πεις απο μένα!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Με την ευκαιρία, να σας πληροφορήσω πως σε όλα τα αυτοκίνητα ο μοχλός ταχυτήτων είναι κατασκευασμένος για να τις αλλάζεις με το χέρι. Τα τελευταία 30 χρόνια, συνήθως αυτός ο μοχλός βρίσκεται στο πάτωμα, και κάπου στην κεντρική κονσόλα που χωρίζει τις θέσεις οδηγού και συνοδηγού. Σε μερικά παλαιότερα μοντέλα όμως ( Ford Taunus) αλλά και σε μερικά σύγχρονα μοντέλα (Mercedes όλα τα semiautomatic της, Ferrari F40 κλπ), ο μοχλός των ταχυτήτων βρίσκεται στο τιμόνι. Σε  σε μερικά άλλα δε, στην μέση και ακριβώς κάτω από το ταμπλό (Dyane).   :)

ζητώ ταπεινά συγνώμη για τον κακό προσδιορισμό... στο τιμόνι λοιπόν όπως είχαν αρκετά αυτοκίνητα της εποχής όπως πχ το 403 κάποιες εκδόσεις της αμαζόνας κλπ κλπ κλπ...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Και αυτό αλλά και ποτέ από μόνοι τους δεν μου έχουν δώσει απόδειξη.
ΠΑΝΤΑ τη ζητάω.
Γενικώς ΜΕΓΑΛΕς λέρες η πλειοψηφία.

:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε επειδή τυγχάνει να έχω φίλο ταρίφα σε πληροφορώ ότι με το που κλείσει το ταξίμετρο
και εσύ πληρώσεις και φύγεις, η απόδειξη βγαίνει αυτόματα! Δεν το επιλέγει αν θα βγει η όχι
απλά δεν την βλέπετε ποτέ γιατί αργεί αρκετά και εσύ θες να σηκωθείς να φύγεις.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Κάθε επάγγελμα έχει τους καλούς και τους κακούς.

Κάποιες περιπτώσεις με οδηγούς ταξί που τις θυμάμαι.
Παίρνω ταξί φτάνω στον προορισμό μου και βγάζω να πληρώσω τον οδηγό. Η διαδρομή κόστισε περίπου 500 δρχ. Του δίνω ένα χαρτονόμισμα που νόμιζα πως ήταν 500άρικο και του λέω τα ρέστα δικά σου. Με ρωτάει ,, τι μου έδωσες ??,, Του απαντάω ,,500άρικο,,. Μου λέει δείχνοντας μου το χαρτονόμισμα, ,,και αυτό τι είναι ??,, Το βλέπω και ήταν 5χίλιαρο. Πάνω στην πολύ μεγάλη βιασύνη μου είχα βγάλει λάθος χαρτονόμισμα από το πορτοφόλι μου και ήμουν σίγουρος τρομάρα μου πως ήταν 500άρικο. Αν δεν μου έλεγε το λάθος που έκανα δεν θα είχα πάρει είδηση τίποτα και ακόμη θα νόμιζα πως τότε του έδωσα 500άρικο. Ο τύπος θα μπορούσε να είχε τσεπώσει 4μιση χιλιάδες δραχμές αλλά δεν το έκανε.

Περίπτωση 2η.
Μια φίλη μου ζητάει να βγούμε ένα βράδυ. Φτάνοντας στον προορισμό μας αλλάζει γνώμη και ήθελε να πάμε αλλού. Κουβέντα στην κουβέντα μαλώσαμε και σηκώθηκε να φύγει μην έχοντας λεφτά να γυρίσει στο σπίτι της. Πήρε ταξί, η διαδρομή κόστισε 25 ευρώ, είπε στον οδηγό να περιμένει να ανέβει στο σπίτι της για να πάρει λεφτά να τον πληρώσει. Έλα όμως που λεφτά δεν υπήρχαν στο σπίτι για κάποιο λόγο. Δεν βγήκε από αυτό να πει κάτι στον οδηγό του ταξί, αυτός την περίμενε για κάποια ώρα και μετά έφυγε. Πως θα σας φαινόταν να δουλεύατε νυχτερινή βάρδια για να ζήσετε τον ευατό σας και την οικογένεια σας και να μην σας πληρώσει ο χ πελάτης ?? Και άλλη φορά φίλοι μου δεν πλήρωσαν τον οδηγό του ταξί αλλά αυτοί είχαν λεφτά και δεν πλήρωσαν έτσι για πλάκα.

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Το μεγαλο παρτυ γινεται στα νησια με τους τουρίστες...
Όχι μονο από και προς αεροδρομιο...
Τη νυχτα γινεται το μακελειο...
Τους πανε σουρωμενους στα δωματια και τους ξαφριζουν ότι χαρτονόμισμα εχουν...
Αντε να αποδειξει ο άλλος που τα χασε και ποιος ηταν ο ταξιτζής!!!

Γιος συναδέλφου σε παλαιά δουλειά μου δούλεψε καλοκαιρινή σεζόν σε κάποιο καφέ-μπαρ στην Μύκονο. Ο συνάδελφος μου είπε πως ο γιος του επέλεξε να δουλεύει την βραδυνή βάρδια στο μαγαζί γιατί η πρωινή δεν είχε φιλοδωρήματα ενώ στην βραδυνή ο κόσμος έπινε και άφηνε φιλοδωρήματα. Πέρα από αυτό ο κύριος λόγος που επέλεξε την βραδυνή βάρδια ήταν για να κονομάει περισσότερα κλέβοντας τους μεθυσμένους πελάτες. π.χ ήταν ο λογαριασμός 170 ευρώ, αυτός έλεγε πως ήταν 190, ο άλλος πλήρωνε και του άφηνε και ένα 10εύρω φιλοδώρημα. Έτσι ο τύπος έβγαζε για πλάκα 30 εύρω.
Σε άλλη περίπτωση επί δραχμής οι υπάλληλοι σε κάποια επιχείρηση το είχαν σύστημα να κλέβουν τον επιχειρηματία. Δεν έκοβαν αποδείξεις, το νυχτοκάματο ήταν 20.000 δρχ και τσέπωναν ακόμη 20.000. Έτσι διπλασίαζαν το νυχτοκάματο τους.

Η κοινωνία είναι διεφθαρμένη. Λίγοι είναι οι σωστοί.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Κ αποια στιγμη παλιοτερα την εκανα  αυτη την δουλεια για λιγο διαστημα,ενα εχω να πω ειναι κολοδουλεια με απιστευτα νευρα και σπασιμο αρχιδιων απο πελατες,ειδικα τωρα στην κριση φανταζομαι τι θα γινεται μην κατηγορηται ανθρωπους για την δουλεια τους οταν δεν ξερετε τι παιζεται ,αντε να την κανεις να δεις την γλυκα,θα μου πει καποιος οτι ειναι επιλογη του καθενος ,σχετικο ειναι αυτο .Παντως οι ταριφες τρωνε αγριο γαμησι απο τροχαια,κτεο,ασφαλειες,υπουργειο μεταφορων,μηχανικους συνεργεια κ.τ.λ. ,δεν ειναι ετσι οπως φαινονται τα πραγματα

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Καπου εκανα μια επισκευη ενος μοτοποδηλατου και στα ρεστα ο μαστορας  :jerking: μου εδωσε ενα πλαστο 10ευρω.Το πηρα χαμπαρι το αλλο πρωϊ στο φουρνο και παω σφαιρα και του λεω "μαστορα , το 10ευρω που μου 'δωσες χθες για ρεστα ειναι πλαστο.Ειναι το δικο σου 100% και μου το αλλαζεις τωρα!!!".Το παιρνει χωρις μα, μου και γκρινιες, μου δινει ενα αλλο και μου λεει: "δεν πειραζει , εχω πολλους ταριφες που τους τα δινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".Μου φυγε ο τακος  :headbang: :headbang: :headbang:.Σκατοφαρα

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Κ αποια στιγμη παλιοτερα την εκανα  αυτη την δουλεια για λιγο διαστημα,ενα εχω να πω ειναι κολοδουλεια με απιστευτα νευρα και σπασιμο αρχιδιων απο πελατες,ειδικα τωρα στην κριση φανταζομαι τι θα γινεται μην κατηγορηται ανθρωπους για την δουλεια τους οταν δεν ξερετε τι παιζεται ,αντε να την κανεις να δεις την γλυκα,θα μου πει καποιος οτι ειναι επιλογη του καθενος ,σχετικο ειναι αυτο .Παντως οι ταριφες τρωνε αγριο γαμησι απο τροχαια,κτεο,ασφαλειες,υπουργειο μεταφορων,μηχανικους συνεργεια κ.τ.λ. ,δεν ειναι ετσι οπως φαινονται τα πραγματα

πρεπει να ειναι ομως το μοναδικο επαγγελμα στον κοσμο , που για ολα αυτα που αναφερεις οι ανθρωποι αυτοι πληρωσαν απο 100 εως 200 χιλ. ευρω για να τα υποστουν  :headbang:.Κοψε κατι γιατι θα κλαψουμε  :S(δεν αναφερομαι στους οδηγους φυσικα , αλλα στους ιδιοκτητες)

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
To καλοκαίρι μίλησα με έναν γνωστό που ήταν οδηγός ταξί για ένα χρόνο. Η ηλικία του όταν έκανε αυτή την δουλειά ήταν κάπου πιο πάνω από 50άρης. Νοίκιαζε ταξί που το δούλευε μαζί με τον αδελφό του. Τα παράτησε γιατί είπε πως ήταν πολύ ευγενικός για αυτή την δουλειά. Μου είπε πως η δουλειά στο ταξί είναι δύσκολη αλλά έχει ενδιαφέρον. Πως παλαιά το επάγγελμα είχε λεφτά και μάλιστα πολλά αλλά με τώρα με την κρίση τα πράγματα είναι δύσκολα. Πως τώρα για να κάνει λεφτά ένας ταξιτζής θα πρέπει να είναι αλήτης και κλέφτης. Αλλιώς δεν κάνει λεφτά. Ο ίδιος είχε το σοβαρό πρόβλημα πως οι άλλοι ταξιτζήδες του έπερναν τους πελάτες. Έφερε ως παράδειγμα πως αν ένας συνάδελφος προπορεύεται και έχει πελάτη στο ταξί, και δει πως πίσω του ακολουθεί συνάδελφος που είναι άδειο το ταξί του, θα πρέπει να μην πάρει έναν ακόμη πελάτη που θα δει μπροστά του αλλά να τον προσπεράσει για να τον πάρει ο ταξιτζής που ακολουθεί άδειος. Ε αυτό οι άλλοι ταξιτζήδες δεν το έκαναν και αυτό του έκανε ζημιά και τον στεναχωρούσε. Μου είπε και άλλα παρόμοια παραδείγματα που τώρα δεν τα θυμάμαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom