Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Επίσκεψη αρχές της εβδομάδας στο ΧΑΛΑΡΑ.
Είπα να κεράσω την Μιράντα εξ Αλβανίας. Η κοπέλα -αν σου αρέσει η άγρια φάτσα της- υπόσχεται και πραγματοποιεί πολλά αρκεί να κεράσεις ποτά. Δεν ρώτησα πόσα γιατί δεν είχα σκοπό να προχωρήσω στα περαιτέρω.
Έχει πάντως ενισχυμένο στήθος με καλή αίσθηση. Δεν λέει σε τίποτα  όχι.
Υπόλοιπες κοπέλες οι γνωστές.  Τάνια super :tits:, ανανεωμένη και μαυρισμένη - επικίνδυνα ερωτεύσιμη, η Ειρήνη ανερχόμενο αστέρι και 2-3 ακόμα κοπέλες που δεν έχω κεράσει και δεν θυμάμαι ονόματα.
Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι το μαγαζί είχε κόσμο για μέρες διακοπών 15 Αύγουστου.

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστες μακρυα απο Μυθο Θεομητωρος κλεβει ασυστολα αν πας καβατζα.

FOTIS ARSENHS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
εσενα ποσο σου πηγε ρε φιλε? τελευταια που πηγα εγω 50 με μενου κομπλε

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Katerina (Πατησίων) -  Περιοδος επισκέψεων(3) Μαιος/Ιούλιος(αρχές)

Το μαγαζί έχει αναφερθει και απο αλλους συναγωνιστές, ειναι παλαιας κοπής και μορφής όμως διαθετει στοιχεία που μαλλον ενδιαφερουν αρκετους. Κατ αρχας ανοιγει απο το..πρωι?- μεσημερι? δεν γνωρίζω ακριβως πότε αλλα σιγουρα ανοιγει και ημέρα. Εχει βασικό ρόστερ και προφανως μεσα στο καλοκαίρι πρεπει να γινονται ανανεώσεις. Το περιεχόμενο δεν είναι για να κρατας φωτο και να κανεις μοστρες σε κολλητούς σου, αλλα δεν ειναι και για..πεταμα.
Τις 3 φορές που το επισκέφθηκα περιπου ανα 20 ημερες η καθε..επισκεψη, όχι ημερες..νυχτες
η προσεγγιση εντός χώρου ήταν άμεσση και γρηγορη απο πλευράς των παικτριών.
Τα ποτα δεν ειναι..προκοπή για αυτο προσοχή, αυτές κανουν καταναλωση αν..αφεθουν χαλαρά όμως ακουνε κιολας αν βαλεις όρια!Εντός χωρου παντα γινεται οτιδηποτε μπορει να γινει σε μαγαζι που εχει καπως κρυφο σημειο και παρευρισκονται..πελατες. Δεν ξερω αν εγω ημουν γκαντεμης ή τυχερός αλλα και τις 3 φορες που περασα υπηρχαν το ποιο πολυ αλλοι 2 έως κανενας. Υπάρχει φυσικά δυνατοτητα και για περαιτερω επαφές κλπ..όμως περα απο ενα ..ξαλαφρωμα ως ανταποδωτική ενεργεια για την μεταβαση μιας εξ αυτων μετα το τελος της εργασιας, αλλο δεν γνωριζω δεν έκανα, αλλα..μονο καταλαβα.
Ξεχωριζε η παρουσια μιας..αλογας απο πρωην Βαλκανικη χωρα και αλλης μιας σε αντιθετο μεν χρωματισμό αλλα με αναλογες..αναλογιες, απο ποιο ψηλά στον χαρτη. Και οι δυο μιλανε ellinikos όπως πιστευω και οι υπολοιπες αλλες 3..νομιζω.
(Ονοματα και ειδικες λεπτομερειες δεν ξαναγραφω)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Corner (Πιπινου, Κυψελη)- Περιοδος επισκέψεων(4) Απριλιος/Ιούλιος

Είναι στην κατηγορια του..Katerina αν και σαν μαγαζι φερνει ποιο πολλυ με το Maskes. Εχει ξεχωριστο χωρο baras και καθιστικό με ρουστικ καθισματα και καναπέδες. Τα ποτά ήταν απο μετρια εως..καλα( την τελευταια φορά) τιμες..αγοράς.
Το team αποτελειται κυρίως απο αλλοδαπα΄απο χωρες της Βαλτικής, μεταξυ τους κυκλοφορουν και μερικές(λιγες) ελληνιδες και ξεχωρίζει κυριως για το..καλιγραμο παρουσιαστικο του συνόλου.
Ειναι αρκετα μεγαλη ομαδα , στην βραδυνη βαρδια αναφερομαι παντα καθως υπαρχει και ημερησια και περα απο τις νεαρες κυριες υπαρχουν και 1-2 ηλικιακα ladies, οι πιο πολλες με βασικα χαρακτηριστικά made Russia.
Εντος μαγαζιου το πλανο ειναι αναλογως την καλλιτεχνιδα, δεν εχουν (πολλους) περιορισμους, στο σαλόνι γινεται ποιο αναλυτικη φυσικα επαφή όμως ο χωρος δεν ειναι τυπου prive αλλα..καθιστικου.
Δεν ξερω αν προτιθενται να ερωτευτουν αλλα στις υπηρεσιες τους μετα το περας της εργασιας ειναι κυριες με το Κ..κεφαλαιο . Οι 2 εξ αυτων που ειχα την χαρα και την τιμη να αποκτησω σχεση στοργής και επαφης. Φυσικά με το αντιτιμο της γνωστης..ταριφας. Δεν τα καταφερα και με τις δυο η μια εξ αυτων ηθελε και επιπλεον βολτες, εξοδους, κλπ, αλλά θα επανελθω γιατι δεν μου αρεσει να αφηνω εκκρεμοτητες.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Bar (Δεν θυμαμαι..όνομα) (Πανόρμου περιοχη, Μικρομανηs) - Περιοδος επισκέψεων(4) Μαιος/Ιούλιος

Απο τον χωρο προδιαθετει οτι αυτο το μαγαζι λειτουργουσε παλιοτερα και σαν αλλου τυπου. Η προσοψη παραπεμπει σε σκυλομπουζουκο αλλα και παρακμιακο κλαμπ-μπαρ προς λιμανι μερια.
Ο χωρος μεσα επισης που ειναι χωρισμενος και δομημενος ..σωστα.
Το μπαρ ειναι φατσα καρτα μεγαλο και στην μια πλευρα του υπολοιπου χωρου κατοικοεδρευουν τα τεμαχια ενω στην αλλη θα ενθουσιαστουν οι εξευρευνητες. Απο ελάχιστο εως και καθολου φωτισμό με καναπεδοκαθισματα..μερικα φατσα και το καλο στο..πολυ βαθος.
Τα ποτα και οι τιμες ειναι...κανονικου τυπου στο ποιο φωτεινο σημειο ενω στα περιεργα και σκοτεινα διπλασιαζονται αυτα της..παρεας.
Το team ειναι γενικων προδιαγραφων και για ολα τα γουστα και περιλαμβανει απο γαζελες(ενδιαφερουσες και νεαρες) εως και ladies που λογικα θα εχουν και..εγγονια αλλα κρατιουνται σχετικα καλα για τα χρονια τους.
Στα ενδοτερα απ οτι τσεκαρα δεν πανε όλες και μαλλον δεν κανουν επιλογη για λογους προτιμησης αλλα για λογους..αρχής. Απο αυτές όμως που το ξερουν το μερος και το εχουν σπιτι τους ξεχωριζει μια..μαυρουκα, αλλα πολυ μαυρουκα και δυο της λευκης φυλης εκ Βορρα ορμωμενες και με kalos ellinikos γνωριζουσες.
Για τους καλοπερασακηδες σαφως και υπαρχει η δυνατοτης επαφής εκτος χωρου εργασιας αφου πρωτα γινει μια σχετικη..καταθεση εντος όπως παντα αλλα όχι σε τιποτα ιδιαιτερα υψη. Τα 3-4 ποτα..φωτεινου χαρακτηρα ή καλυτερα αφου πλεον υπαρχει η..πληροφορια 2 σκοτεινου και υποπτου ειναι περα απο ισοποσα και..διαβατηριο για οτι ηθελε προκυψει.
Το τσεκαρισμα ολοκληρωθη με 2 εκ της ομαδας εκ των οποιων η μια κατελαβε θεση βασικου παικτη και καλα εκανε τελικα καθως απεδειχθη και..συναισθηματικης φυσεως υπαρξη που δεν κοιταει μονο το πορτοφολι..ισως την τσεπη δεν το πολυερευνησα ειχα τον νου μου..αλλου.

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Katerina (Πατησίων) -  Περιοδος επισκέψεων(3) Μαιος/Ιούλιος(αρχές)

Το μαγαζί έχει αναφερθει και απο αλλους συναγωνιστές, ειναι παλαιας κοπής και μορφής όμως διαθετει στοιχεία που μαλλον ενδιαφερουν αρκετους. Κατ αρχας ανοιγει απο το..πρωι?- μεσημερι? δεν γνωρίζω ακριβως πότε αλλα σιγουρα ανοιγει και ημέρα.
Seihis το ΚΑΤΕΡΙΝΑ ανοίγει μετά τις 10:30 το βράδυ. Δεν ξέρω πως συμπέρανες οτι ανοίγει νωρίς αλλά σίγουρα έχει γίνει κάποιο λάθος.
Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα των μαγαζιών αυτών και κάνεις την κριτική σου. Έχεις άποψη για ΤΙΝΑ στο Χαλάνδρι ή ΧΑΛΑΡΑ στο Περιστέρι?

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Seihis το ΚΑΤΕΡΙΝΑ ανοίγει μετά τις 10:30 το βράδυ. Δεν ξέρω πως συμπέρανες οτι ανοίγει νωρίς αλλά σίγουρα έχει γίνει κάποιο λάθος.
Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα των μαγαζιών αυτών και κάνεις την κριτική σου. Έχεις άποψη για ΤΙΝΑ στο Χαλάνδρι ή ΧΑΛΑΡΑ στο Περιστέρι?

Δεν πέρνω και όρκο φιλε mlw οτι ανοιγει και με φως ημέρας. Ετσι..ήξερα και ετσι μου είπαν εκεί οταν πηγα. Καλο ειναι που το επισημαινεις ..και εγω συμφωνω μαζι σου, αλλωστε δηλωνω να έχω πληρη μεσανυκτα σε θεματα..ημερας :)
Για το ΤΙΝΑ έχω..αποψη αλλα δεν εχω περασει δεν εχω επαφη εδω και 2 χρονια σχεδον οποτε δεν εχω και να προσθεσω κατι. Εχει ομως δικο του χωρο το θεμα και υπαρχουν συναγωνιστες πολυ καλυτερα απο εμενα ενημερωμενοι για αυτο.
Το ΧΑΛΑΡΑ ομολογω οτι δεν το..γνωριζα( απαραδεκτο με βρισκω αλλα αυτη ειναι η αλήθεια). Ειναι στα υπ οψιν καθως εχει ενδιαφερον συμφωνα με οσους το ξερουν και εχουν ενημερωσει.

manos65

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πέρνω και όρκο φιλε mlw οτι ανοιγει και με φως ημέρας. Ετσι..ήξερα και ετσι μου είπαν εκεί οταν πηγα. Καλο ειναι που το επισημαινεις ..και εγω συμφωνω μαζι σου, αλλωστε δηλωνω να έχω πληρη μεσανυκτα σε θεματα..ημερας :)
Για το ΤΙΝΑ έχω..αποψη αλλα δεν εχω περασει δεν εχω επαφη εδω και 2 χρονια σχεδον οποτε δεν εχω και να προσθεσω κατι. Εχει ομως δικο του χωρο το θεμα και υπαρχουν συναγωνιστες πολυ καλυτερα απο εμενα ενημερωμενοι για αυτο.
Το ΧΑΛΑΡΑ ομολογω οτι δεν το..γνωριζα( απαραδεκτο με βρισκω αλλα αυτη ειναι η αλήθεια). Ειναι στα υπ οψιν καθως εχει ενδιαφερον συμφωνα με οσους το ξερουν και εχουν ενημερωσει.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΠΡΙΝ 4-5 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΦΝΗΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

~morfeas~

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς το όνομα από το μαγαζί στην Πανόρμου ή σε πιο ύψος της μικρομάνης για να του κάνω μια επίσκεψη σήμερα?

Pavlos83

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
20 μέτρα δρομος είναι, δεν εχω πάει άλλα το έχω δει περνώντας, δεν το χάνεις με τίποτα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ποιος  πάει  από  τις  10.30 στα  κωλόμπαρα ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πηγαίνετε παγκράτι και περιστέρι για τα πιό καλά κωλόμπαρα...

~morfeas~

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Bar (Δεν θυμαμαι..όνομα) (Πανόρμου περιοχη, Μικρομανηs) - Περιοδος επισκέψεων(4) Μαιος/Ιούλιος

Απο τον χωρο προδιαθετει οτι αυτο το μαγαζι λειτουργουσε παλιοτερα και σαν αλλου τυπου. Η προσοψη παραπεμπει σε σκυλομπουζουκο αλλα και παρακμιακο κλαμπ-μπαρ προς λιμανι μερια.
Ο χωρος μεσα επισης που ειναι χωρισμενος και δομημενος ..σωστα.
Το μπαρ ειναι φατσα καρτα μεγαλο και στην μια πλευρα του υπολοιπου χωρου κατοικοεδρευουν τα τεμαχια ενω στην αλλη θα ενθουσιαστουν οι εξευρευνητες. Απο ελάχιστο εως και καθολου φωτισμό με καναπεδοκαθισματα..μερικα φατσα και το καλο στο..πολυ βαθος.
Τα ποτα και οι τιμες ειναι...κανονικου τυπου στο ποιο φωτεινο σημειο ενω στα περιεργα και σκοτεινα διπλασιαζονται αυτα της..παρεας.
Το team ειναι γενικων προδιαγραφων και για ολα τα γουστα και περιλαμβανει απο γαζελες(ενδιαφερουσες και νεαρες) εως και ladies που λογικα θα εχουν και..εγγονια αλλα κρατιουνται σχετικα καλα για τα χρονια τους.
Στα ενδοτερα απ οτι τσεκαρα δεν πανε όλες και μαλλον δεν κανουν επιλογη για λογους προτιμησης αλλα για λογους..αρχής. Απο αυτές όμως που το ξερουν το μερος και το εχουν σπιτι τους ξεχωριζει μια..μαυρουκα, αλλα πολυ μαυρουκα και δυο της λευκης φυλης εκ Βορρα ορμωμενες και με kalos ellinikos γνωριζουσες.
Για τους καλοπερασακηδες σαφως και υπαρχει η δυνατοτης επαφής εκτος χωρου εργασιας αφου πρωτα γινει μια σχετικη..καταθεση εντος όπως παντα αλλα όχι σε τιποτα ιδιαιτερα υψη. Τα 3-4 ποτα..φωτεινου χαρακτηρα ή καλυτερα αφου πλεον υπαρχει η..πληροφορια 2 σκοτεινου και υποπτου ειναι περα απο ισοποσα και..διαβατηριο για οτι ηθελε προκυψει.
Το τσεκαρισμα ολοκληρωθη με 2 εκ της ομαδας εκ των οποιων η μια κατελαβε θεση βασικου παικτη και καλα εκανε τελικα καθως απεδειχθη και..συναισθηματικης φυσεως υπαρξη που δεν κοιταει μονο το πορτοφολι..ισως την τσεπη δεν το πολυερευνησα ειχα τον νου μου..αλλου.

Το μαγαζί ονομάζετε planet, το team αποτελείτε από 10-12 γυναίκες εκ των οποίων μόλις 2-3 είναι κάτω τον 40!!!! Υπάρχει ένα σημείο με χαμηλό φωτισμό αλλά δεν τον τιμούσαν οι κοπέλες και από όσο μπόρεσα να δώ δεν υπήρχαν καναπέδες αλλά τραπεζάκια.

Οι τιμές των ποτών είναι 10-20-30-60 για της κοπέλες και 6 ευρώ το ανδρικό, εντύπωση μου προκάλεσε ότι ακόμη και το ποτό τον 10 ευρώ δεν ήταν απλό νερό αλλά κανονικό ποτό, από όσο έμαθα το team είναι σχεδόν όλο καινούριο για αυτό και οι πολλές «μεγαλοκοπέλες» δεν ήξεραν ακόμα τη παίζει με τα τραπεζάκια στο πίσω μέρος του μαγαζίου, τα ποτά είναι καλής ποιότητας και οι κοπέλες δεν είναι νεροφίδες ενώ και το boss του μαγαζιού είναι φιλικό με τους πελάτες.

Για τους παντρεμένους το μαγαζί ανοίγει από της 4!!!! Το μεσημέρι.

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Αγαπητέ συναγωνιστή το PLANET που βρίσκεται ????

Ευχαριστώ.
:)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Επίσκεψη αρχές της εβδομάδας στο ΧΑΛΑΡΑ.
Είπα να κεράσω την Μιράντα εξ Αλβανίας. Η κοπέλα -αν σου αρέσει η άγρια φάτσα της- υπόσχεται και πραγματοποιεί πολλά αρκεί να κεράσεις ποτά. Δεν ρώτησα πόσα γιατί δεν είχα σκοπό να προχωρήσω στα περαιτέρω.
Έχει πάντως ενισχυμένο στήθος με καλή αίσθηση. Δεν λέει σε τίποτα  όχι.
Υπόλοιπες κοπέλες οι γνωστές.  Τάνια super :tits:, ανανεωμένη και μαυρισμένη - επικίνδυνα ερωτεύσιμη, η Ειρήνη ανερχόμενο αστέρι και 2-3 ακόμα κοπέλες που δεν έχω κεράσει και δεν θυμάμαι ονόματα.
Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι το μαγαζί είχε κόσμο για μέρες διακοπών 15 Αύγουστου.
Επίσκεψη στο χαλαρά σαββάτο βράδυ! Ημουν ψιλοκώλος! Ηρθε κ έκατσε νομιζω η τανια! Δεν θυμαμαι καλα ονομα! Ειναι ξανθια ουκρανεζα με σωματαρα ξανθο μαλλι? 100 ευα πεταξανε κ στο τελος δεν εβλεπα τη μυτη μου! Αμα εισαι πιο νηφαλιος υπαρχει περιπτωση να παιξει φραπες η μπριζολα?

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Επίσκεψη στο χαλαρά σαββάτο βράδυ! Ημουν ψιλοκώλος! Ηρθε κ έκατσε νομιζω η τανια! Δεν θυμαμαι καλα ονομα! Ειναι ξανθια ουκρανεζα με σωματαρα ξανθο μαλλι? 100 ευα πεταξανε κ στο τελος δεν εβλεπα τη μυτη μου! Αμα εισαι πιο νηφαλιος υπαρχει περιπτωση να παιξει φραπες η μπριζολα?
Επίσκεψη στο χαλαρά Παρασκευή βράδυ (την προηγούμενη μέρα  από το συναγωνιστή). Το μαγαζί έχει μόνο σαραντάρες χωρισμένες με παιδιά που έχουν πάνω από 10 -15 χρόνια στην Ελλάδα. Μικρές δεν υπάρχουν, μάλλον είναι κλίκα μεγαλοκόριτσων που ψάχνουν για χορηγούς  για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Πήρα ένα ποτό για μένα, κέρασα άλλο ένα και έφυγα γρήγορα. Δεν θα ξαναπάω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom