Νέα

Τα παιδιά του «σωλήνα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 294K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
νε ρε να πεζισ μπεγλερι με το κολο,χαχαχα

εγο προτιμο να πεζο στο καφενιο με γιουλι πρασινι κε μεζεδακι

Είναι εγγυημένη  θεραπευτική  μέθοδος , αν  και  εσένα θα  σου  κάνουμε  κλύσμα  με  πετρέλαιο !

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ε  μα  αφού  κάνει την άλλη  τη  δουλειά  2 τουλάχιζτον φορές  την ημέρα , δεν θα  πηγαίνει 3 φορές  τουαλέτα ?
εχσι βαλι να με παρακουλοθουν,πσσσσσσσσσσ

τοσο λιπον με ποθισ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
take the red pill

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Χτεσινή ιστορία, σουρεαλιστική και με άμεσες αναφορές στον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο (βλέπε "ο κήπος είναι ανθηρός" και "καλώς τα τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα").

Συνέβη σε πρωτοκλασάτο μαγαζί της αμαρτωλής λεωφόρου. Καθώς ετοιμαζόμουν προς αναχώρηση, καταφθάνει στο τραπέζι μου στρίπερ κατόπιν εμφανούς εντολής του μαιτρ ότι παραείχε κάτσει και πρέπει να αρχίσει ξανά τις γύρες. Όμως μάλλον οι γλώσσες επικοινωνίας της κορασίδας δεν είναι ιδιαιτέρως πολλές και έτσι μάλλον είχε καταφύγει σε ταχύρυθμα μαθήματα στοιχειωδών στριποαγγλικών προς προσέλκυση ενδιαφέροντος πελατών.

"Go prive tsimp...ki ga...si?" ήταν λοιπόν η πρώτη της φράση (κάτι σαν καλησπέρα που λέμε...) Γυρνάω λίγο ξαφνιασμένος καθώς ούτε καν την είχα δει να έρχεται και την βλέπω να δυσανασχετεί εμφανώς με τον εαυτό της - προφανώς από τη βιασύνη της είχε ξεχάσει να πει σωστά όλο το ποιηματάκι που της είχαν μάθει. Έτσι, και χωρίς να περιμένει απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση, συνεχίζει ακάθεκτη:

"Your name?" (Μονολεκτική απάντηση εκ μέρους μου). Σε ρυθμό πολυβόλου η δεύτερη ερώτηση "Your job?" (νέα μονολεκτική απάντηση την οποία εμφανώς δεν κατάλαβε). Και ικανοποιημένη πλέον με τη συνομιλία, συνεχίζει γεμάτη αυτοπεποίθηση: "Go prive tsimp...ki ga...si?".

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι το ζητούμενο της ιστορίας αλλά όχι, δεν επέστρεψα, για δύο λόγους: 1) η κοπέλα δεν μου έλεγε τίποτα απολύτως, και 2) πώς να δώσω βάση στο τι λέει μια κοπέλα που εμφανώς δεν καταλαβαίνει τι λέει;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αλλά όχι, δεν επέστρεψα, για δύο λόγους: 1) η κοπέλα δεν μου έλεγε τίποτα απολύτως, και 2) πώς να δώσω βάση στο τι λέει μια κοπέλα που εμφανώς δεν καταλαβαίνει τι λέει;

Σωστός και στα δύο!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εβεσθιτουλισ

antivothros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι το ζητούμενο της ιστορίας αλλά όχι, δεν επέστρεψα, για δύο λόγους: 1) η κοπέλα δεν μου έλεγε τίποτα απολύτως, και 2) πώς να δώσω βάση στο τι λέει μια κοπέλα που εμφανώς δεν καταλαβαίνει τι λέει;
κιριε ιστε πολι ορεοσ ,εμενα δε μου λενε τιποτα θελο να με μαθετε να γινο κε εγο ορεοσ

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
omada_xorou.jpg

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί είσαι σίγουρος πως δεν καταλάβαινε τί έλεγε... νομίζω πως ήταν πλήρως ενημερωμένη για το τί έλεγε και το τι θα έκανε... Οι περισσότερες μαθαίνουν πρώτα να μετράνε (βασικό), μετά τις δύο λέξεις που αναφέρεις και το μαλάκας φυσικά που είναι και η αγαπημένη τους έκφραση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom