You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πιο περίεργα μέρη που έχετε χύσει !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δηλαδη τυπε την "εχυνες" καθε μερα στην μαπα για τουλαχιστον 1 μηνα.Οταν ημουνα πιτσιρικας γυρω στα 12 γουσταρα απιστευτα μια φιλη της μανας μου αυτη 28αρα περιπου και διμετρη, αλογο πραγματικο τοτε. Την εβλεπα και με εφτιαχνε απιστευτα. Μια μερα που ημουνα στο σπιτι της(επισκεψη μαζι με την μανα μου) πηγα στην τουαλέτα, την επαιξα και ανοιξα μια κρεμα προσωπου που ειχε και της την γεμισα με σπερμα. εβαλα παλι το καπακι την εκλεισα καλα και την κουνησα για να ανακατευτει. ειχε ενα προσωπο τις επομενες μερες ....αλλο πραγμα
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Δηλαδη τυπε την "εχυνες" καθε μερα στην μαπα για τουλαχιστον 1 μηνα.
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
αυτο ειναι το καλητερο post σε αυτο το thread !!!! θα προσπαθησω να το κανω και εγω σε καμοια αυτο !!!Οταν ημουνα πιτσιρικας γυρω στα 12 γουσταρα απιστευτα μια φιλη της μανας μου αυτη 28αρα περιπου και διμετρη, αλογο πραγματικο τοτε. Την εβλεπα και με εφτιαχνε απιστευτα. Μια μερα που ημουνα στο σπιτι της(επισκεψη μαζι με την μανα μου) πηγα στην τουαλέτα, την επαιξα και ανοιξα μια κρεμα προσωπου που ειχε και της την γεμισα με σπερμα. εβαλα παλι το καπακι την εκλεισα καλα και την κουνησα για να ανακατευτει. ειχε ενα προσωπο τις επομενες μερες ....αλλο πραγμα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κυριακατικο θρεντ ειναιΠόσο τέλειο είναι το θέμα?
Έχω ρίξει το γέλιο!!!!
Αυτό με τη κρέμα δεν υπάρχει όμως! Στη μάπα με τέχνασμα λέει...
γιαυτο ειναι ωραιο τυπε
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Λες εκεινη την ωρα να σκεφτομουν την μηχανη του αλλου?Κατι τετοιες ωρες δεν ξερεις που πατας και που βρησκεσαι *P *P *P
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ψοφαγες για εξαερωση τυπεΛες εκεινη την ωρα να σκεφτομουν την μηχανη του αλλου?Κατι τετοιες ωρες δεν ξερεις που πατας και που βρησκεσαι *P *P *P
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
ψοφαγες για εξαερωση τυπε
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
χχαχααχ θελω να μας το εξηγησεις αυτο !!!σε αιθουσα υπερηχων-ακτινολογικο σε Κρατικο
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ειχα μια γκομενα ακτινολογο για πολυ λιγο καιρο δηλαδη ξεπετιομασταν η οποια μου ειχε κανει τρελο τσιμπουκι στο κρεβατι υπερηχου...καιι μου ειχαν κοπει τα γονατα... αααρεεεε λου'ιζα....,και απο υπερηχο ειχαμε γνωριστει..χχαχααχ θελω να μας το εξηγησεις αυτο !!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
ειχα μια γκομενα ακτινολογο για πολυ λιγο καιρο δηλαδη ξεπετιομασταν η οποια μου ειχε κανει τρελο τσιμπουκι στο κρεβατι υπερηχου...καιι μου ειχαν κοπει τα γονατα... αααρεεεε λου'ιζα....,και απο υπερηχω ειχαμε γνωριστει
Τύπε, θα έχεις να λες ότι η πρώην σου έκανε υπερηχητικό τσιμπούκι
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
δεν παιζεσε μου φυγε η μπυρα απο το στομα ρε τυπε,δεν το χα σκεφτειΤύπε, θα έχεις να λες ότι η πρώην σου έκανε υπερηχητικό τσιμπούκι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εφαγες ακτινοβολια καργα τυπεσε αιθουσα υπερηχων-ακτινολογικο σε Κρατικο
αν την γκαστρωνες θα εβγαζε παιδια με ουρά
εφαγες ακτινοβολια καργα τυπε
xaxaaxa εννοειται....μια απο τις πολυ καλες φασεις που ειχα κανειΔηλαδη τυπε την "εχυνες" καθε μερα στην μαπα για τουλαχιστον 1 μηνα.
Επισκέπτης
εφαγες ακτινοβολια καργα τυπε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι