Νέα

Τα πιο περίεργα μέρη που έχετε χύσει !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχετε πηδήξει;

• Σχολείο

• Νοσοκομείο

• Δικαστήριο

• Θέατρο, Μέγαρο, Χώρος πολιτισμού

• ΜΜ Μεταφοράς

• Δημόσια υπηρεσία

• Δεν πάει το μυαλό σου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Πόσο τέλειο είναι το θέμα?

Έχω ρίξει το γέλιο!!!!

Αυτό με τη κρέμα δεν υπάρχει όμως! Στη μάπα με τέχνασμα λέει...  :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οταν ημουνα πιτσιρικας γυρω στα 12 γουσταρα απιστευτα μια φιλη της μανας μου αυτη 28αρα περιπου και διμετρη, αλογο πραγματικο τοτε. Την εβλεπα και με εφτιαχνε απιστευτα. Μια μερα που ημουνα στο σπιτι της(επισκεψη μαζι με την μανα μου) πηγα στην τουαλέτα, την επαιξα  :jerking:και ανοιξα μια κρεμα προσωπου που ειχε και της την γεμισα με σπερμα. εβαλα παλι το καπακι την εκλεισα καλα και την κουνησα για να ανακατευτει. ειχε ενα προσωπο τις επομενες μερες ....αλλο πραγμα
Δηλαδη τυπε την "εχυνες" καθε μερα στην μαπα για τουλαχιστον 1 μηνα.  :rockon:  :2funny:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Οταν ημουνα πιτσιρικας γυρω στα 12 γουσταρα απιστευτα μια φιλη της μανας μου αυτη 28αρα περιπου και διμετρη, αλογο πραγματικο τοτε. Την εβλεπα και με εφτιαχνε απιστευτα. Μια μερα που ημουνα στο σπιτι της(επισκεψη μαζι με την μανα μου) πηγα στην τουαλέτα, την επαιξα  :jerking:και ανοιξα μια κρεμα προσωπου που ειχε και της την γεμισα με σπερμα. εβαλα παλι το καπακι την εκλεισα καλα και την κουνησα για να ανακατευτει. ειχε ενα προσωπο τις επομενες μερες ....αλλο πραγμα
αυτο ειναι το καλητερο post σε αυτο το thread !!!! θα προσπαθησω να το κανω και εγω σε καμοια αυτο !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
σε αιθουσα υπερηχων-ακτινολογικο σε Κρατικο

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
χχαχααχ θελω να μας το εξηγησεις αυτο !!!
:2funny: :2funny: :2funny: ειχα μια γκομενα ακτινολογο για πολυ λιγο καιρο δηλαδη ξεπετιομασταν η οποια μου ειχε κανει τρελο τσιμπουκι στο κρεβατι υπερηχου...καιι μου ειχαν κοπει τα γονατα... αααρεεεε λου'ιζα....,και απο υπερηχο ειχαμε γνωριστει.. :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny: ειχα μια γκομενα ακτινολογο για πολυ λιγο καιρο δηλαδη ξεπετιομασταν η οποια μου ειχε κανει τρελο τσιμπουκι στο κρεβατι υπερηχου...καιι μου ειχαν κοπει τα γονατα... αααρεεεε λου'ιζα....,και απο υπερηχω ειχαμε γνωριστει :rockon: :rockon: :rockon:

Τύπε, θα έχεις να λες ότι η πρώην σου έκανε υπερηχητικό τσιμπούκι  :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.487
Πόντοι
12.056
Siasia μου.....προσκυνω ταπεινα  :rockon: