λοιπον εχουμε οδοs μικρομανηs( καθετοs στην κηφισιαs). πηγα 1 φορα. δεν κερασα καμμια. παιζει
απο την πρωτη φορα ( δεν ξερω αν παιζει απο ολεs. εμενα παντωs μου το προτειναν 2 απο την αρχη. οτι αν κατσουν και κεραστουν θα εχουμε την εξηs συνεχεια στην καβαντζα.) βραχοs εγω . δεν με ενδιεφερε τετοια φαση. στο λαλουνα πηγα 1 φορα. κερασα μια 2 ποτακια. και αυτη εκανε προταση για ιδιαιτερο κερασμα ( το οποιο θα στοιχιζε 25-30 ευρω, αν θυμαμαι καλα). εδω μεσα παντωs εχει ομορφα μωρα. ιδιωs μια βουλγαρα( 23-24 χρ.) σχεδον ξεβρακωτη κυκλοφορει. παντωs για να εξακριβωθει τι ακριβωs παιζει με την καθε μια χρειαζεται χρημα, ξενυχτι, χρονοs ( εγω τα βαριεμαι αυτα.) στην μασκα τωρα και το αδελφο μαγαζακι που εχει λιγα μετρα πιο κατω παιζουν απο ολα. εξαρταται ειπαμε τι προσφερει η καθε μια και σε τι φαση θα την πετυχειs. εδω εχω παει 3-4 φορεs. την μια φορα μαλιστα μου εγινε προταση στα ισια απο μια καλουτσικη ξανθουλα
για xotel. σε ενα αλλο παλι , στην αγ. μελετιου παρα λιγο να τα βρουμε με μια ( πολυ ωραιο μωρο. ψηλο, λεπτο , 32 χρ. ξανθο, πρασινοματικο ). πηγα 3 φορεs για παρτη τηs. την ειχα κερασει απο 4-5 ποτα την καθε φορα. ειχαμε βγει και μια φορα εξω για βολτουλα. τελικα δεν προεκυψε κατι μαζι τηs γιατι ηθελε λεει να την διεκδιδησω πιο εντονα και να τηs δειξω οτι την θελω πιο πολυ( δεν γαμιεται, αλλη ορεξη δεν ειχα. και οι 3 φορεs που ειχα παει πολλεs ηταν). εγω γκομενουλα κυνηγουσα αλλα να την βγαλω οσο το δυνατον με λιγοτερο χρονο, και με λιγοτερα κερασματα( το πολυ 3 φορεs
) . τελικα εγινε η φαση με ενα μωρο 35χρονο, ξανθουλικο , στυλ πιπινιου ( πχ σονια απο στουρναρη 29 ) και με baby-face. παντωs εκτοs απο το οικονομικο θεμα, ψυχολογικα την βρισκουν, φτιαχνονται οταν καποιοs πηγαινει για παρτη τουs και τιs κερναει. και το μεγαλο σπασιμο τουs , τιμωρια τουs ειναι οταν ενω εισαι πελατηs σε καποια, καποια στιγμη να κερασειs καποια αλλη.