CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Οχι, λατρεμενε μου φιλε.Αγαπητέ στήν πολύχρονη πορεία σου .... ΜΗΠΩΣ συνάντησες κάποια Ρούλα ????????????
Ακομα την ψαχνω............
Οχι, λατρεμενε μου φιλε.Αγαπητέ στήν πολύχρονη πορεία σου .... ΜΗΠΩΣ συνάντησες κάποια Ρούλα ????????????
Σε συνδυασμό βέβαια με τη σωστή συμπεριφορά.
Χθες βρέθηκα με την Βαλεντίνα η οποία με θυμότανε παρότι είχα να την επισκεφτώ έξι μήνες.
Στο τέλος μάλιστα μου είπε ότι "μακάρι όλοι οι πελάτες να ήταν καλά παιδιά όπως εσύ".
Την πέταξες πάλι τη σου.
Η σωστη συμπεριφορα ειναι οντος η συνταγη της επιτυχειας για καλο σεξ με πουτανεςΣε συνδυασμό βέβαια με τη σωστή συμπεριφορά.
Χθες βρέθηκα με την Βαλεντίνα η οποία με θυμότανε παρότι είχα να την επισκεφτώ έξι μήνες.
Στο τέλος μάλιστα μου είπε ότι "μακάρι όλοι οι πελάτες να ήταν καλά παιδιά όπως εσύ".
ετσι! εισαι γνωστηςΕπειδή μας διαβάζουν και μαλάκες να κάνουμε και μια διευκρίνιση.
Όταν λέμε καλή συμπεριφορά δεν εννοούμε να γίνουμε πουτανοκαψούρηδες. Απλά να σκεφτόμαστε ότι και οι κοπέλες αυτές άνθρωποι είναι που χρειάζονται που και που ν'ακούσουν μια καλή κουβέντα ή λίγη κατανόηση από τον πελάτη αν τύχει και βρεθούν σε άσχημη μέρα.
Επειδή μας διαβάζουν και μαλάκες να κάνουμε και μια διευκρίνιση.
Όταν λέμε καλή συμπεριφορά δεν εννοούμε να γίνουμε πουτανοκαψούρηδες. Απλά να σκεφτόμαστε ότι και οι κοπέλες αυτές άνθρωποι είναι που χρειάζονται που και που ν'ακούσουν μια καλή κουβέντα ή λίγη κατανόηση από τον πελάτη αν τύχει και βρεθούν σε άσχημη μέρα.
μπορείς απλά να είσαι ευγενικός και να φέρεσαι με τον τρόπο που θέλεις να σου φέρονται.
Ναι αλλα και να σου φερονται οπως θελουν να τους φερεσαιμπορείς απλά να είσαι ευγενικός και να φέρεσαι με τον τρόπο που θέλεις να σου φέρονται.
Μαλλον μειοψηφια ειναι αυτοι που συμπεριφερονται ετσι...δυστυχως
Ναι αλλα και να σου φερονται οπως θελουν να τους φερεσαι
Επειδή μας διαβάζουν και μαλάκες να κάνουμε και μια διευκρίνιση.
Όταν λέμε καλή συμπεριφορά δεν εννοούμε να γίνουμε πουτανοκαψούρηδες.Απλά να σκεφτόμαστε ότι και οι κοπέλες αυτές άνθρωποι είναι που χρειάζονται που και που ν'ακούσουν μια καλή κουβέντα ή λίγη κατανόηση από τον πελάτη αν τύχει και βρεθούν σε άσχημη μέρα.
η κοινωνική ευαισθησία του ΠΑΣΟΚου!!!
Σίγουρα όταν βρεις μία καλή εύκολα γίνεσαι μόνιμος...Ανοιγω αυτο το θρεντακι ,για τους πελατες που τιμουν σε τακτα χρονικα διαστηματα μια συγκεκριμενη ιεροδουλο.
Προφανως για να ειμαστε τακτικοι πελατες, σημαινει οτι καυλωσαμε την πρωτη φορα πολυ με δαυτη ,το θεμα ειναι ,αν ξεθωριαζει το παθος και η καυλα με τις πολλαπλες φορες και γινεται αδιαφορια απο μας, και αγγαρεια για τις κοπελες...
Και φυσικα αν ισχυει αυτο για μας τους μπουρδελιαρηδες και τις πουτανες,φανταζομαι τι θα γινεται με τις γκομενες μας ...τις σουταρουμε πριν καν το καταλαβουν
Αποψεις?