You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα μυστικα των ματακηδων!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 247
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Φχαριστηθηκα μαλακια στο Λυκαβηττο χτες βραδυ!
Μονο εκει αξιζει τελικα απο τα κοντινα.
Περιεγραψε μας την εμπιρια σου το εχουμε τεραστια αναγκη τυπε
Επισκέπτης
τις γαμησανε πισοκολλητα και δυνατα εξω απ ταμαξιΠεριεγραψε μας την εμπιρια σου το εχουμε τεραστια αναγκη τυπε
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Φχαριστηθηκα μαλακια στο Λυκαβηττο χτες βραδυ!
Μονο εκει αξιζει τελικα απο τα κοντινα.
η μαλακια δεν απαγορευεται στον πικερισμο??
εκτος αν εννοεις οτι μαλακισες την κωλοτρυπιδα σου οπως κανει ο πικερακος
Επισκέπτης
Χτες δεν πηγα για ματι και εγινα στοχος Πακιστανου ληστη!
Που λετε μετα απο ευθυ καμακι σε τουριστριες στον γνωστο πεζοδρομο που δεν απεδωσε, ηπια δυο μπυριτσες και εκατσα να τις χωνεψω σε ενα παγκακι. Ξαφνικα αντιλαμβανομαι βηματα ανθρωπου που βγηκε μεσα απο θαμνους και με πλησιαζει. Υποπτη συμπεριφορα! Αμεσως σηκωνομαι ορθιος και προχωραω. Με ακολουθει. Το βημα του συγχρονιζεται με το δικο μου, διατηρει σταθερη αποσταση ωστε να μην μπορεσω να τον δω απο μακρια αλλα και να μην το βαλω στα ποδια. Κλασικη τακτικη ληστη! Αμεσως βγαζω το κερατο και χωνομαι στο σκοταδι. Τα αυτια μου στα βηματα του. Ακουγεται και ενα κλικ μεταλλικο σαν αλυσιδα. Οταν μενει πισω σταματαω μεχρι να με πλησιασει. Σκοπος μου να τον παρασυρω μεχρι το τελος του δρομου οπου υπαρχει φως αλλα και υψωμα που μου δινει πλεονεκτημα στη μαχη. Εκει θα φτασω πρωτος και θα τον περιμενω με το κερατο πισω απ την πλατη. Αν επιτεθει, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμο και τελειωνει. Καλυτερα να τον αντιμετωπισω εγω τον πουσταρα, που εχω χρονια στις πολεμικες τεχνες, παρα να σκοτωσει κανα παιδι οπως ο αλλος στου Φιλοπαππου. Τους εχω μεγαλο αχτι απο τοτε που εγινε το κακο και παρακαλαω να μου την πεσουν!
Δυστυχως ή ευτυχως οταν βγηκα στο φως σταματησε να με ακολουθαει. Παρακατω ειδα και κατι μπατσους που κοπροσκυλιαζανε, αλλα αν τους ελεγα οτι καποιος με ακολουθησε στο σκοταδι, παιζει να με εψαχναν και δε με επαιρνε με το κερατο πανω μου.
Που λετε μετα απο ευθυ καμακι σε τουριστριες στον γνωστο πεζοδρομο που δεν απεδωσε, ηπια δυο μπυριτσες και εκατσα να τις χωνεψω σε ενα παγκακι. Ξαφνικα αντιλαμβανομαι βηματα ανθρωπου που βγηκε μεσα απο θαμνους και με πλησιαζει. Υποπτη συμπεριφορα! Αμεσως σηκωνομαι ορθιος και προχωραω. Με ακολουθει. Το βημα του συγχρονιζεται με το δικο μου, διατηρει σταθερη αποσταση ωστε να μην μπορεσω να τον δω απο μακρια αλλα και να μην το βαλω στα ποδια. Κλασικη τακτικη ληστη! Αμεσως βγαζω το κερατο και χωνομαι στο σκοταδι. Τα αυτια μου στα βηματα του. Ακουγεται και ενα κλικ μεταλλικο σαν αλυσιδα. Οταν μενει πισω σταματαω μεχρι να με πλησιασει. Σκοπος μου να τον παρασυρω μεχρι το τελος του δρομου οπου υπαρχει φως αλλα και υψωμα που μου δινει πλεονεκτημα στη μαχη. Εκει θα φτασω πρωτος και θα τον περιμενω με το κερατο πισω απ την πλατη. Αν επιτεθει, μπουμ μπουμ μπουμ στο λαιμο και τελειωνει. Καλυτερα να τον αντιμετωπισω εγω τον πουσταρα, που εχω χρονια στις πολεμικες τεχνες, παρα να σκοτωσει κανα παιδι οπως ο αλλος στου Φιλοπαππου. Τους εχω μεγαλο αχτι απο τοτε που εγινε το κακο και παρακαλαω να μου την πεσουν!
Δυστυχως ή ευτυχως οταν βγηκα στο φως σταματησε να με ακολουθαει. Παρακατω ειδα και κατι μπατσους που κοπροσκυλιαζανε, αλλα αν τους ελεγα οτι καποιος με ακολουθησε στο σκοταδι, παιζει να με εψαχναν και δε με επαιρνε με το κερατο πανω μου.
Επισκέπτης
περιμενω και τα δικα σου νεα αδελφεΧτες δεν πηγα για ματι και εγινα στοχος Πακιστανου ληστη!
Επισκέπτης
Αργα εγινε αυτο, σχεδον ξημερωματα. Προσοχη μαγκες.
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.401
- Πόντοι
- 456
εγω καβλωνω με τη φαση να παιρνουν ματι γυμνες φωτο της κωλαρας της γυναικα μου κ να χυνουν. που μπορω να βρω ματακιδες να την χυσουν?
level-headed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 526
- Πόντοι
- 81
Χαιρετώ τους φίλους ματάδες. Είμαι ένας από τις μόστρες που συχνάζουν στα υποψιασμένα αυτά μέρη. Πολλοί από εδώ σίγουρα με έχουν πάρει μάτι. Για εσάς δουλεύω μάγκες.
Τα τελευταία χρόνια όμως όλες οι πιάτσες έχουν χαλάσει δε στο Λυκαβηττό στις τελευταίες στροφές προς την έξοδο μου έχει τύχει πολλές φορές που πάω με γκόμενα να κάθονται άσχετοι με το σπορ να παίρνουν μια μπύρα στο χέρι και να ξημεροβραδιάζονται. Παρεμπίπτοντος ο τρελός από το σπιτάκι εκεί έφυγε?
Τα τελευταία χρόνια όμως όλες οι πιάτσες έχουν χαλάσει δε στο Λυκαβηττό στις τελευταίες στροφές προς την έξοδο μου έχει τύχει πολλές φορές που πάω με γκόμενα να κάθονται άσχετοι με το σπορ να παίρνουν μια μπύρα στο χέρι και να ξημεροβραδιάζονται. Παρεμπίπτοντος ο τρελός από το σπιτάκι εκεί έφυγε?
τη κυριακη που μας περασε ημουν παραλια κινετα τη γνωστη .....
στο σημειο λιγο μετα τα βραχια ... ακριβως απο πανω ...πριν τον γκρεμο ηταν ενας τυπος με σακιδιο πλατης και μηχανη με τηλεφακο και προσπαθουσε να εποπτευσει την περιοχη ...καποια στιγμη εφτασει πολυ κοντα στο χειλος ... και επεσε κατω ...στο παρα πεντε δεν εφυγε απο κατω .... προσοχη λοιπον και να κοιτατε καλα κατω ...
στο σημειο λιγο μετα τα βραχια ... ακριβως απο πανω ...πριν τον γκρεμο ηταν ενας τυπος με σακιδιο πλατης και μηχανη με τηλεφακο και προσπαθουσε να εποπτευσει την περιοχη ...καποια στιγμη εφτασει πολυ κοντα στο χειλος ... και επεσε κατω ...στο παρα πεντε δεν εφυγε απο κατω .... προσοχη λοιπον και να κοιτατε καλα κατω ...
δεν εννοώ μόνο παραλίες γυμνιστών..ασφάλεια αισθάνομαι γιατί συνήθως έχω κάτι ντουκια σαν τον Souker μαζί μου..
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
γεια σου καυλιαρικο μωρο . :coolcondom:
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
τι κάνειςγεια σου καυλιαρικο μωρο . :coolcondom:
ζεσταινομαι .. καυλωνω ... και προσπαθω να παω παραλια οσο πιο πολυ μπορω ..τι κάνεις
εσυ τι νεα ;
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
ζεσταίνομαι κι εγώ αλλά ξεκινάει η αδειά μου σε λίγο και θα παω σε νησακιιιιιζεσταινομαι .. καυλωνω ... και προσπαθω να παω παραλια οσο πιο πολυ μπορω ..
εσυ τι νεα ;
να ευχηθω ... καλα γαμησακια ; ; ; ;ζεσταίνομαι κι εγώ αλλά ξεκινάει η αδειά μου σε λίγο και θα παω σε νησακιιιιι
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
να ευχηθείς
ακου αν μπορείς αυτή τη διασκευή απο τραγούδι του Μπονάτσου...
Να ευχηθείς ναι ;)να ευχηθω ... καλα γαμησακια ; ; ; ;
ακου αν μπορείς αυτή τη διασκευή απο τραγούδι του Μπονάτσου...