Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
μπα την τανυα δεν την εχω παρει και να ειμαι ειληκρινης δεν το εψαξα διοτι ξερω οτι νταλαβεριζεται με ελληνα πεθαμεναυζη απο ξανθη!!!!ποσο ειπες οτι επερνε τι βιζιτα γιατρε?
και τι μυθος μ αυτες τις βουλγαρες ρε γιατρε μιλαμε οτι ειναι απ τις πλεον ασχημες γυναικες στον πλανητη για να βρεις μουναρα βουλγαρα πρεπει να ψαξεις ολα τα βαλκανια και αν βρεις 2-3
μπα την τανυα δεν την εχω παρει και να ειμαι ειληκρινης δεν το εψαξα διοτι ξερω οτι νταλαβεριζεται με ελληνα πεθαμεναυζη απο ξανθη!!!!
ποσο ειπες οτι επερνε τι βιζιτα γιατρε?
και τι μυθος μ αυτες τις βουλγαρες ρε γιατρε μιλαμε οτι ειναι απ τις πλεον ασχημες γυναικες στον πλανητη για να βρεις μουναρα βουλγαρα πρεπει να ψαξεις ολα τα βαλκανια και αν βρεις 2-3
ποσο ειπες οτι επερνε τι βιζιτα γιατρε?
γουντι κανε μια ερευνα για το τουμπανο που ειναι μαζι της στη 3η φωτο !
η Tanya ειναι για το κυνοκομειο... !
τραβα μεχρι τη βουλγαρια γιατρε και αμα δεις πανω απο 10 τοπ μουνια ελα και χεσεμε εμεναΓιατρέ μού φαίνεται ότι όσο ξέρεις από μπάλα ξέρεις κι από γυναίκες
και εσυ τωρα μανταμ τι εισαι βουλγαρα και θιχτικες?Δεν καταλαβα ρε φιλε? Τι ειναι αυτα που λες βριζις ξενη χωρα δλδ τα κοριτσια? Δροπι λιγο πανο σου δεν εχεις κοιτα λιγο την δικια σου χωρα κ μετα μιλα για της αλλες!!!
αφου ρε γραφεται μια πριν τα χριστουγεννα και μια μετα το πασχα στο δικο μας το φορου τι να κανουμε?ρε σεις, Αλε και Εναλλακτικέ μέχρι εδώ έφτασε η χάρη σας ?