Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτές  τις  μαλακίες  τώρα  σου  τις  είπε  ο Κλάιν  σε pm ?

Όχι αλλά αφού μας κοινοποίησε τις προθέσεις του είπαμε να βοηθήσουμε.

Υ.Γ. Δέχονται επίσης και ακριβά αρώματα (ο Χόντος κάνει πολλές άτοκες δώσεις με πιστωτικές κάρτες)

repos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
DUTY FREE  :sunglasses: :sunglasses: μετα να πεταξετε την τσάντα όμως χαχα

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα ήταν κακή ιδέα και ένα σετ από φαντεζί στρινγκάκια, ασορτί με όλα τα παραπάνω, τα οποία θα την έβαζες να τα δοκιμάσει για να δεις αν της ταιριάζουν.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λοιπόν παίδες...

Όταν βγαίνετε έξω με κοπελιές χορεύτριες και ειδικότερα όταν τις πάτε σε "καλά" μέρη, παρακαλείσθε όπως τις δασκαλεύετε ότι δεν είναι καλό να χαιρετάνε δεξιά και αριστερά πελάτες με δική τους πρωτοβουλία. Οι λόγοι προφανείς, μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

Σε διαφορετική περίπτωση, και εάν τα pets σας δεν είναι για σαλόνια, υπάρχει και ο Πρίαμος.

Επιπλέον, καλό είναι να τις ενημερώσετε, ότι υπάρχουν νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα, στα οποία εκτός του ότι έχει γενική μουνοθύελλα, έχει και χορεύτριες οι οποίες εκτός του ότι είναι κουκλάρες, ξέρουν και να χορεύουν. Με απλά λόγια δεν είναι πουτάνες undercover (όχι απαραίτητα τουλάχιστον και εάν είναι, δεν βρισκονται σε αυτά τα κέντρα για αυτόν τον σκοπό).

Αυτό...για να αποφεύγονται διάφορα σοκ και ξυνισμένες μούρες από ζηζλιάρες.

Είπαμε....οι Ελλεεινίδες την έχουν δει...αλλά όχι να την δουν και οι ξεβράκωτες.

Έλεος κύριε πρόεδρε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ δεν ήμουν....

Το κρίμα στο λαιμό σας/τους... :grin:

Eυτυχώς που έχουμε κ τηλέφωνα...κ αποφεύγουμε τις κακοτοπιές...(εν μέρη)!

Επισκέπτης
@Yorgos - Filakia Mouro Mou.. :grin:
[youtube=200,150]KEzmefkQDI8[/youtube]

@Pour - Mε ένα τέτοιο όλα τα κόκκινα της Αθήνας θα πέρναγες... :2funny:
[youtube=200,150]s0Ym_zWcklk[/youtube]

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αχ...... να την είχα πάνω στην τσόχα και θα σφάδαζε.......!

Τσόχα χαρτοπαιξίας ή τσόχα μπιλιάρδου ???

Το ξεσκί πάνω σε μπιλιάρδο είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμα ...!!!

Επισκέπτης
Τσόχα χαρτοπαιξίας ή τσόχα μπιλιάρδου ???

Το ξεσκί πάνω σε μπιλιάρδο είναι ένα από τα όνειρα που δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμα ...!!!

Στην τσόχα χαρτοπαιξίας...θα γαμήσει μόνο ο νικητής...οι άλλοι θα'ναι στους γαμημένους... :2funny:

Στην τσόχα μπιλιάρδου...εξαρτάται...μπορεί να γίνει παρτούζα...αλλά μπορεί ο νικητής να είναι μουναχοφαγάς... :2funny:

Πάρε τη γκόμενα...κι έλα απ'το σπίτι μου...θα σου δανείσω το δωμάτιο του μπιλιάρδου...θα μου δανείσεις τη γκόμενα... :2funny:

Καλημέρα σας κύριοι...κ καλό ΠΣΚ... ;)

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πάρε τη γκόμενα...κι έλα απ'το σπίτι μου...θα σου δανείσω το δωμάτιο του μπιλιάρδου...θα μου δανείσεις τη γκόμενα... :2funny:

Η γκόμενα και η μηχανή δεν δανείζονται ... οπότε σε έχω υπόψην μου για την επόμενη φορτωτική, η οποία δανείζεται/χαρίζεται κλπ κλπ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom