giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
γαμαμε
Ισχύει ότι τα καγκουρό στην Αυστραλία καπνίζουν μόνο πούρα? Σε ρωτάω γιατί εκεί ήσουν.. :S :S :S
γαμαμε
ο λουστρος χελρεισερ θα εχει λιγο προβλημα καθως οπως ο αλλος θα λουστραρει τα μοκασινια θα του ριχνει της σταχτες στην μαπα....θα δουμε τι μετρο μπορει να γινει να μην υποφερει η πλεμπα
ο λουστρος χελρεισερ θα εχει λιγο προβλημα καθως οπως ο αλλος θα λουστραρει τα μοκασινια θα του ριχνει της σταχτες στην μαπα....θα δουμε τι μετρο μπορει να γινει να μην υποφερει η πλεμπα
εγω ειμαι ψωλαρας!!!!!!!Όσοι καπνίζετε είστε μουνάρες :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
Όσοι δεν καπνίζετε είστε πιο μεγάλες μουνάρες
τσιγαρα,πουρα,καπνισμενες γκομεναρες.....
ο θειος μου μπλιζαραι,το πουλι,ο λουστρος χελρεισερ και λοιποι....θα καθονται εξω στο πεζοδρομιο να τους τρεχουν τα σαλια....
ΖΩΑΡΑ!!!!!
εχω περιεργεια τωρα που θα βγω τις γιορτες μπουζουκια κτλ τι στο πουτσο κανουν εκει μεσα καπνιζουν η οχι
Τυποι λυστε μου μια απορια, με τα ναργιλεραδικα καταστηματα τι ακριβως γινετε ? θεωρητικα εκει μεσα δεν εχει δουλεια κανενας μη καπνιστης και θα ηταν ολιγον τι οξυμωρο να παρει τηλ και να πει ειμαι σε ναργιλεραδικο και καπνιζουν ολοι εδω μεσα :S
Ημουν σε ενα τετοιο χθες με ενα γκομενακι και γινοταν χαμος μεσα, φουλ στο νουμανι
εγω ειμαι ψωλαρας!!!!!!!
247365 θειο....τι ώρα ανοίγει απόψε το μαγαζί? :smoking:
247365 θειο....
εφυγε ο ετεοκλης να βγουμε και λιγο εξω να κανουμε κανα τσιγαρακι?
καλως τα τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα....
εφτιαξα μια τραχαναδαρα με ροκφορ,πιπερι και ταμπασκο.καλως τα τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα....
ετοιμάζονται μαγαζια με μεγαλες αυλες και τεντες με θερμαστρες γκαζιού, αντισταση στη νεα ταξη πραγματων
εφτιαξα μια τραχαναδαρα με ροκφορ,πιπερι και ταμπασκο.
αντε μετα να μη φουμαρεις