Επισκέπτης
Έχει κανείς το video με τις 2 λεσβίες που γλωσσοφιλιούνταν στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα της ΑΕΚ;Η μία ήταν και πολύ μουνάρα...
Οι λεσβίες βλέπω δεν ενοχλούνε κανέναν πάντως!!!Έχει κανείς το video με τις 2 λεσβίες που γλωσσοφιλιούνταν στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα της ΑΕΚ;Η μία ήταν και πολύ μουνάρα...
Ότι είναι πιο αισθησιακή εικόνα 2 ωραίες γκόμενες να φιλιούνται,είναι νομίζω γεγονός.
Ούτε σε άλλους πούστηδες;!Ότι είναι πιο αισθησιακή εικόνα 2 ωραίες γκόμενες να φιλιούνται,είναι νομίζω γεγονός.Τώρα αν δεις 2 μαντράχαλους να ρίχνουν γλωσσόφιλα,ρίχνεις έναν έμετο και φεύγεις τρέχοντας!Άλλωστε οι λεσβίες αρέσουν σαν θέαμα και στους άντρες και στις γυναίκες,οι πούστηδες δεν αρέσουν σε κανέναν![]()
![]()
![]()
καμια γενικολογια...
θελω το παιδι μου να ειναι υγιες και ευτυχισμενο.
να μαθει να ξεχωριζει τι ειναι καλο κ τι οχι.
να μην κανει τπτ εναντια στην ηθικη κ την αξιοπρεπεια του.
και να γελαει με τους κομπλεξικους.
Καλύτερα κομμουνιστής ή πούστης?Καλυτερα κομπλεξικος παρα πουστης.
Για σεμνά λέω!!!Καλά αφού παρεξηγήθηκες, να το αλλάξω λίγο...
Καλύτερα χασικλής ή πούστης?![]()
Θα σε φτιαξει να δεις κάποια με την εμφανιση της Λιανας Κανελλη να φιλάει καποια με την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη ??
περιεργα γούστα εχεις φιλε...
Μαλάκα - εσύ κινδυνεύεις για τα καλά δηλ.Για σεμνά λέω!!!![]()
Και χασικλής είμαι!!!![]()
![]()
![]()
Χασικλής αντί πουστής,για να δούμε γλιτώνω!!!Μαλάκα - εσύ κινδυνεύεις για τα καλά δηλ.
Κάποτε (νομίζω σε κάποιο Πανεπιστήμιο), ξεκίνησε ο Παζολίνι την ομιλία του - είμαι άθεος, πούστης & κομμουνιστής και είδες που κατέληξε. Τον φάγανε λάχανο τα φασισταριά.
Άμα δηλώνεις και χασικλής, τότε είναι που τη γάμησες.Πάνω να κάνω
- πολύ πίπα είπαμε πρωΐ πρωΐ...
![]()
Γεια σου Παπαζόλη με τα ωραία σου...Χασικλής αντί πουστής,για να δούμε γλιτώνω!!!![]()
Καλύτερα κομμουνιστής ή πούστης?![]()
Θα αμολύσω τα αγριόσκυλα,ανακάλεσε!!!διακρίνεις καμμιά διαφορά?