Νέα

Τα πουσταριά θα παρελάσουν (Athens Pride 2010)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 362
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχει κανείς το video με τις 2 λεσβίες που γλωσσοφιλιούνταν στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα της ΑΕΚ;Η μία ήταν και πολύ μουνάρα...

Επισκέπτης
Οι λεσβίες μπορεί να είναι bisexual οπότε εμένα δε με ενοχλεί καθόλου μια που της αρέσει και το πουλί (όχι η πέρδικα! :2funny:).Από εκεί και πέρα,αν ακούσω ότι 2 γκόμενες "παντρεύτηκαν" και θέλουν και παιδί,εκνευρίζομαι.Στο κρεβάτι τους ας κάνουν ότι θέλουν,αλλά μη γαμήσουν ότι απέμεινε από την κοινωνία.Άκου να υιοθετούν παιδιά οι πούστηδες και οι λεσβίες...

Επισκέπτης
Ότι είναι πιο αισθησιακή εικόνα 2 ωραίες γκόμενες να φιλιούνται,είναι νομίζω γεγονός.Τώρα αν δεις 2 μαντράχαλους να ρίχνουν γλωσσόφιλα,ρίχνεις έναν έμετο και φεύγεις τρέχοντας!Άλλωστε οι λεσβίες αρέσουν σαν θέαμα και στους άντρες και στις γυναίκες,οι πούστηδες δεν αρέσουν σε κανέναν  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ότι είναι πιο αισθησιακή εικόνα 2 ωραίες γκόμενες να φιλιούνται,είναι νομίζω γεγονός.

Θα σε φτιαξει να δεις κάποια με την εμφανιση της Λιανας Κανελλη να φιλάει καποια με την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη ??
περιεργα γούστα εχεις φιλε...

Επισκέπτης
Ότι είναι πιο αισθησιακή εικόνα 2 ωραίες γκόμενες να φιλιούνται,είναι νομίζω γεγονός.Τώρα αν δεις 2 μαντράχαλους να ρίχνουν γλωσσόφιλα,ρίχνεις έναν έμετο και φεύγεις τρέχοντας!Άλλωστε οι λεσβίες αρέσουν σαν θέαμα και στους άντρες και στις γυναίκες,οι πούστηδες δεν αρέσουν σε κανέναν  :2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε σε άλλους πούστηδες;! :grin: :think:

Σε χάλασε η πέρδικα,το μυαλό περδικίζει!!! :booty: :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καμια γενικολογια...
θελω το παιδι μου να ειναι υγιες και ευτυχισμενο.
να μαθει να ξεχωριζει τι ειναι καλο κ τι οχι.
να μην κανει τπτ εναντια στην ηθικη κ την αξιοπρεπεια του.
και να γελαει με τους κομπλεξικους.

Ναι πολυ υγιες να εισαι πουστης. Δεν λεω για το παιδι σου λεω γενικα... ασε μας ρε Λουκ.

Καλυτερα κομπλεξικος παρα πουστης.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Καλά αφού παρεξηγήθηκε ο Παπαζόλο, να το αλλάξω λίγο...

Καλύτερα χασικλής ή πούστης? :rolleyes:

Επισκέπτης
Θα σε φτιαξει να δεις κάποια με την εμφανιση της Λιανας Κανελλη να φιλάει καποια με την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη ??
περιεργα γούστα εχεις φιλε...

Έγραψα "2 ωραίες γκόμενες" αν η Κανέλη και η Πρωτοψάλτη είναι ωραίες για εσένα αλλάζει.Για εμένα δεν είναι!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Για σεμνά λέω!!! :cussing: :knuppel:

Και χασικλής είμαι!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκα - εσύ κινδυνεύεις για τα καλά δηλ.

Κάποτε (νομίζω σε κάποιο Πανεπιστήμιο), ξεκίνησε ο Παζολίνι την ομιλία του - είμαι άθεος, πούστης & κομμουνιστής και είδες που κατέληξε. Τον φάγανε λάχανο τα φασισταριά.

Άμα δηλώνεις και χασικλής, τότε είναι που τη γάμησες. :idiot: Πάνω να κάνω :coffee: - πολύ πίπα είπαμε πρωΐ πρωΐ... :rolleyes:

Επισκέπτης
Μαλάκα - εσύ κινδυνεύεις για τα καλά δηλ.

Κάποτε (νομίζω σε κάποιο Πανεπιστήμιο), ξεκίνησε ο Παζολίνι την ομιλία του - είμαι άθεος, πούστης & κομμουνιστής και είδες που κατέληξε. Τον φάγανε λάχανο τα φασισταριά.

Άμα δηλώνεις και χασικλής, τότε είναι που τη γάμησες. :idiot: Πάνω να κάνω :coffee: - πολύ πίπα είπαμε πρωΐ πρωΐ... :rolleyes:
Χασικλής αντί πουστής,για να δούμε γλιτώνω!!! :tooth:

planitarhis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Χρυσαυγίτης πούστης θα κρατάει το ουράνιο τόξο στο πρώτο άρμα  :2funny: :2funny: :2funny: ( κατατσεκαρισμένο )  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• poreia.jpg
    poreia.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 52

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το ότι θα παρελάσουν οι πούστηδες-λεσβίες-τραβεστί σας χάλασε.
Βρε νούμερα εδώ μέσα αρκετά μεγάλο ποσοστό είναι τραβεστοαγαπούληδες και κάποιο άλλο διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό γουστάρει αυταρχικό πρόγραμμα.
Η παρέλαση των πούστηδων κατά τ' άλλα σας πείραξε  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom