fotiakaikaula
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το αντιθετο λεει μαθετε αγγλικα
εχω αναβαθμισει και εγω εδώ και μερικες μερες στα 10ρια, η αληθεια είναι ότι οποιος τα χρησιμοποιει μονο για να κανει πλοηγηση θα του είναι μια χαρα,
εγω που τα χρησιμοποιώ επαγγελματικα βρισκω πολλα λαθη και ασυμβατότητες με εφαρμογες και προγράμματα,μην βιαστείτε να ανβαθμισετε περιμενετε λιγο να τα βελτιωσουν
Χρησιμοποιείς κάποιες εξεζητημένες εφαρμογές; Στο έλεγχο που έκανε στις εφαρμογές δεν σου έβγαλε ότι δεν είναι συμβατά;
Σε ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση, εμένα και στο προσωπικό και στο επαγγελματικό μου δουλεύουν όλα μια χαρά. Στο προσωπικό έχω αυτά που έχει το 90% των χρηστών, στο επαγγελματικό έχω και κάποια συγκεκριμένα προγράμματα (SAP,ΑΙ κτλ) που επίσης λειτουργούν μια χαρά. Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος, το update σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να το κάνουν οι developers των συγκεκριμένων εφαρμογών και όχι η MS. Και για να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα μίας εφαρμογής που δεν είναι κάτι εξεζητημένο, χθες βγήκε ενημέρωση του Firefox ειδικά για τα Windows 10.
Εκανα 3 φορες αναβαθμιση και τις 3 οπως τα βαλα τα στειλα στο διαολο γιατι μου γαμησαν το λαπτοπ τη πρωτη δε δουλευαν κουμπια απο το πληκτρολογιο και το touchpad και τις αλλες 2 μου βγαζει συνεχει περιορισμενο το LAN και το Wireless ιντερνετ χωρις να ναι θεμα driver εχουν προβληματα μεχρι να βγει το service pack 1 για να τα φτιαξουν απο μενα εφαγαν Χ
Πολύ χρήσιμο post, κατά τη γνώμη μου!
6 free tools that stop Windows 10 from spying on everything you do
Είσαι ωραίος! Προσπάθησα σήμερα να τα κατεβάσω και να τα βάλω σε stickάκι, αλλά διαρκώς κόλλαγε στο 50%... Θα προσπαθήσω πάλι αύριο.
A guide to Windows 10 security settings
Tweak settings for passwords, Wi-Fi, Cortana, system updates, and more.