Νέα

Tabaco Club-λέσχες καπνιστών....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αστοχο
στην ολλανδια ομοιως υπαρχουν μαγαζια για χασισομανεις,
πρπει να γινουν παντου?
1) με την ελευθερια να είναι οποιο μαγαζι θελει καπνιστικο και οποιο θελει όχι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ γιατι επιβαλει η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ των εθισμένων την θεληση της.

2)αντίθετα όταν εφαρμοστηκε η απαγορευση ΠΕΤΥΧΕ, και βγαινουν εξω για τσιγαρο οι καπνιστες περιορίζοντας τον θανατο χιλιαδων αθωων παθητικών καπνιστων.

3)ελεος το μεγαλυτερο καλο την ζωη και την υγεια , να το πολεμαμε κιολας. η ζωη μας είναι πιο πολυτιμη από την ευαισθησια σας για δικαίωμα στην αυτοδηλητηριαση , την ρουφιανιά κλπ μπουρδες

1)δεν ξερω αν το καταλαβες ειπα να δωθουνε τετοιες αδειες οχι ελευθερα

2)δεν θα ειχες δουλεια να πας σε αυτα τα μαγαζια κ αν πηγενες δικια σου η ευθηνη

3)δεν ξερω αν το καταλαβες δεν καταπολεμαμε το σωστο οτι δεν πρπει να καπνιει καποιος παντου αλλα την στερηση δικαιωματων που κατατασει τους καπνιστες σε πολιτες β κατηγοριας κ δεν θελει μυαλο να το καταλαβεις αυτο

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

2)δεν θα ειχες δουλεια να πας σε αυτα τα μαγαζια κ αν πηγενες δικια σου η ευθηνη

3)δεν ξερω αν το καταλαβες δεν καταπολεμαμε το σωστο οτι δεν πρπει να καπνιει καποιος παντου αλλα την στερηση δικαιωματων που κατατασει τους καπνιστες σε πολιτες β κατηγοριας κ δεν θελει μυαλο να το καταλαβεις αυτο

υ,γ πηγεν στην ολανια κ καπνισε στο πεζορομιο η σε παρκο πλατεια κ ελα να μου πεις...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

1) απαντησα πιο πανω ότι προβλέπονται τέτοιες αδειες,

αν τα βγαζει περα το μπουζουκσιδικο με την φιρμα ας σκασει 500 το τετραγωνικο.

αν ηταν φτηνη η αδεια θα βγαζανε ολοι και θα ηταν παλι μια τρυπα στο νερο η απαγορευση

3) πολύ καλυτερα τωρα παρα τοσα χρονια που ηταν πολιτες β κατηγοριας οι παθητικοι καπνιστες, η πλειοψηφια.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506

3)δεν ξερω αν το καταλαβες δεν καταπολεμαμε το σωστο οτι δεν πρπει να καπνιει καποιος παντου αλλα την στερηση δικαιωματων που κατατασει τους καπνιστες σε πολιτες β κατηγοριας κ δεν θ[size=40pt]ελει μυαλο να το καταλαβεις αυτο[/size]
δεν τοχει αυτο λεμεεεεε.....
ειναι ο μονος  ακυρος σε ολη την κουβεντα ρε μαικ δεν το πηρες χαμπαρι?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.107
Πόντοι
2.606
άρχισε να βρέχει... :tickedoff:
να μπω μέσα? :S :S

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
απαντησα πιο πανω ότι προβλέπονται τέτοιες αδειες,

αν τα βγαζει περα το μπουζουκσιδικο με την φιρμα ας σκασει 500 το τετραγωνικο.

αν ηταν φτηνη η αδεια θα βγαζανε ολοι και θα ηταν παλι μια τρυπα στο νερο η απαγορευση
λαθος δεν ειναι αδεια αυτο αδεια ειναι να παρεις χαρτι να λεει πχ καφετερια η εστιατοριο καπνιστων κ ανετα θα μπορουσε να δωθει αναλογα με το ποσα μαγαζια υπαρχουν στην καθε περιοχη κ πληστηριασμο ο λογος που ειναι πανακριβα ειναι για να μην μπορει κανεις να διεκδικησει κατι τετοιο αρα γυρναμε στην εξολοκληρου απαγορευση με  ενα υποτιθεμενο παραθυρο κ υποψιν στα τετραγωνικα πιανουν κ τους μη λειτουργικους χωρους πχ κουζινα γραφειο αποθηκη καβα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
δεν τοχει αυτο λεμεεεεε.....
ειναι ο μονος  ακυρος σε ολη την κουβεντα ρε μαικ δεν το πηρες χαμπαρι?
χω μαθει να σεβομαι κ να απανταω κ στον τελευταιο τροχο της αμαξης
αν κ αυτος 2 φορες δν εχει απαντησει σε ερωτημα μου

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456

Ε όχι και στέρηση δικαιωμάτων να σου ζητάει το κράτος αν βγεις για μια ώρα να μην καπνίσεις κάνοντας μόνο καλό στον εαυτό σου και τους γύρω σου. έχουμε παρανοήσει στην ελλάδα την έννοια του δικαιώματος

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Ε όχι και στέρηση δικαιωμάτων να σου ζητάει το κράτος αν βγεις για μια ώρα να μην καπνίσεις κάνοντας μόνο καλό στον εαυτό σου και τους γύρω σου. έχουμε παρανοήσει στην ελλάδα την έννοια του δικαιώματος
μπακαλι αν το κρατος ηθελε το καλο μου θα το απαγορευε το τσιγαρο και στην πωληση μην λεμε πιπες...
το μονο που προσκαλω ολους εμας τους καπνιστες ειναι να σεβονται τον μη...
αλλα αφου επιτρεπεται εγω πως θα ασκησω το νομιμο δικαιωμα μου να καπνιζω κυριοι?
εδω ειναι το ερωτημα

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
κ ομως οταν μου στερει το δικαιωμα επιλογης κ με βαζει σαν πολιτη β κατηγοτιας αυτο γινετε
τωρα αν εσυ δεν θες να το παραδεχτεις γιατι ξερεις οτι καποια στιγμη με καποια αλλη απαγορευση θα σου χτυπησουν κ την δικη σου πορτα κ θα σου πουν "ναι... αλλα το καναμε κ στους καπνιστες κ ελεγες μπραβο..." κ θα εχεις κ εσυ επιπτωσεις δεν θα σου φταιω εγω η αληθεια ειναι αυτη χωρισαν τον κοσμο σε α κι β κατηγορια κ εβαλαν τους αντικαπνιστες να τσακωνονται με τους καπνιστες
αληθεια ολο αυτο το διαστημα που μας εχουν ζαλισει στην τηλεοραση να λενε για τον νομο εχεις ασχοληθει να δεις τι εχουν περασει με διαφορα νομοσχεδεια κ δεν εχει ανοιξει μυτη?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λαθος δεν ειναι αδεια αυτο αδεια ειναι να παρεις χαρτι να λεει πχ καφετερια η εστιατοριο καπνιστων κ ανετα θα μπορουσε να δωθει αναλογα με το ποσα μαγαζια υπαρχουν στην καθε περιοχη κ πληστηριασμο ο λογος που ειναι πανακριβα ειναι για να μην μπορει κανεις να διεκδικησει κατι τετοιο αρα γυρναμε στην εξολοκληρου απαγορευση με  ενα υποτιθεμενο παραθυρο κ υποψιν στα τετραγωνικα πιανουν κ τους μη λειτουργικους χωρους πχ κουζινα γραφειο αποθηκη καβα
και ααααχ τι κριμα θα εχουμε 500 λιγοτερους νεκρους παθητικούς καπνιστες του χρονου.

πραγματικα κριμα.

ρα αντε συνελθε που επιτελους ηρθε ένα δοκιμασμενο και πετυχημενο μετρο κατά του πιο θανατηφορου εθισμου της εποχης μας και το πολεματε

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
ποσο προστιμο τρωει η καθε κωλομπινα χαρτογιακας που καθε χρονο παει στον ολυμπο και καλα να κανει τρεκινγκ και τα λοιπα και πληρωνουμε ολοι εμεις να τον σωσουμε?
αει γαμηδια μοδα ειναι ολα....
εγω θα καπνιζω μεχρι να εχω κακο ψοφο που ειπε το μουνοπανο
παλιοκαριολη που νομιζεις οτι εχεις και γνωμη....μαλακα που γενηθηκες σε σταυλο

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
και ααααχ τι κριμα θα εχουμε 500 λιγοτερους νεκρους παθητικούς καπνιστες του χρονου.

πραγματικα κριμα.

ρα αντε συνελθε που επιτελους ηρθε ένα δοκιμασμενο και πετυχημενο μετρο κατά του πιο θανατηφορου εθισμου της εποχης μας και το πολεματε
εξακολουθεις να μην μου εχεις απαντησει ενω συνεχιζεις να παιζεις την ιδια κασετα

δεν γλιτωνεις στην ουσια τιποτα
καταρχην αν θυμαμαι καλα εχεις πει εισαι βιολογος
σαν βιολογος θα πρεπε να ξερεις οτι ολοι μας εχουμε καρκινο μεσα μας για την ακριβεια ανενεργα καρκινικα κοιταρα
τα οποια κατι τα ξυπναει
πες μου λοιπον κατι
καθε χρονο χανονται μερικες χιλιαδες παιδια κατω των 10 απο καρκινο
κ σε αυτα το τσιγαρο φταιει?
ο φανατισμος δεν ειναι καλο πραγμα κ απο καποιον που δηλωνει μορφωμενος περιμενα να μπορει να συζητησει κ τον φανατισμο να τον εχει στην ακρη
κ συνεχιζις να απαντας επιλεκτικα σε οσα γραφω

δεν συναυδει αυτο με την μορφωση που λες οτι εχεις...
τελος παντων σας χερεταω κ παω για υπνο πολυ εκατσα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
μπακαλι αν το κρατος ηθελε το καλο μου θα το απαγορευε το τσιγαρο και στην πωληση μην λεμε πιπες...
το μονο που προσκαλω ολους εμας τους καπνιστες ειναι να σεβονται τον μη...
αλλα αφου επιτρεπεται εγω πως θα ασκησω το νομιμο δικαιωμα μου να καπνιζω κυριοι?
εδω ειναι το ερωτημα

Αν το έκανε αυτό θα φώναζες ακόμα περισσότερο οτι δεν σε αφήνουν να καπνίσεις ούτε στο σπίτι σου. Το κράτος κάνει αυτό που μπορεί. Μακάρι να γινόταν απαγόρευση παραγωγής καπνού αλλά θα γινόταν σίγουρα ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος από τους καπμνιστές.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Αν το έκανε αυτό θα φώναζες ακόμα περισσότερο οτι δεν σε αφήνουν να καπνίσεις ούτε στο σπίτι σου. Το κράτος κάνει αυτό που μπορεί. Μακάρι να γινόταν απαγόρευση παραγωγής καπνού αλλά θα γινόταν σίγουρα ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος από τους καπμνιστές.
μην το λες....
απλα το θεωρω υποκρισια αυτο που γινετε....
ο καραβλαχος θεωρει οτι ολα λυνονται με την απαγορευση...εγω λεω οτι ολα λυνονται με την παιδεια....
και δυστυχως η ελλαδα ειναι απαιδευτη....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.051
Πόντοι
456
κ ομως οταν μου στερει το δικαιωμα επιλογης κ με βαζει σαν πολιτη β κατηγοτιας αυτο γινετε
τωρα αν εσυ δεν θες να το παραδεχτεις γιατι ξερεις οτι καποια στιγμη με καποια αλλη απαγορευση θα σου χτυπησουν κ την δικη σου πορτα κ θα σου πουν "ναι... αλλα το καναμε κ στους καπνιστες κ ελεγες μπραβο..." κ θα εχεις κ εσυ επιπτωσεις δεν θα σου φταιω εγω η αληθεια ειναι αυτη χωρισαν τον κοσμο σε α κι β κατηγορια κ εβαλαν τους αντικαπνιστες να τσακωνονται με τους καπνιστες
αληθεια ολο αυτο το διαστημα που μας εχουν ζαλισει στην τηλεοραση να λενε για τον νομο εχεις ασχοληθει να δεις τι εχουν περασει με διαφορα νομοσχεδεια κ δεν εχει ανοιξει μυτη?

Το θέμα είναι να μην βλέπεις σαν απαγόρευση κάτι που μόνο καλό κάνει. Έτσι και πολλοί οδηγοί μηχανών όταν έγιναν υποχρεωτικά τα κράνη έλεγαν οτι μας καταπιέζουν, εμείς έχουμε δικαίωμα να μην φοράμε κλπ ή οι οδηγοί αυτοκινήτων για τις ζώνες οτι είναι καταπίεση, στέρηση δικαιώματος να οδηγάς όπως θέλεις κλπ.Δεν πάει έτσι όμως για το κράτος που πρέπει να βάζει κάποια όρια σε πολλά πράγματα.Είχε αργήσει πολύ ο αντικαπνιστικός νόμος και γι αυτό τώρα πολλοί αντιδράτε.Αν ίσχυε εξ αρχής με την εμφάνιση του τσιγάρου θα ήταν όλα καλά.

batmanikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Εχετε την εντυπωση οτι το κρατος που ενγαλε τους νομους πχ για το καπνισμα για το κρανος την ζωνη κλπ τους εβγαλε γιατι ενδιαφερθηκε για την ζωη μας ? Ενδιαφερεται για τα ταμεια του. Αν πχ καποιος απο ενα ατυχημα μεινει αναπηρος το κρατος του πληρωνει συνταξη εφορου ζωης. Αν καποιος παθει καρκινο απο το καπνισμα και παει στην δημοσια υγεια τα φαρμακα στοιχιζουν αρκετα χρηματα. Λοιπον ας παψουμε να λεμε οτι ενδιαφεροντε για μας και βγαζουν τους νομους. Για τα ταμεια τους ενδιαφεροντε. Αυτο βεβαια δεν εχει να κανει οτι οι νομοι ειναι κακοι. Κρανος για μηχανη πρεπει να φοραμε οπως και ζωνη στο αυτοκινητο και το καπνισμα αν και καπνιστης πρεπει να το κοψουμε. Γιατι δεν κλεινει τις καπνοβιομηχανιες να μας προστατεψει μιας και καλη? Αλλα ειναι πολλοι οι φοροι εισπραξης απο κει ξεχασα.... Ενα να ξερετε το κρατος ποτε δεν ενδιαφερθηκε για τον πολιτη παρα μονο για το ιδιο το κρατος δλδ τα ταμεια του δλδ το χρημα. Ολα για αυτο γινονται...

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Το θέμα είναι να μην βλέπεις σαν απαγόρευση κάτι που μόνο καλό κάνει. Έτσι και πολλοί οδηγοί μηχανών όταν έγιναν υποχρεωτικά τα κράνη έλεγαν οτι μας καταπιέζουν, εμείς έχουμε δικαίωμα να μην φοράμε κλπ ή οι οδηγοί αυτοκινήτων για τις ζώνες οτι είναι καταπίεση, στέρηση δικαιώματος να οδηγάς όπως θέλεις κλπ.Δεν πάει έτσι όμως για το κράτος που πρέπει να βάζει κάποια όρια σε πολλά πράγματα.Είχε αργήσει πολύ ο αντικαπνιστικός νόμος και γι αυτό τώρα πολλοί αντιδράτε.Αν ίσχυε εξ αρχής με την εμφάνιση του τσιγάρου θα ήταν όλα καλά.
θειε για να εχουμε καλο ρωτημα και επειδη και εσεις οι αντι δεν πεσατε χτες στην γη....
ΚΑΛΟ ΕΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ

παρακατω ομως το τσιγαρο ειναι μια ουσια  που απαγορευεται,κανει κακο οπως τα λιπη απο τα ζωα που τρωμε,το καυσαεριο που τρωμε στην μαπα για να εχουμε μια συγχρονη πολη κλπ κλπ κλπ....
αυτο το μισος γιατι?
ενω δεν λεμε τιποτα αλλο παρα δωστε εναν χωρο (κοινωνιας) να κανουμε το χουι μας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom