Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΚατάλαβαΤο μαγαζι δεν εχει καβατζα αν αυτο εννοεις.
καλησπέρα
ένα μαγαζί CAPONE που είναι Λ. Αλεξάνδρας ξέρει κάνεις τη πεζει?
είδα οτι είναι ανηκτο
Τα έχουμε ξαναπεί, το Στόρυ είναι καθαρό κερασματάδικο/πυρφοράδικο. 6€ το αντρικό ποτό, 10 και 20 τα γυναικεία. Ρόστερ μεγάλο 12-13 γυναίκες αν είναι όλες εκεί, περίπου 10 μια συνηθισμένη καθημερινή. Κάποιες είναι στο μαγαζί πολλά χρόνια,ενδεχομένως σκοπεύουν να πάρουν και σύνταξη από κει. Πάντως μην περιμένεις καβάντζες και εξτραδάκια.Πιπίνου το Story τι παίζει;
Kαλησπέρα, ένα μπαρ "instagram" στην Αγίου Δημητρίου πειραια εκεί Αγιο Διονύση τι παίζει? απ έξω φαίνεται πολλά υποσχόμενο..![]()
Τίποτα δεν παίζει εκεί, κερασματάδικοKαλησπέρα, ένα μπαρ "instagram" στην Αγίου Δημητρίου πειραια εκεί Αγιο Διονύση τι παίζει? απ έξω φαίνεται πολλά υποσχόμενο..![]()
ΤίποταΚαλησπέρα ενα μπαρ στον Πειραιά με το όνομα όνειρο Παρνασσίδος 3 νομίζω είναι η διεύθυνση, ξέρει κανείς τι παίζει?
Φίλε να στέλνεις λίγο πιο έγκαιρα μήνυμα για να μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε, αρκετοί μπαίνουμε μεταμεσονύχτια στο site... Νομίζω ότι πιο κοντά σου είναι το "Strass" πίσω από το Caravel το οποίο όμως έχει πάντα μόνο δύο γυναίκες να δουλεύουν, αν έχεις αμάξι αξίζει να πας λίγο πιο κάτω στη Μιχαλακοπούλου που είναι το γνωστό και μη εξαιρετέο "La luna" στο οποίο έχουμε αναφερθεί αμέτρητες φορές εδώ και θα βγάλεις σίγουρα γούσταΚαλησπερα
Άπειρος στο θέμα αλλά σμρ θα γούσταρα όμορφη παρέα κ ποτακι
Περιοχή Παγκράτι μετς με νέα κορίτσια;
Η κ άλλου
Δυνατό μαγαζί… Δεν έχω πετύχει παρόμοιο δυστυχώς…Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί όπως ήταν ο Μύθος στην θεομήτωρος στον Αγ. Δημήτριο