Νέα

tablet κατω απο 200 ευρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα icedog
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
υπαρχει κανενα καλο tablet κατω απο 200 ευρω? αν γινεται με 10' οθονη θα ηταν οτι πρεπει

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω το πλαίσιο έχει αλλά όχι με 10" οθόνη. Ρίξε μια ματιά στο site τους..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενδεχομένως αν πας σε ipad 1.
αλλιώς όλα τα τάμπλετς πωλούνται στην Ελλάδα άνω των 500.

διαφορετικά...e-bay.

εδώ δεν βρίσκεις ούτε με 400, πόσω μάλλον με 200

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
ενδεχομένως αν πας σε ipad 1.
αλλιώς όλα τα τάμπλετς πωλούνται στην Ελλάδα άνω των 500.

διαφορετικά...e-bay.

εδώ δεν βρίσκεις ούτε με 400, πόσω μάλλον με 200

ipad 1 στα 200 ευρώ ??? Ούτε με σφαίρες ! Εκτός και εάν πάρεις στα χέρια σου την οθόνη, τον επεξεργαστή και την μνήμη σε ξεχωριστά κομμάτια ... (Αν και τώρα που το σκέφτομαι, και πάλι πιο ακριβά θα πληρώσει !  :2funny: )

Το μόνο κοντά στα 200 euro (259 ) και με 10" οθόνη είναι το Creative Tablet ZiiO 10'' 8GB

www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Creative-Tablet-ZiiO-10-8GB-70PZ032509115.htm]http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Tablets-iPAD/Creative-Tablet-ZiiO-10-8GB-70PZ032509115.htm[/url]

Johnv389

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις!

καιρός να σταματήσει αυτό το φετιχ που έχουν όλοι που θέλουν να πληρώνουν απλές συσκευές χρυσάφι! Ψάχτε τα λίγο παραπάνω τα πράγματα...

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις!

καιρός να σταματήσει αυτό το φετιχ που έχουν όλοι που θέλουν να πληρώνουν απλές συσκευές χρυσάφι! Ψάχτε τα λίγο παραπάνω τα πράγματα...

Επειδή τα έχουμε ψάξει λίγο παραπάνω τα πράγματα από εσένα, το καλύτερο site για σύγκριση τιμών είναι το (με 785 συνεργαζόμενα καταστήματα) από το (που έχει 685 καταστήματα). Το skroutz έπεσε από την κορυφή, μετά την αύξηση κόστους που έκανε στις εταιρίες για να συμμετάσχουν στο site του, με αποτέλεσμα αρκετές να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, για άλλες σελίδες.

συμφωνώ μαζί σου κατά τα άλλα για ψάξιμο τιμών πριν την αγορά...

Johnv389

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή τα έχουμε ψάξει λίγο παραπάνω τα πράγματα από εσένα, το καλύτερο site για σύγκριση τιμών είναι το (με 785 συνεργαζόμενα καταστήματα) από το (που έχει 685 καταστήματα). Το skroutz έπεσε από την κορυφή, μετά την αύξηση κόστους που έκανε στις εταιρίες για να συμμετάσχουν στο site του, με αποτέλεσμα αρκετές να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, για άλλες σελίδες.

συμφωνώ μαζί σου κατά τα άλλα για ψάξιμο τιμών πριν την αγορά...

Γενικα μιλησα φιλε, δεν εκανα διαφήμιση... δεν ειναι δικό μου άλλωστε το σκρουτζ ουτε ποσοστά παίρνω. Επειδη έχει 100 καταστήματα περισσότερα δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερο, δεν ειναι αυτός απο μόνος του παράγοντας! ( άσχετα αν όντως είναι καλύτερο, που είναι )

Απλά δεν γίνεται εν έτη 2011 να θεωρούμε οτι δεν έχουμε επιλογές όταν όλα είναι πραγματικά ένα κλικ μακρυά.

zigolo21

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κάνω εισαγωγή από Κίνα TABLE PC 8GB με android 2.2 και 10" οθόνη μαζί με θήκη πληκτρολόγιο από δερματίνη. Τιμή : 185€
Είναι ακριβώς αυτό που έχει και το eshop του zougla.gr..... 'Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα. Δεν δίνω τα στοιχεία της εταιρεία από εδώ για ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
iPad 1 ελαφρώς μεταχειρισμένο μιλάω για 2-5 μήνες και με 32-64 gb το βρίσκεις άνετα με 300 ευρωπουλα.....

Απλά θέλει λίγο ψάξιμο... Και όχι βιασυνες

Εγω το καλοκαίρι πήρα στο φιλαρακι μου ένα iPad 1 64gb 3G με 350 ευρώ και είναι απόλυτα ευχαριστημένος ..... Αν δεν βιαζοταν θα του το επαιρνα με 300 .....

Το iPad 1 στο πλαίσιο στην καλη του έκδοση στα 64gb 3G κοστίζει καινούργιο στα 500 ευρω
Άρα μεταχειρισμένο μπορει να το βρεις με λίγο παζάρι γύρω στα 280-320 τώρα..... ;)

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γενικα μιλησα φιλε, δεν εκανα διαφήμιση... δεν ειναι δικό μου άλλωστε το σκρουτζ ουτε ποσοστά παίρνω. Επειδη έχει 100 καταστήματα περισσότερα δεν σημαίνει οτι είναι και καλύτερο, δεν ειναι αυτός απο μόνος του παράγοντας! ( άσχετα αν όντως είναι καλύτερο, που είναι )

Απλά δεν γίνεται εν έτη 2011 να θεωρούμε οτι δεν έχουμε επιλογές όταν όλα είναι πραγματικά ένα κλικ μακρυά.

Όταν μέσα σε αυτά τα μαγαζιά είναι εταιρίες τύπου Πλαίσιο , eshop και άλλα, καταλαβένεις ότι όντως υπάρχει διαφορά.

Από εκεί και πέρα, δεν διαφωνούμε. Συμφωνώ με αυτά που έχεις γράψει κατά τα άλλα.  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
iPad 1 ελαφρώς μεταχειρισμένο μιλάω για 2-5 μήνες και με 32-64 gb το βρίσκεις άνετα με 300 ευρωπουλα.....

Απλά θέλει λίγο ψάξιμο... Και όχι βιασυνες

Εγω το καλοκαίρι πήρα στο φιλαρακι μου ένα iPad 1 64gb 3G με 350 ευρώ και είναι απόλυτα ευχαριστημένος ..... Αν δεν βιαζοταν θα του το επαιρνα με 300 .....

Το iPad 1 στο πλαίσιο στην καλη του έκδοση στα 64gb 3G κοστίζει καινούργιο στα 500 ευρω
Άρα μεταχειρισμένο μπορει να το βρεις με λίγο παζάρι γύρω στα 280-320 τώρα..... ;)
ή αλλιώς παίρνεις ένα κινέζικο, κάνεις τη δουλειά σου και άμα σου πέσει στα αρχίδια σου, δίνει άλλα 70 ευρώ και παίρνεις καινούριο.
παίρνεις και με 1 ευρώ 5 αυτοκόλλητα apple και τα κολλάς πάνω αν έχεις πρόβλημα που δεν είναι apple.
:2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Σοφοκλέους χαμηλά ..... θά βρής  ;) πρίν τήν Πειραιώς !!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
υπαρχει κανενα καλο tablet κατω απο 200 ευρω? αν γινεται με 10' οθονη θα ηταν οτι πρεπει
Eχω αυτο, ηταν δωρο μαζι με εταιρικη συνδεση και δεν το θελω...Αν το θες για ενα κατοσταρικακι, στειλε pm

www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=179&gclid=CNr9s-P776wCFQeDDgodHHrqIw]http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=179&gclid=CNr9s-P776wCFQeDDgodHHrqIw[/url]

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αρχικα το skroutz  :kissass: . το εχω σταματησει εδω και καιρο
καλυτερα ειναι το bestprice , eprice
για μεταχειρισμενο δεν το σκεφτομαι
λεω για αυτο
Πολυ καλο και αξιοπροσεκτο μοντελο πλην ομως του οτι δεν γνωριζω αν εχει λυθει το γνωστο προβλημα με το ελληνικο πληκτρολογιο ....
Νομιζω αν θυμαμαι καλα δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο.....

Ας το ρωτησει αυτο το παλικαρι αν θελει να το δει....

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει φιλε μου

Stories

Νέο!

Stories