Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Δεν βαριεσαι τυπε...και το Metal Hammer φτιαχτο εγινε απο ενα σημειο και μετα...ολοι οι μεταλοπατερες και "προστατες της αληθινης πιστης στο χεβυ μεταλ" εκει ειναι μαζεμενοι...
ναι ρε το ίδιο λέμε. Απλά αρκετοί τραγουδιστές (συνήθως όσοι προέρχονται απο ωδεία) έχουν ακούσματα εκτός χώρου. Δεν είναι τυχαίο που πολλοι απο αυτούς δεν συμμετέχουν στην σύνθεση των τραγουδιών αλλα μόνο στους στίχους (ούτε καν στις φωνητικές γραμμές).
Α καλά δεν το συζητάμε αυτο
Ευτυχως το προλαβα στις δοξες του,τωρα δεν το παίρνω πια το δανείζομαι ομως απο φίλους κυριως για ενημερωτικους λόγους και καμια φορα τους ψειρίζω και την αφίσα,αμα παιξει καμια καλή
Δεν βαριεσαι τυπε...και το Metal Hammer φτιαχτο εγινε απο ενα σημειο και μετα...ολοι οι μεταλοπατερες και "προστατες της αληθινης πιστης στο χεβυ μεταλ" εκει ειναι μαζεμενοι...
χυνουμε για την Tarja
Νομιζω οτι παντρευτηκε ενας Αργεντινιο τυπο κ αυτος την χαιρεται
Οσο για το metal hammer, επειση αναφερθηκε, δυστηχως ακομη κυκλοφορει...Εκεινος ο Χρονοπουλος δεν αντεχεται,ειδικα τα editorial του...απορω ποιος ακομη το αγοραζει κ πως επιβιωνει σαν περιοδικο....
Μαζί σουΤυπε μου εγω σταματησα να το παιρνω οταν κοψανε απο τις σελιδες τους την θρυλικη στηλη "καφρος και πολιτεια"...
χυνουμε για την Tarja
Νομιζω οτι παντρευτηκε ενας Αργεντινιο τυπο κ αυτος την χαιρεται
Οσο για το metal hammer, επειση αναφερθηκε, δυστηχως ακομη κυκλοφορει...Εκεινος ο Χρονοπουλος δεν αντεχεται,ειδικα τα editorial του...απορω ποιος ακομη το αγοραζει κ πως επιβιωνει σαν περιοδικο....
Μαζί σου
Τον isnogood που τον βάζεις?
Τον πόλεμο Πρασουλικών- Thrashaδων ?
Μιλαμε για πραγματικα επικές εποχές
εμενε αγνος παρθενος αμολυτος χεβυμεταλερ πιστος στην ασπρισμενη απο τα ξεραμενα χυσια, αφισα της Λιτα Φορντ στο δωματιο του....
Ναι... Επεφτε μυθικο κλαψομουνι απο το editorial εχοντας ως κεντρικο για τον ηρωικο αρχισυντακτη προστατη της μεταλλικης πιστης που αντιμετωπιζε συνεχεια πειρασμους απο τρεντυδες και ανιερες μουνιτσες οπαδους της βισση αλλα αυτος εμενε αγνος παρθενος αμολυτος χεβυμεταλερ πιστος στην ασπρισμενη απο τα ξεραμενα χυσια, αφισα της Λιτα Φορντ στο δωματιο του....
Μαζί σου
Τον isnogood που τον βάζεις?
Τον πόλεμο Πρασουλικών- Thrashaδων ?
Μιλαμε για πραγματικα επικές εποχές
πότε εγιναν αυτα γιατι πρίν 10 χρόνια που το έπαιρνα το κλασσικό χεβυ μεταλ το χαρακτίριζαν "οπισθοδρομικό" και "ξεπερασμένό";;; Οσο για Λιτα Φόρντ; Ακόμα θυμάμαι το αφιέρομα στις γκόμενες του μεταλ που εθαβε την Λίτα Φόρντ και εκθείαζε την μπαζάρα των Gathering επειδή ήταν σαν κορίτσι της διπλανής πόρτας...
Τυπε μου τι μου θυμησες....
Και τις διαμαχες δια αληλογραφιας στην στηλη με τα γραμματα οταν καποιος ειχε στειλει ενα γραμμα οτι εγινε τρεντουλας παρατησε το μεταλ και βρηκε την υγεια του και ολοι τον βριζανε στα γραμματα για κανα χρονο....
Εχουν μεινει ανεξίτηλα τυπε μου
Επ'ευκαιρια θελω να εκθειάσω το avatar σου,το ξεχασα στο προηγουμενο ποστ που το ειχα σκοπο :<