Νέα

Τα μυστικα των ματακηδων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 247
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Εχω φιλο φραγκατο ο γερος του εχει φραγκα δηλαδη αυτος ταρχηδια του ξυνει ολη μερα αλλα ειναι και εμφανισιμος οποτε εχει πολυ καλο συνδιασμο για να χτυπαει γομενες και να γαμαει πολλα μουνια.Ελα ομως που δεν τον νοιαζει αυτο αλλα το βιτσιο του ειναι το ματι και να τραβαει καμια μαλακια εκεινη την ωρα αν βολευει η αν μπορεσει και τραβηξει κανα βιντεακι να τραβηξει μετα καμια παχια βλεποντας το.

Ο τυπος αυτος λοιπον εχει μια μαυρη κλουβα και μεσα εχει οτι δεν μπορειτε να φανταστητε απο σκαλα,κυαλια,φακους μεχρι και κλωναρια κοβει απο δεντρα κλπ για να κανει καμουφλαζ οταν πηγαινει στα γνωστα χωραφια,δασακια κλπ της περιοχης για να παρει ματι.Φυσικα ολα αυτα τα χρονια την εχει πατησει αρκετες φορες και ξυλο εχει φαει απο ζευγαρι που τον πηρε χαμπαρι γιατι ειχε κανει μαλακια και τον ειδαν αλλα και επερνε και ματι σε μπανιο που εκανε μια τυπισα μπανιο και η μανα της τον πηρε χαμπαρι και του κοπανησε μια γλαστρα στο κεφαλι η οποια δεν τον πηρε ακριβως στο δοξα πατρι αλλα τον χτυπησε αρκετα και εφαγε και σαβουρντα πανω απο την σκαλα και χαντακωθηκε.Εχει κανει πολλα και διαφορα γενικα αλλα δεν σταματαει ειναι σκληρος καριολης και παντα με την κλουβα ετοιμη και εξοπλισμενη.
δυνατος χυστης  :orchestra: :orchestra:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εχω φιλο φραγκατο ο γερος του εχει φραγκα δηλαδη αυτος ταρχηδια του ξυνει ολη μερα αλλα ειναι και εμφανισιμος οποτε εχει πολυ καλο συνδιασμο για να χτυπαει γομενες και να γαμαει πολλα μουνια.Ελα ομως που δεν τον νοιαζει αυτο αλλα το βιτσιο του ειναι το ματι και να τραβαει καμια μαλακια εκεινη την ωρα αν βολευει η αν μπορεσει και τραβηξει κανα βιντεακι να τραβηξει μετα καμια παχια βλεποντας το.

Ο τυπος αυτος λοιπον εχει μια μαυρη κλουβα και μεσα εχει οτι δεν μπορειτε να φανταστητε απο σκαλα,κυαλια,φακους μεχρι και κλωναρια κοβει απο δεντρα κλπ για να κανει καμουφλαζ οταν πηγαινει στα γνωστα χωραφια,δασακια κλπ της περιοχης για να παρει ματι.Φυσικα ολα αυτα τα χρονια την εχει πατησει αρκετες φορες και ξυλο εχει φαει απο ζευγαρι που τον πηρε χαμπαρι γιατι ειχε κανει μαλακια και τον ειδαν αλλα και επερνε και ματι σε μπανιο που εκανε μια τυπισα μπανιο και η μανα της τον πηρε χαμπαρι και του κοπανησε μια γλαστρα στο κεφαλι η οποια δεν τον πηρε ακριβως στο δοξα πατρι αλλα τον χτυπησε αρκετα και εφαγε και σαβουρντα πανω απο την σκαλα και χαντακωθηκε.Εχει κανει πολλα και διαφορα γενικα αλλα δεν σταματαει ειναι σκληρος καριολης και παντα με την κλουβα ετοιμη και εξοπλισμενη.
τυπε θα τον δουμε συντομα ανφας,προφιλ με τον μετρητη υψους :S :S :S

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Κινετα στην παραλια εχει παρει ματι κανεις να μας δωσει εμπειρια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

γιατι δειχνουμε παντα συμπαθεια σε τετοιους ωραιους τυπους?
γαμαγα κοντα στο φιλιππειο μεσημερι, μες το δασακι μες το αμαξι, μια φοιτιτρια με μεγαλα βυζια ολιγον γεματουλα 9 χρονια μικροτερη μου, σε καποια φαση μου παιρνει πιπα στα 4 αυτη ημιγυμνη με τον κωλο εξω στα 2 μπροστινα καθισματα και εγω στην θεση του οδηγου ειχα ρηξει την πλατη , τελειωνω ανασηκωνομαι λιγο και βλεπω στο βαθος εναν τυπο διπλα σε ενα δεντρο να στηριζεται, γραφικος, χοντρος με ξανθο μακρυ μαλλι μπουκλες και να την παιζει. κανει και η κοπελα μου να σηκωθει οχι της λεω. γιατι? μου κανει τελειωσαμε. εμεις τελειωσμα της λεω ο φιλος εκει ομως οχι. ε ντραπηκε και αυτη να σηκωθει και να φανει η φατσα της σε λιγα δευτερολεπτα τελειωσε και ανσκουμπωθηκε οποτε σηκωθηκαμε και εμεις σε θεση οδηγησης. την ιδια μορφη με αλλη γκομενα ειχα δει στο παρκινγκ διπλα στο θεατρο δασους ημασταν και ενω καναμε οτι καναμε αυτος μεσα στο δασος με φακο δυνατο προβολεα εξοπλισμενος ο μαγκας βραδιατικα. τελικα απο τα αστεγα ζευγαρια που την βρισκουν σε ξεφωτα πρεπει να τον εχουν πετυχει και αλλοι, φαινοταν οργανωμενος και με συστημα ο τυπος.

Blade23

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
2
Like
67
Πόντοι
1
θελει κανεις να παμε για παρεα για ματι ξερει καπου κανενας σημεια;; η αν θελει κανα πριαμο απο μισα να ακουμε στα διπλανα δωματια .. ξερει κανεις αν ακουγετε κανενα ξενοδοχειο ;;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Γιατι εχουν δικαιωμα δυο ατομα να κανουν σεξ σε δημοσια θεα και δεν εχει το ιδιο δικαιωμα ενας αντρας μονος του να τον παιξει διακριτικα πισω απο ενα δεντρο;

Εγω λεω οτι ιδιο και περισσοτερο δικαιωμα εχει ο ματακιας γιατι δεν ενοχλει και τους περαστικους.

Οποιος θελει ιδιωτικοτητα να κανει σεξ σε ιδιωτικο χωρο. Στον δημοσιο χωρο δικαιουται ο καθενας να τον παιρνει ματι.

Καθαρα και νομιμα.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Γιατι εχουν δικαιωμα δυο ατομα να κανουν σεξ σε δημοσια θεα και δεν εχει το ιδιο δικαιωμα ενας αντρας μονος του να τον παιξει διακριτικα πισω απο ενα δεντρο;

Εγω λεω οτι ιδιο και περισσοτερο δικαιωμα εχει ο ματακιας γιατι δεν ενοχλει και τους περαστικους.

Οποιος θελει ιδιωτικοτητα να κανει σεξ σε ιδιωτικο χωρο. Στον δημοσιο χωρο δικαιουται ο καθενας να τον παιρνει ματι.

Καθαρα και νομιμα.
ντοπα το εχεις πελωρια αναγκη το ματι  :S :S :S

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36

Καθαρα και νομιμα.
σωστος  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Εχω προαισθημα για Λυκαβηττο αποψε. Ανεβαινουν με αυτοκινητα.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Εχω προαισθημα για Λυκαβηττο αποψε. Ανεβαινουν με αυτοκινητα.
Peter εχω κανει 2-3 καλές φάσεις στο Λυκαβηττό..απλά θέλει προσοχη γιατί εχει πολλους/λλες που βγαζουν βολτα τα σκυλάκια τους και μπορει ξαφνικά να τους δεις μπροστά σου  :'(

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
απο ποια μερια μπαινεις;
Εμένα με είχανε πάει μια φορά στον περιφερειακό Λυκαβηττού σε ένα πάρκιγκ σε χώμα,που ήταν free τοτε και άλλη μια φορά κανονικά απο την είσοδο που πας για το θέατρο αλλά πριν φτάσεις κόψαμε αριστερά μέσα στο δάσος...βράδυ αυτά που σου λέω..μόνο ένας ταρίφας μας είχε πάρει ματι...αλλά γενικά τα τελευταία χρόνια όλα αυτά τα "δασάκια" και οι καβάντζες-όπως και στα Τουρκοβούνια-είναι ολο και πιο επικίνδυνες γιατί συχνάζουν εκεί οι πάντες..απο την κυρία που θα βγαλει το σκυλάκι,μέχρι τον αθλητικό τυπο που θα του΄ρθει να περπατήσει το βράδυ,μέχρι τον μετανάστη που θα κοιμηθεί κάτω απο εναν δέντρο...πολυκοσμία γενικά παντού σε αυτη την Αθήνα  :think:

Επισκέπτης
Εμένα με είχανε πάει μια φορά στον περιφερειακό Λυκαβηττού σε ένα πάρκιγκ σε χώμα,που ήταν free τοτε και άλλη μια φορά κανονικά απο την είσοδο που πας για το θέατρο αλλά πριν φτάσεις κόψαμε αριστερά μέσα στο δάσος...βράδυ αυτά που σου λέω..μόνο ένας ταρίφας μας είχε πάρει ματι...αλλά γενικά τα τελευταία χρόνια όλα αυτά τα "δασάκια" και οι καβάντζες-όπως και στα Τουρκοβούνια-είναι ολο και πιο επικίνδυνες γιατί συχνάζουν εκεί οι πάντες..απο την κυρία που θα βγαλει το σκυλάκι,μέχρι τον αθλητικό τυπο που θα του΄ρθει να περπατήσει το βράδυ,μέχρι τον μετανάστη που θα κοιμηθεί κάτω απο εναν δέντρο...πολυκοσμία γενικά παντού σε αυτη την Αθήνα  :think:
και να σας δουν τι εγινε;

Μονο τους αλλοδαπους να προσεχετε, ειδικα αν κινουνται σε ομαδες.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
και να σας δουν τι εγινε;

Μονο τους αλλοδαπους να προσεχετε, ειδικα αν κινουνται σε ομαδες.
μπα προτιμώ παραλία πια..και πιο safe είναι και το καλοκαίρι κάνεις και τη βουτιά σου στο τέλος...

Επισκέπτης
μπα προτιμώ παραλία πια..και πιο safe είναι και το καλοκαίρι κάνεις και τη βουτιά σου στο τέλος...
παραλια δεν ειναι πιο σεηφ γιατι δεν εχει μπατσους. Εκτος αν εννοεις παραλιες γυμνιστων που ο ενας φυλαει τον αλλο.

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
παραλια δεν ειναι πιο σεηφ γιατι δεν εχει μπατσους. Εκτος αν εννοεις παραλιες γυμνιστων που ο ενας φυλαει τον αλλο.
δεν εννοώ μόνο παραλίες γυμνιστών..ασφάλεια αισθάνομαι γιατί συνήθως έχω κάτι ντουκια σαν τον Souker μαζί μου..

Επισκέπτης
Φχαριστηθηκα μαλακια στο Λυκαβηττο χτες βραδυ!  :wanker:

Μονο εκει αξιζει τελικα απο τα κοντινα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom