LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Θα σε φτιαξει να δεις κάποια με την εμφανιση της Λιανας Κανελλη να φιλάει καποια με την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη ??
περιεργα γούστα εχεις φιλε...
Θα σε φτιαξει να δεις κάποια με την εμφανιση της Λιανας Κανελλη να φιλάει καποια με την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη ??
υπαρχουν κι αλλα ''ταιριάσματα'', αλλα το θεμα ειναι αν θα ερθουν.Θα σε φτιαξει να δεις κάποια με την εμφανιση της Λιανας Κανελλη να φιλάει καποια με την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη ??
υπαρχουν κι αλλα ''ταιριάσματα'', αλλα το θεμα ειναι αν θα ερθουν.
βασικα εμενα στ αρχιδια μου, θα παω με τον πλε..
ζόρια ??πολυ σε φτυνει ομως...
vasos + pleasuregiver = Love 4 ever !!!πολυ σε φτυνει ομως...
Θα αμολύσω τα αγριόσκυλα,ανακάλεσε!!!
ο Παζολίνι
Μαλάκα - εσύ κινδυνεύεις για τα καλά δηλ.
Κάποτε ξεκίνησε οΠαζολίνιΠαπαζολίνι να γραφει στο bou - είμαι άθεος, πούστης & κομμουνιστής και είδες που κατέληξε. Τον φάγανε λάχανο τα φασισταριά.
Άμα δηλώνεις και χασικλής, τότε είναι που τη γάμησες. Πάνω να κάνω - πολύ πίπα είπαμε πρωΐ πρωΐ...
ναι με τα τεθωρακισμενα τυπε μουο λιλας θα παρελαση με τα βαρεα οπλα?
και οι αγκιναρες ειναι καλες!!!φερνουν αερια τυπε μου
FASOLADA PRIDE 2010! ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ! ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
Ρε μάγκες, μιας και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τις γελοιότητες τους οι θολοπροοδευτικάντηδες και οι Βαλλιανάτοι, δε διοργανώνουμε και εμείς μία "FASOLADA PRIDE" να δείξουμε πόσο υπερήφανοι είμαστε που μας αρέσει να τρώμε καθαρόαιμη ελληναράδικη φασουλάδα και να τους κλάνουμε; Ε, τι λέτε;
Φάτε λοιπόν καθαρόαιμη ελληναράδικη φασουλάδα και πάμε όλοι μαζί να τους κλάσουμε πανηγυρικώς.
ΥΓ. Επίσημοι καλεσμένοι μας θα είναι οι φίλοι ισλαμιστές και ταλιμπάνοι λάθρο, που δεν αστειεύονται καθόλου...
FASOLADA PRIDE 2010-ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ-5 IOYNIOY ΣΤΙΣ 18.00-ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
και τον συλλογο εμφιαλωτων ελλαδας;Με την ένωση ποτοποιών αττικης-μαρκοπούλου
και τον συλλογο εμφιαλωτων ελλαδας;
το λιλακι θα ειναι ο "εχων το γενικο προσταγμα"και στο τελος θα κανει και show με βεγγαλικα με τον πατο τουρε τυποι τι γινετε εδω?
σημερα το ειδα αυτο παλι.
θα κανουν λεει παρελαση τα πουσταρια στην αθηνα.
ο λιλας σημαιοφορος κανονικα θα ειναι?
παιζει να βγουνε για παρελαση και αρματα μαχης μαζι τους?
σημαιοφορος..............ναι με τα τεθωρακισμενα τυπε μου
σημαιοφορος..............