Νέα

Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 919
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
471
Πόντοι
21
Και "Strass" πίσω από το Caravel και πιθανόν και το έτερο "La luna" στην Αγίου Φανουρίου στο Ίλιον απλά δεν έχει τσεκαριστεί τώρα τελευταία μήπως άλλαξε κάτι...
To La luna Αγίου Φανουρίου δοκίμασα να το επισκεφτώ 4 φορές ήταν κλειστό όλες όσες πήγα..Αλλά μια ημέρα σχετικά πρόσφατα πριν από 15 περίπου ημέρες ήταν ανοιχτό (δε θυμάμαι ακριβώς ημέρα πάντως νομίζω Παρασκευή ή Σάββατο)..Βέβαια ρόστερ αδιάφορο 2 κοπελες που για τα δικα μου γούστα δεν έλεγαν κάτι.

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
φιλε ενδιαφερομαι και εγω για το aplo bar και ιδικα για την ψηλη την Νταινα για πες τι σου ελεγε και αν την κερασες ποτακι τιμες γενικα στειλε info σε dm αν μπορεις
10 ευρω το ποτο,εχει και με 20 νομιζω.Απλα το έγραψα και πριν μου λεει, δεν σε ξεναγησαμε στο μαγαζι μας,εχει και παταρι επανω....Πεταξε την σποντα ,εγω εκανα χοντρη μαλακια,επρεπε να της πω παμε επανω ....τι ειχα να χασω.... Απλα στην κουβεντα ειναι καλη,αλλα δεν εχει πολυ παιχνιδι στο μαγαζι....αν και επιασα λιγακι...χαχα.Α ξεχασα εχει ακριβο ποτο ,8 ευρω παρακαλω το δικο μας.....και μου φανηκε και μπομπα.....

Εγγρ.
5 Μαρ 2022
Like
240
Πόντοι
21
10 ευρω το ποτο,εχει και με 20 νομιζω.Απλα το έγραψα και πριν μου λεει, δεν σε ξεναγησαμε στο μαγαζι μας,εχει και παταρι επανω....Πεταξε την σποντα ,εγω εκανα χοντρη μαλακια,επρεπε να της πω παμε επανω ....τι ειχα να χασω.... Απλα στην κουβεντα ειναι καλη,αλλα δεν εχει πολυ παιχνιδι στο μαγαζι....αν και επιασα λιγακι...χαχα.Α ξεχασα εχει ακριβο ποτο ,8 ευρω παρακαλω το δικο μας.....και μου φανηκε και μπομπα.....
πριν 3 περιπου χρονια που πηγενα το παταρι μαλακια δεν κανεις παιχνιδι δεν ξερω αν εχει αλαξει τωρα αλλα για παταρι να σκεφτεις ειναι πανω στις σκαλες εχει ενα τραπεζακι και δυο καναπεδακια μικρα πολυ στριμωγμενα

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Ποσο ηταν η τιμή φιλε επανω?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
To La luna Αγίου Φανουρίου δοκίμασα να το επισκεφτώ 4 φορές ήταν κλειστό όλες όσες πήγα..Αλλά μια ημέρα σχετικά πρόσφατα πριν από 15 περίπου ημέρες ήταν ανοιχτό (δε θυμάμαι ακριβώς ημέρα πάντως νομίζω Παρασκευή ή Σάββατο)..Βέβαια ρόστερ αδιάφορο 2 κοπελες που για τα δικα μου γούστα δεν έλεγαν κάτι.
Κι εγώ μια φορά που επιχείρησα πρόσφατα να πάω απογοητεύτηκα αλλά έβρεχε κιόλας εκείνο το βράδυ... Θα δοκιμάσω να πάω πάλι κάποιο Σάββατο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.656
Πόντοι
1.336
Καλησπερα, να δωσουμε και λιγο ενδιαφερον στο thread εδω.... Λοιπον πρωτη επισκεψη στο aplo mpar,3 κοπελες ροστερ ,νομιζω οτι την πρωτη κοπελα που κερασα,με το καρε μαυρο μαλλι την λενε Κατερινα ,μεγαλη ξεπετα ,αλλα αρκετα ομορφο πλασμα με βυζαρες.Δευτερη κοπελα Νταιανα ,1.86 υψος παρακαλω,την κερασα 2 ποτακια ,ωραια στην κουβεντα,ειναι αρκετα γεματουλα με βυζαρες και αυτη....και μου πεταξε μια ατακα,οτι εχουν και παταρι,εγω δεν καταλαβα ,αν μου κανει πλακα,η το λεει στα σοβαρα...μαλακια μου ,που δεν χωθηκα ....Συνεχεια απο εκει, τελειωσα την μπρατσαρκα στην Τρουμπα,που αλλου στον Scorpio, ροστερ 6 κοπελες,3 απο Αγιο Δομινικο η μια Μαριζα ,δευτερη κατερινα με 3,5 βυζαρες,αλλα απο εμφανιση κατω του μετριου, και η τριτη παλια καραβανα ,αλλα και ασχημουλα,μια ακομα ελληνιδα ,ανω τον 60 αδιαφορη εντελως,η γνωστη 50αρα Δωρα , και μια μαυρουλα με σωματαρα,που ηταν πιασμενη...Να πω απο το πρωτο ποτο ,με 10 ευρω,σχεδον ολες στον παιζουν και χαμουρευεις οσο θες.Να πω οτι μια απο τις κοπελες ,μου τα ρουφηξε στο στομα με 1 ποτο,τον 10 ευρω μονο
Ψήνομαι κι εγώ για απλό γενικά. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το τι έπαιξε με τις κοπέλες γενικά, εάν μπορείς στείλε μου πμ.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Σε επικοινωνια με κοπελα του Απλο μπαρ,το ανεβασμα στο παταρι,εχει 50 ευρω και δεν εχει σεξ.....τωρα τι εχει, δεν ξερω και εγω.....
καλησπερα φιλε με ποια κοπελα απο το aplo bar μιλησες με την Νταινα στειλε αν μπορεις

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Σε δουλευε κανονικα αρχηγε μου. Δεν υπαρχει παταρι. Το παταρι ειναι για να σου παρει 10 ποτα ακομα και μετα να παει σε αλλο τραπεζι. Πολλους εχουνε δαγκωσει ετσι

Arosexxx

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Like
26
Πόντοι
0
Σε δουλευε κανονικα αρχηγε μου. Δεν υπαρχει παταρι. Το παταρι ειναι για να σου παρει 10 ποτα ακομα και μετα να παει σε αλλο τραπεζι. Πολλους εχουνε δαγκωσει ετσι
Έχει πατάρι, είναι όπως μπαίνεις δεξιά, μην φανταστείτε τίποτα μεγάλο και με σοβαρή κάλυψη, περισσότερο με εξώστη μοιάζει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Έχει πατάρι, είναι όπως μπαίνεις δεξιά, μην φανταστείτε τίποτα μεγάλο και με σοβαρή κάλυψη, περισσότερο με εξώστη μοιάζει.
Μεταφορικά το είπε ο συναγωνιστής ότι δεν έχει πατάρι

Gangian

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
127
Πόντοι
0
Στον κάβο πήγαινα καλά μουνια και ξέρανε πως να σε ευχαριστησουν. Καθε ξημέρωμα εφευγα με άλλη για το σπίτι της.τα καλητερα γαμησια τα έκανε η μερσεντές και τα καλητρα τσιμπουκια η λιλιαν. Έχει περάσει κάποιος από εκει?

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Στον κάβο πήγαινα καλά μουνια και ξέρανε πως να σε ευχαριστησουν. Καθε ξημέρωμα εφευγα με άλλη για το σπίτι της.τα καλητερα γαμησια τα έκανε η μερσεντές και τα καλητρα τσιμπουκια η λιλιαν. Έχει περάσει κάποιος από εκει?
Στον Καβο γινιονταν αυτα? Και μετα ξυπνησες η κανεις βαρυ υπνο?

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Στον Καβο γινιονταν αυτα? Και μετα ξυπνησες η κανεις βαρυ υπνο?
Γιατί το αμφισβητείς? Και εγώ έχω φύγει από τον Κάβο με κοπέλα . Πού είναι το περίεργο? Χρήματα να έχεις να ξοδέψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom