Επισκέπτης
Έχει κανείς το video με τις 2 λεσβίες που γλωσσοφιλιούνταν στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα της ΑΕΚ;Η μία ήταν και πολύ μουνάρα...
Οι λεσβίες βλέπω δεν ενοχλούνε κανέναν πάντως!!!Έχει κανείς το video με τις 2 λεσβίες που γλωσσοφιλιούνταν στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα της ΑΕΚ;Η μία ήταν και πολύ μουνάρα...
Ότι είναι πιο αισθησιακή εικόνα 2 ωραίες γκόμενες να φιλιούνται,είναι νομίζω γεγονός.
Ούτε σε άλλους πούστηδες;!Ότι είναι πιο αισθησιακή εικόνα 2 ωραίες γκόμενες να φιλιούνται,είναι νομίζω γεγονός.Τώρα αν δεις 2 μαντράχαλους να ρίχνουν γλωσσόφιλα,ρίχνεις έναν έμετο και φεύγεις τρέχοντας!Άλλωστε οι λεσβίες αρέσουν σαν θέαμα και στους άντρες και στις γυναίκες,οι πούστηδες δεν αρέσουν σε κανέναν
καμια γενικολογια...
θελω το παιδι μου να ειναι υγιες και ευτυχισμενο.
να μαθει να ξεχωριζει τι ειναι καλο κ τι οχι.
να μην κανει τπτ εναντια στην ηθικη κ την αξιοπρεπεια του.
και να γελαει με τους κομπλεξικους.
Καλύτερα κομμουνιστής ή πούστης?Καλυτερα κομπλεξικος παρα πουστης.
Καλύτερα κομμουνιστής ή πούστης?
Για σεμνά λέω!!!Καλά αφού παρεξηγήθηκες, να το αλλάξω λίγο...
Καλύτερα χασικλής ή πούστης?
Θα σε φτιαξει να δεις κάποια με την εμφανιση της Λιανας Κανελλη να φιλάει καποια με την εμφάνιση της Πρωτοψάλτη ??
περιεργα γούστα εχεις φιλε...
Μαλάκα - εσύ κινδυνεύεις για τα καλά δηλ.Για σεμνά λέω!!!
Και χασικλής είμαι!!!
Χασικλής αντί πουστής,για να δούμε γλιτώνω!!!Μαλάκα - εσύ κινδυνεύεις για τα καλά δηλ.
Κάποτε (νομίζω σε κάποιο Πανεπιστήμιο), ξεκίνησε ο Παζολίνι την ομιλία του - είμαι άθεος, πούστης & κομμουνιστής και είδες που κατέληξε. Τον φάγανε λάχανο τα φασισταριά.
Άμα δηλώνεις και χασικλής, τότε είναι που τη γάμησες. Πάνω να κάνω - πολύ πίπα είπαμε πρωΐ πρωΐ...
Γεια σου Παπαζόλη με τα ωραία σου...Χασικλής αντί πουστής,για να δούμε γλιτώνω!!!
Καλύτερα κομμουνιστής ή πούστης?
Θα αμολύσω τα αγριόσκυλα,ανακάλεσε!!!διακρίνεις καμμιά διαφορά?