Νέα

Τα παίζει όλα για όλα η Microsoft με τα Windows 10 - Αύριο η παρουσίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129

επεσα εξω στις προβλεψεις μου το ομολογω..  τουλάχιστον θα αναβαθμισω και εγω δωρεαν στα 10 !!!  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το τυράκι το είδες, την φάκα την είδες?

Οταν η ms έβγαζε νέα win, πολλοί δεν αγόραζαν, έμεναν με τα παλιά

Τώρα με το τζαμπέ σχεδόν όλοι θα γυρίσουν στα 10άρια
Δωρεάν
Για τον πρώτο χρόνο
Μετά θα πληρώνεις ΚΑΘΕ χρόνο

Συνδρομή το λέμε
Οταν δεν θα μπορεις να γυρίσεις πίσω

Λογική τραπεζική

κυρία Μάσα Φασούλα,λαθος καταλαβες
απλα κανεις την αναβάθμιση τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας...και τα εχεις για παντα... ;)

URL]]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
κυρία Μάσα Φασούλα,λαθος καταλαβες
απλα κανεις την αναβάθμιση τον πρωτο χρονο κυκλοφοριας...και τα εχεις για παντα... ;)

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/01/23/f2.masa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]........

....... ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΜΨΕΙΣ  μέ billy13  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
επεσα εξω στις προβλεψεις μου το ομολογω..  τουλάχιστον θα αναβαθμισω και εγω δωρεαν στα 10 !!!   :2funny:

:cheesy:  :thumbsup:

Ναι ρε, γιατι μπορει να εχανες την προθεσμια και να τα πληρωνες μετα..  :grin:

ητανε σχεδον σιγουρο για τα 8.. αλλα δεν περιμενα για τα 7..  οπως φαινεται θα αναβαθμισει πολυς κοσμος στα 10αρια τελικα.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Το τυράκι το είδες, την φάκα την είδες?

Οταν η ms έβγαζε νέα win, πολλοί δεν αγόραζαν, έμεναν με τα παλιά

Τώρα με το τζαμπέ σχεδόν όλοι θα γυρίσουν στα 10άρια
Δωρεάν
Για τον πρώτο χρόνο
Μετά θα πληρώνεις ΚΑΘΕ χρόνο

Συνδρομή το λέμε
Οταν δεν θα μπορεις να γυρίσεις πίσω

Λογική τραπεζική

Φιλε Ματζα Φασουλα σε παραπέμπω στην απαντηση που σου δοθηκε απο το συναγωνιστη Μπιλυ 13  σε πιο πανω ποστ..  :cheesy: :cheesy: :grin: 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τα 9 που πήγαν;τα φάγε η γάτα;
Θα πηδηξουν τον αριθμο 9 κ θα πανε κατευθειαν στα 10 για να μας δειξουν ποσο μπροστα κ ποσο γαματοι ειναι!
Οπως εκανε και η apple που δεν εβγαλε ποτε iphone 2!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μια χαρά είναι τα 8.1 μου...
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...ορισμένων,με τα 8 πάλι δεν είχα θέμα!
Έχω βάλει Classic Start Menu και όλα ΟΚ...
Για το μπουτσο ειναι τα 8! Εννοειται το classic shell ειναι απολυτως απαραιτητο γιατι αλλιως δεν παλευονται! Αλλα κ παλι δε μ αρεσουν!

Επισκέπτης
ta pc terma paeii i arxitektoniki paLI SE DUMMIN TERMINAL SERVER  AFOU TO GUI PERIVALLON TREEI APO TO DSL.....STHN OUSIA THA XEI ENA BROWSER KAI OLA RREXOUN STO CLOUD ....TREEERKAA TA BACKUP TA ANTIVIRUS OI ERMOGES OPWS TO OFFICE THA EINAI EPANO UPOLOGISTTIKO NEFOS.....DEN  EINAi arxitektoniki operating system  alla application pou trexei pantou terma i allagi ton pc kathe tria xronia afou proccessor kai memorry tha ta xeis dunamika
apo to cloud to plaisio thA POULaei dontes terma oi system admin ....tha pesei anergeia...min sugkrineete ta palia windows me auta kamia sxesi

OP
OP
company of heroes tho

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
γράφε ελληνικά στραβωθηκα να σε διαβάσω

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ta pc terma paeii i arxitektoniki paLI SE DUMMIN TERMINAL SERVER  AFOU TO GUI PERIVALLON TREEI APO TO DSL.....STHN OUSIA THA XEI ENA BROWSER KAI OLA RREXOUN STO CLOUD ....TREEERKAA TA BACKUP TA ANTIVIRUS OI ERMOGES OPWS TO OFFICE THA EINAI EPANO UPOLOGISTTIKO NEFOS.....DEN  EINAi arxitektoniki operating system  alla application pou trexei pantou terma i allagi ton pc kathe tria xronia afou proccessor kai memorry tha ta xeis dunamika
apo to cloud to plaisio thA POULaei dontes terma oi system admin ....tha pesei anergeia...min sugkrineete ta palia windows me auta kamia sxesi

Τι λες βρε μαλακα συγκεντρωσου.

Μεχρι να γινει αυτο που λες θα περασουν 30 χρονια και τοτε θα εχουν αλλαξει τα δεδομενα.

Τα pc εχουν παρα πολλα ψωμια ακομα. Ευτυχως.

Με την καθε μαλακια "cloud" που ειναι ο αρχιρουφιανος των πληροφοριων μας. Μαλακα ασχετε.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Μάλλον θα το πάνε σαν το office 365.
Νταβατζιλίκι να τα ακουμπας κάθε χρονο.
Αν και άσχετος στα 8.1 το winmail δεν υποστηριζει pop3.
Εχει κανείς καμια λύση ?

Αδερφέ έχω windows 8.1 (και ακόμα δυσκολεύομαι, συνηθισμένος στα xp). Είχα από παλιά office 2003 (νόμιμο). Το εγκατέστησα και μετα έκανα μια αναβάθμιση που απαιτείτο για να τρέχει στα 2007. Παραδόξως, δούλεψε, σε όλες τις εφαρμογές, ενώ το Outlook Mail, δουλεύει με POP3 επίσης.

OP
OP
company of heroes tho

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.652
Πόντοι
31.558
Microsoft: «Σκοτώνει» το brand του Internet Explorer

Το νέο software έχει κωδική ονομασία Project Spartan και έχει στόχο να οδηγήσει την εταιρεία με έδρα το Σιάτλ πέρα από τα όρια του «κόσμου» του Web 1.0.

Microsoft: «Σκοτώνει» το brand του Internet Explorer- Ετοιμάζει νέο browser

H Microsoft ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το δημοφιλές πρόγραμμα πλοήγησης Internet Explorer, επιβεβαιώνοντας πως δεν θα χρησιμοποιήσει αυτό το όνομα για το νέο browser που θα χρησιμοποιεί στην νέα εκδοχή των Windows.

Όπως μεταδίδουν οι F.T., το νέο software έχει κωδική ονομασία Project Spartan και έχει στόχο να οδηγήσει την εταιρεία με έδρα το Σιάτλ πέρα από τα όρια του «κόσμου» του Web 1.0, για τον οποίο είχε σχεδιαστεί ο IE.
Με τον Spartan, η Microsoft ευελπιστεί να ξεπεράσει τις αδυναμίες του προκατόχου του και να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα πλοήγησης που θα είναι περισσότερο κατάλληλο για mobile συσκευές.

Σχεδιασμένος στα μέσα της δεκαετίας του 1990 για να αντιμετωπίσει την άνοδο του Netscape, o IE συμπεριλαμβανόταν δωρεάν στο λειτουργικό σύστημα των Windows. Μέσα σε μόλις τρία χρόνια είχε ξεπεράσει το Netscape και στις αρχές του 2000 αντιστοιχούσε στο 95% της αγοράς. Ωστόσο η έλευση του Firefox και πιο πρόσφατα του Chrome, περιόρισαν το μερίδιο αγοράς του ΙΕ στο 20%

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.424
Πόντοι
31.628
ta pc terma paeii i arxitektoniki paLI SE DUMMIN TERMINAL SERVER   AFOU TO GUI PERIVALLON TREEI APO TO DSL.....STHN OUSIA THA XEI ENA BROWSER KAI OLA RREXOUN STO CLOUD ....TREEERKAA TA BACKUP TA ANTIVIRUS OI ERMOGES OPWS TO OFFICE THA EINAI EPANO UPOLOGISTTIKO NEFOS.....DEN  EINAi arxitektoniki operating system  alla application pou trexei pantou terma i allagi ton pc kathe tria xronia afou proccessor kai memorry tha ta xeis dunamika

:think:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
ωωωωω.τι ειπώθηκε σε αυτο το forum!!!!

Χαχαχαχα

Φυσικά τα windows 7 είναι ότι καλύτερο μέχρι στιγμής βάσει χρηστικότητας,ασφάλειας και σταθερότητας..

Τα Windows 8 ήταν μια πολύ φιλοδοξη αρχικά ιδέα, μια πολύ καλή σκέψη αλλά στην εφαρμογή τα χάλασε...Πολύ λανθασμένα η Microsoft προέβλεψε ότι οι οθόνες αφής στα Desktop και Laptop θα γίνονταν ανάρπαστες και η νέα μόδα..Όμως δεν έπιασαν..

Σαν λειτουργικό για υπολογιστές μπερδεύει και δεν είναι ιδιαίτερα χρηστικό πάντα.Ασυμβατότητα επίσης με προγράμματα κυρίως παλιότερα και διάφορα θέματα..

Τα Windows 10 πιστεύω θα κρατήσουν τα καλά των windows 7 μαζί με ότι καλό έφεραν τα windows 8 ενώ θα είναι πολύ φιλικά προς το χρήστη.Μακάρι το τελικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά άριστο

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και οσοι θυμαστε τα xp αρχισαν να στρωνουν μετα το sp2 και...5 χρονια για να γινουν σχετικα καλα με το sp3..ειχαμε μουρλαθει στην μπλε οθονη.και καθε 1-2 χρονια επανεγκατασταση,και ριχτα απο πανω,και να μην δουλευουν ουτε recovery ουτε τιποτα και δεκαδες αλλα.δεν εχω δει ποτε μπλε οθονη σε εγκατασταση 4 ετων στο εφταρι μου...και απο τον πρωτο μηνα ε,,οχι μετα απο 2 service pack.. to 7.... :knockinb:

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
και οσοι θυμαστε τα xp αρχισαν να στρωνουν μετα το sp2 και...5 χρονια για να γινουν σχετικα καλα με το sp3..ειχαμε μουρλαθει στην μπλε οθονη.και καθε 1-2 χρονια επανεγκατασταση,και ριχτα απο πανω,και να μην δουλευουν ουτε recovery ουτε τιποτα και δεκαδες αλλα.δεν εχω δει ποτε μπλε οθονη σε εγκατασταση 4 ετων στο εφταρι μου...και απο τον πρωτο μηνα ε,,οχι μετα απο 2 service pack.. to 7.... :knockinb:

Είσαι υπερβολικός.

Τα Windows XP από την αρχή ήταν πολύ καλά.Ειδικά μετά το Service Pack 1 πετάγαν..Το Service Pack 2 ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα με νέες βελτιώσεις.Το Service Pack 3 έγινε για μεγαλύτερη μακροβιότητα του λειτουργικού.

Να είμαι ειλικρινής σε παλιό μου laptop ένα κουκλί 17άρα οθόνη Pentium 4 της Acer τρέχω Windows XP και αν και πλέον δεν μπορώ να κάνω windows updates έχω εγκαταστήσει AVG Internet Security και είναι καλά προστατευμένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom