Ας κάνω προσπάθεια να βάλω τα πράματα σε μια σειρά, πάντα σύμφωνα με την εμπειρία μου. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, τα ‘χω δει όλα (νομίζω).
Είδος Α: Η πουτάνα που στον σηκώνει μόνο και μόνο που τη βλέπεις. Δε σημαίνει ότι η ίδια πουτάνα τον σηκώνει σε όλο τον κόσμο. Σημαίνει ότι σε κάποιον, τον σηκώνει πάντα. Είχα και γκόμενα τέτοια, και έχω βρει και πουτάνες τέτοιες. Προφανώς, όταν τη βρεις γίνεσαι τακτικός πελάτης. Τη γκόμενα την παράτησα γιατί εκτός του ότι τον σήκωνε σε μένα, τον σήκωνε και σε άλλους.
Υποκειμενικά, θεωρείς μουνάρα την πουτάνα που πάντα στον σηκώνει. Αυτό δε σημαίνει ότι το ίδιο θα την θεωρεί και όλος ο άλλος κόσμος.
Είδος Β: Η πουτάνα που σου ταιριάζει στο σεξ. Αυτό δεν είναι τόσο θέμα χημείας (όπως το Α), αλλά τρόπου πηδήματος. Κινήσεις, σημεία ευαισθησίας, σωματικό ταίριαγμα τέλος πάντων. Και τέτοιες (πουτάνες) έχω βρει. Ήταν θυμάμαι μια Ελληνίδα, παντρεμένη, ο άντρας της είχε πέσει έξω στη δουλειά του και είχαν οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε να βοηθήσει το οικογενειακό ταμείο κάνοντας (για λίγο) αυτή τη δουλειά. Πράγματι, μετά από μισό ή ένα χρόνο το ‘κοψε. Ό άντρας της το 'ξερε. ΔΕΝ έψαχνε για γκόμενο, αν και το χαιρόταν το γαμήσι, τουλάχιστον μαζί μου (όπως και εγώ άλλωστε).
Είδος Γ: Η πουτάνα που ξεσκίζεται τύπου hard core και σ’ αρέσει, γιατί μόνο σε τσόντες βλέπει κανείς τέτοια γαμήσια, που να τα κάνει κι όλας ο ίδιος. Οι συνάδελφοι εδώ έχουν αναφέρει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, και τις επιβεβαιώνω (όσες έχω πάρει) κι εγώ.
Υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες, αλλά να μην το πλατειάσουμε τώρα. Η ουσία πάντως είναι ότι ΠΑΝΤΑ, η γυναίκα που πηδιέται για να βγάλει λεφτά, ΔΕΝ ψάχνει μέσα από τον επαγγελματικό της χώρο να βρει σχέση. Μπορεί να συμβεί κι αυτό (ξέρω περιπτώσεις), αλλά μάλλον είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Συμπέρασμα: Πηδάτε γιατί χανόμαστε. Τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες.