Επισκέπτης
Θεέ και Κύριε!!! Χωρίς λάστιχο ???
Ναι, χωρίς λάστιχο αλλά με την απαιτούμενη απόσταση ασφαλείας!!! ;)
Θεέ και Κύριε!!! Χωρίς λάστιχο ???
επισης μιλαω για καθαρη καυλα και οχι για καψουρα ,αν κατα τυχη συμβει το δευτερο ([size=12pt]που σε ολους μας εχει συμβει[/size]) συνηθως ΔΕΝ ξαναπαω για δευτερη φορα γιατι ειναι λιγο ψυχοφθορο ,εξαλλου στις πουτανες πας για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ ;)
Εμένα μια, μου έκανε το 69 χωρίς να το πληρώνω. Πλήρωνα το απλό πρόγραμμαΤο να πηγαινεςι με μια πολλες φορες ειναι επενδυση κατα καποιο τροπο.
Σε μαθαινει και καθε φορα σε αφηνει να κανεις και περισσοτερα και αποκτας μια Α οικειοτητα,και πιστευω σε 'προσεχει' πιο πολυ απο τους αλλους.
Αν σε γουσταρει και λιγο περνας παρα πολυ καλα.
Εμένα μια, μου έκανε το 69 χωρίς να το πληρώνω. Πλήρωνα το απλό πρόγραμμα
ΣτούντιοΠολυ καλο....
Σε ρδελο η' στουντιο?
αυτο θεωρειται καλο δηλαδη?Είμαι τακτικός στην Τζούλια. Δεν με βρίζει και μου παίρνει πίπα γύρω στα 20 δευτερόλεπτα!!!
Μου θελουν και 10ευρω παραπανω.........μαλακια των σπιτιων αυτη! :S
Ε ναι,δε θα πληρώσεις το νερό που θα χρειαστεί να πλύνουν οι γκόμενες τα πόδια τους;Νομίζεις ότι έχουν μεγάλο περιθώριο κέρδους με 20€;
Εγώ είμαι τακτικός πελάτης της ..χούφτας μου!! Δεν με βρίζει, έχει όλους τους ρυθμούς που θέλω και το κυριότερο..εχω πάντα availability)
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά από τη γνώμη της ρωσίδας δεν θέλει σταθερούς πελάτες? Περίεργο
Για να ακούσουμε όμως και άλλες γνώμες ιερόδουλων ? Εμπρός κορίτσια, Ντάρια, Πάολα, Σαμάνθα κλπ. τί λέτε εσείς επ'αυτού ?
Θέλετε σταθερούς πελάτες ή όχι ?