Καλησπερα, να δωσουμε και λιγο ενδιαφερον στο thread εδω.... Λοιπον πρωτη επισκεψη στο aplo mpar,3 κοπελες ροστερ ,νομιζω οτι την πρωτη κοπελα που κερασα,με το καρε μαυρο μαλλι την λενε Κατερινα ,μεγαλη ξεπετα ,αλλα αρκετα ομορφο πλασμα με βυζαρες.Δευτερη κοπελα Νταιανα ,1.86 υψος παρακαλω,την κερασα 2 ποτακια ,ωραια στην κουβεντα,ειναι αρκετα γεματουλα με βυζαρες και αυτη....και μου πεταξε μια ατακα,οτι εχουν και παταρι,εγω δεν καταλαβα ,αν μου κανει πλακα,η το λεει στα σοβαρα...μαλακια μου ,που δεν χωθηκα ....Συνεχεια απο εκει, τελειωσα την μπρατσαρκα στην Τρουμπα,που αλλου στον Scorpio, ροστερ 6 κοπελες,3 απο Αγιο Δομινικο η μια Μαριζα ,δευτερη κατερινα με 3,5 βυζαρες,αλλα απο εμφανιση κατω του μετριου, και η τριτη παλια καραβανα ,αλλα και ασχημουλα,μια ακομα ελληνιδα ,ανω τον 60 αδιαφορη εντελως,η γνωστη 50αρα Δωρα , και μια μαυρουλα με σωματαρα,που ηταν πιασμενη...Να πω απο το πρωτο ποτο ,με 10 ευρω,σχεδον ολες στον παιζουν και χαμουρευεις οσο θες.Να πω οτι μια απο τις κοπελες ,μου τα ρουφηξε στο στομα με 1 ποτο,τον 10 ευρω μονο