You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tablet κατω απο 200 ευρω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ενδεχομένως αν πας σε ipad 1.
αλλιώς όλα τα τάμπλετς πωλούνται στην Ελλάδα άνω των 500.
διαφορετικά...e-bay.
εδώ δεν βρίσκεις ούτε με 400, πόσω μάλλον με 200
διαφορετικά...e-bay.
ενδεχομένως αν πας σε ipad 1.
διαφορετικά...e-bay.
ipad 1 στα 200 ευρώ ??? Ούτε με σφαίρες ! Εκτός και εάν πάρεις στα χέρια σου την οθόνη, τον επεξεργαστή και την μνήμη σε ξεχωριστά κομμάτια ... (Αν και τώρα που το σκέφτομαι, και πάλι πιο ακριβά θα πληρώσει ! )
Το μόνο κοντά στα 200 euro (259 ) και με 10" οθόνη είναι το Creative Tablet ZiiO 10'' 8GB
www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Creative-Tablet-ZiiO-10-8GB-70PZ032509115.htm]http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Creative-Tablet-ZiiO-10-8GB-70PZ032509115.htm[/url]
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ρε σεις!
καιρός να σταματήσει αυτό το φετιχ που έχουν όλοι που θέλουν να πληρώνουν απλές συσκευές χρυσάφι! Ψάχτε τα λίγο παραπάνω τα πράγματα...
καιρός να σταματήσει αυτό το φετιχ που έχουν όλοι που θέλουν να πληρώνουν απλές συσκευές χρυσάφι! Ψάχτε τα λίγο παραπάνω τα πράγματα...
ρε σεις!
Επειδή τα έχουμε ψάξει λίγο παραπάνω τα πράγματα από εσένα, το καλύτερο site για σύγκριση τιμών είναι το (με 785 συνεργαζόμενα καταστήματα) από το (που έχει 685 καταστήματα). Το skroutz έπεσε από την κορυφή, μετά την αύξηση κόστους που έκανε στις εταιρίες για να συμμετάσχουν στο site του, με αποτέλεσμα αρκετές να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, για άλλες σελίδες.
συμφωνώ μαζί σου κατά τα άλλα για ψάξιμο τιμών πριν την αγορά...
Επειδή τα έχουμε ψάξει λίγο παραπάνω τα πράγματα από εσένα, το καλύτερο site για σύγκριση τιμών είναι το (με 785 συνεργαζόμενα καταστήματα) από το (που έχει 685 καταστήματα). Το skroutz έπεσε από την κορυφή, μετά την αύξηση κόστους που έκανε στις εταιρίες για να συμμετάσχουν στο site του, με αποτέλεσμα αρκετές να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, για άλλες σελίδες.
συμφωνώ μαζί σου κατά τα άλλα για ψάξιμο τιμών πριν την αγορά...
Γενικα μιλησα φιλε, δεν εκανα διαφήμιση... δεν ειναι δικό μου άλλωστε το σκρουτζ ουτε ποσοστά παίρνω. Επειδη έχει 100 καταστήματα περισσότερα δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερο, δεν ειναι αυτός απο μόνος του παράγοντας! ( άσχετα αν όντως είναι καλύτερο, που είναι )
Απλά δεν γίνεται εν έτη 2011 να θεωρούμε οτι δεν έχουμε επιλογές όταν όλα είναι πραγματικά ένα κλικ μακρυά.
zigolo21
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κάνω εισαγωγή από Κίνα TABLE PC 8GB με android 2.2 και 10" οθόνη μαζί με θήκη πληκτρολόγιο από δερματίνη. Τιμή : 185€
Είναι ακριβώς αυτό που έχει και το eshop του zougla.gr..... 'Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. Δεν δίνω τα στοιχεία της εταιρεία από εδώ για ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ
Είναι ακριβώς αυτό που έχει και το eshop του zougla.gr..... 'Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. Δεν δίνω τα στοιχεία της εταιρεία από εδώ για ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ
zigolo21
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η θήκη :
και το TABLET PC
και το TABLET PC
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
iPad 1 ελαφρώς μεταχειρισμένο μιλάω για 2-5 μήνες και με 32-64 gb το βρίσκεις άνετα με 300 ευρωπουλα.....
Απλά θέλει λίγο ψάξιμο... Και όχι βιασυνες
Εγω το καλοκαίρι πήρα στο φιλαρακι μου ένα iPad 1 64gb 3G με 350 ευρώ και είναι απόλυτα ευχαριστημένος ..... Αν δεν βιαζοταν θα του το επαιρνα με 300 .....
Το iPad 1 στο πλαίσιο στην καλη του έκδοση στα 64gb 3G κοστίζει καινούργιο στα 500 ευρω
Άρα μεταχειρισμένο μπορει να το βρεις με λίγο παζάρι γύρω στα 280-320 τώρα..... ;)
Εγω το καλοκαίρι πήρα στο φιλαρακι μου ένα iPad 1 64gb 3G με 350 ευρώ και είναι απόλυτα ευχαριστημένος ..... Αν δεν βιαζοταν θα του το επαιρνα με 300 .....
Το iPad 1 στο πλαίσιο στην καλη του έκδοση στα 64gb 3G κοστίζει καινούργιο στα 500 ευρω
Άρα μεταχειρισμένο μπορει να το βρεις με λίγο παζάρι γύρω στα 280-320 τώρα..... ;)
Γενικα μιλησα φιλε, δεν εκανα διαφήμιση... δεν ειναι δικό μου άλλωστε το σκρουτζ ουτε ποσοστά παίρνω. Επειδη έχει 100 καταστήματα περισσότερα δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερο, δεν ειναι αυτός απο μόνος του παράγοντας! ( άσχετα αν όντως είναι καλύτερο, που είναι )
Απλά δεν γίνεται εν έτη 2011 να θεωρούμε οτι δεν έχουμε επιλογές όταν όλα είναι πραγματικά ένα κλικ μακρυά.
Όταν μέσα σε αυτά τα μαγαζιά είναι εταιρίες τύπου Πλαίσιο , eshop και άλλα, καταλαβένεις ότι όντως υπάρχει διαφορά.
Από εκεί και πέρα, δεν διαφωνούμε. Συμφωνώ με αυτά που έχεις γράψει κατά τα άλλα. ;)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ή αλλιώς παίρνεις ένα κινέζικο, κάνεις τη δουλειά σου και άμα σου πέσει στα αρχίδια σου, δίνει άλλα 70 ευρώ και παίρνεις καινούριο.iPad 1 ελαφρώς μεταχειρισμένο μιλάω για 2-5 μήνες και με 32-64 gb το βρίσκεις άνετα με 300 ευρωπουλα.....
παίρνεις και με 1 ευρώ 5 αυτοκόλλητα apple και τα κολλάς πάνω αν έχεις πρόβλημα που δεν είναι apple.
ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
δες αυτο
καινουργιο και κινητο τηλεφωνο μαζι
καινουργιο και κινητο τηλεφωνο μαζι
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Eχω αυτο, ηταν δωρο μαζι με εταιρικη συνδεση και δεν το θελω...Αν το θες για ενα κατοσταρικακι, στειλε pmυπαρχει κανενα καλο tablet κατω απο 200 ευρω? αν γινεται με 10' οθονη θα ηταν οτι πρεπει
www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=179&gclid=CNr9s-P776wCFQeDDgodHHrqIw]http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=179&gclid=CNr9s-P776wCFQeDDgodHHrqIw[/url]
icedog
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
αρχικα το skroutz . το εχω σταματησει εδω και καιρο
καλυτερα ειναι το bestprice , eprice
για μεταχειρισμενο δεν το σκεφτομαι
λεω για αυτο
λεω για αυτο
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Πολυ καλο και αξιοπροσεκτο μοντελο πλην ομως του οτι δεν γνωριζω αν εχει λυθει το γνωστο προβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο ....αρχικα το skroutz . το εχω σταματησει εδω και καιρο
λεω για αυτο
Νομιζω αν θυμαμαι καλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο.....
Ας το ρωτησει αυτο το παλικαρι αν θελει να το δει....
mathousalas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει φιλε μου
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.