Νέα

Τάβλι online

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 817
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Είμαι ο SexMachineGR ...και σας περιμένω για sex ...

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλά ντε μην το παίρνετε τόσο προσωπικά πλακα έκανα, όχι sex μονο παιχνίδι ... :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φιλε νικο ηλεκτρονικο ταβλι, σκοπος ειναι να ριχνεις τα ζαρια εσει και να χτυπας τα πουλια

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και γιατί σε ένα site που θέλει κατέβασμα αρχείου ??? τόσα sites υπάρχουν που παίζεις online

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και γιατί σε ένα site που θέλει κατέβασμα αρχείου ??? τόσα sites υπάρχουν που παίζεις online
είναι πολύ καλύτερης ποιότητας το παιχνίδι , είναι χιλιάδες οι παίχτες από όλο το κόσμο , και δεν έχει αλλα παιχνίδια που συνήθως γίνετε σε αλλα site.Δεν είναι site , κατεβάζεις το παιχνίδι , κανεις εγγραφη , βάζεις το nick name που γουστάρεις , και παίζεις με οποιον γουστάρεις , έχει και το chat , που μιλάς ταντοχρονα με τον πελάτη , είναι το καλύτερο τάβλι που υπάρχει ...

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Φιλε νικο ηλεκτρονικο ταβλι, σκοπος ειναι να ριχνεις τα ζαρια εσει και να χτυπας τα πουλια
Τα zaria ρίχνονται τυχαία , εγώ παίζω αρκετό καιρό , πέρα από το τι δεν μπορείς να παίξεις πλακωτό και φεύγα , κατά τα αλλα είναι καλή φάση..

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Δε λέει το βαριέσαι γρήγορα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τα zaria ρίχνονται τυχαία , εγώ παίζω αρκετό καιρό , πέρα από το τι δεν μπορείς να παίξεις πλακωτό και φεύγα , κατά τα αλλα είναι καλή φάση..
Σκοπος ειναι να παιζης ολα τα παιχνιδια,να παιζης μονο πορτες,για μενα το καλυτερο νομιζω ειναι το φευγα πιο τεχνικο παιχνιδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom