Νέα

Τα μπουρδέλα μετά τον Κοροναϊό!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πως τα φαντάζεστε;
Ακριβότερα και καλύτερα σε ποιότητα;
τα ίδια χάλια και με πιο αποστειρωμένα προγράμματα;
η ενημέρωση θα αντέξει ή όποιος θα γράψει κάτι πικάντικο θα θεωρείται συνένοχος
σε έγκλημα; γράψτε ότι νομίζετε.

Εύχομαι υγεία σε όλους μας αν κι απέχω εδώ και μηνες από το σάιτ και το σπορ.
Να είστε όλοι καλά.

:grin:

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
494
Πόντοι
306
Δεν θα αλλάξει τίποτα!!!!!

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.046
Πόντοι
10.411
Κάπως έτσι :P

Συνημμένα

• 88eb8a8bd460b042c6da75bf738bf8df.jpg
    88eb8a8bd460b042c6da75bf738bf8df.jpg
    82,9 KB · Εμφανίσεις: 38
OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πιστεύω ότι θα ανοίξουν σε κάνα δίμηνο περίπου. Κι αυτό αυθαίρετο είναι
εδώ που τα λέμε.
Πιο νωρίς ή κυβερνηση δεν θα νιώθει ασφάλεια και θα δεχθεί βομβαρδισμό αρνητικής κριτικής από παντού οτι παίζει επικίνδυνα κτλ. Δεν θα το ρισκάρει γιατί έκλεισε καφετέριες κτλ που δεν υπάρχει καν επαφή (μα πόσο μαλάκες είναι; )
οπότε το προφανές είναι οτι θα τα ανοίξει αφού ανοίξει οτιδήποτε άλλο
έχει ήδη κλείσει.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.815
Πόντοι
366
Στα μπουρδελα εχουν τον κορονοϊο εδω και χρονια...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Σίγουρα έχει δημιουργηθεί μεγάλη λίστα αναμονής. Κάποιες κοπέλες θα αποσυρθούν δια παντός από το χώρο. Κάποιες καινούριες θα έρθουν (;) που δεν ξέρω αν θα θέλουν να τις εμπιστευτούμε έτσι εύκολα.

Σε μασατζίδικα και στριπτιτζάδικα θα υπάρξει μία απόσταση τον πρώτο καιρό (και από τους άντρες πελάτες).

Για τα βρωμομπούρδελα που ποτέ δεν τηρούσαν κανόνες υγιεινής δεν θα αλλάξει τίποτα, παρά μόνο ότι όσοι έχουν λεφτά θα πηγαίνουν αλλού.

Στα κωλόμπαρα ο κόσμος θα αραιώσει για ανάλογους λόγους.

Για τα δε swinging και one night stands και gay τσοντοσινεμά θα υπάρχει σίγουρα μία δυσπιστία και τα γαμήσια με άγνωστους θα παρουσιάσουν κάμψη για κάποιο καιρό.

Για τα τουριστάκια ,άμα πιει η άλλη δεν την νοιάζει τίποτα, στο χέρι του άντρα είναι, αλλά μάλλον θα υπάρξει κάμψη.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Πως τα φαντάζεστε;
Ακριβότερα και καλύτερα σε ποιότητα;
τα ίδια χάλια και με πιο αποστειρωμένα προγράμματα;
η ενημέρωση θα αντέξει ή όποιος θα γράψει κάτι πικάντικο θα θεωρείται συνένοχος
σε έγκλημα; γράψτε ότι νομίζετε.

Εύχομαι υγεία σε όλους μας αν κι απέχω εδώ και μηνες από το σάιτ και το σπορ.
Να είστε όλοι καλά.

:grin:
Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σφίξουν λιγο τα μουνιά , τουλάχιστον σε αυτές που δεν θα εξασκησουν το άθλημα και εκτός των σπιτιών , κατα τα άλλα δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι.

Και εγω μια απο τα ίδια έχω κάτι μηνες να εξασκήσω το σπόρ.

Για τις καφετέριες που λες θα μπορουσαν ισως να αφήσουν τις ανοιχτού τυπου , δηλαδη αυτές που επιτρέπεται το κάπνισμα και ισως να αραιωναν και λίγο τα τραπέζια αλλά μπλέξαμε με ιό που μεταδίδεται εύκολα οπότε μάλλον καλύτερα που κλείσανε , απο την άλλη δουλευουν ακόμα τα λεωφορεία που είναι μάλλον πιο επικίνδυνα απο τις ανοιχτές καφετέριες.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Το τι θα γίνει θα φανεί στην πράξη αν και όταν ανοίξουν.
Τα λαϊκά μπουρδέλα και ο τρόπος λειτουργίας τους καθώς και οι πρακτικές των ιερόδουλων στους εν λόγω οίκους δεν βλέπω πως μπορούν να μείνουν ίδια.
Οι σιτεμένες σοβιετικές με τα πλούσια προγράμματα που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς ρισκάροντας την υγεία την δική τους και των πελατών τους νομίζω ότι θα δυσκολευτούν να επιβιώσουν μπροστά στις νέες συνθήκες.
Γενικά όλα είναι στον αέρα και τα πάντα θα φανούν εν τοις πράγμασι και όπως κάθε επάγγελμα παροχής υπηρεσιών οι πελάτες και τα ζητούμενα τους θα διαμορφώσουν το νέο πορνικό προϊόν

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν ανοίξουν, θα υπάρχει βάση λογικής μία παγωμάρα και όλοι κι όλες θα γκαριζουν ότι προσέχουν. Έτσι πιστεύω.
Αυτό δεν παίζει όμως να τηρηθεί στην πραγματικότητα γιατί δύσκολα
θα ελεγχθεί το γαμήσι, οι συνθήκες που διεξάγεται, η όποια μικρή-μεγάλη καύλα
ή όποιες κάποιες συμπάθειες
αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Νομίζω γίνομαι αντιληπτός.
Ίσως περιοριστούν κάποια πράγματα σε έναν ψεύτη τυπικό βαθμό αλλά σε γενικές γραμμές, αν υπάρξει ριζική αλλαγή, δεν θα υπάρχει κίνητρο πια αν γίνομαι αντιληπτός. Οπότε θα το πω χωρίς περιστροφές. Όποιοι έχουν γκομενα και την βρίσκουν καργα μεταξύ τους, στην ψωλή τους ο ιός. Δηλαδή εσείς σκέφτεστε αν έχει κοροναϊό ή γκόμενα σας ή βγήκε έξω από το σπίτι και ανέπνευσε αέρα; τωρα μαλακιες λέμε; δεν είμαι εναντίον των μέτρων αλλά δεν αντιλαμβάνομαι πληρως την όποια λειτουργικότητά τους.
Σορρυ αλλά εγώ ήρθα στην ζωή για να ζω κι όχι να κρυβομαι και δεν εννοώ να μην προσέχω. Απλώς επεκτείνω λίγο το θέμα
κι από την οπτική της ανθρώπινης φύσης.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.816
Πόντοι
41.129
Μετα απο τοση ξηρασια στα μουνια τους το ακαποτο γαμησι και ο κρεμπιες θα παει συννεφο  :rockon:

Τα ελευθερα στοματικα- τελειωτικα--καταπιωτικα θα ειναι στο απλο προγραμμα  :heavymetalbig:

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η ουσία είναι ότι όποιος θέλει πουτανα θα φαει λούκι τώρα. Από την άλλη και να ανοίξουν τώρα που δεν παίζει αυτό, τι θα κάνει; Θα παίζουν πεντόβολα; Οπότε καλύτερα γκομενα. Τουλάχιστον αν κολλήσεις να πας ευχαριστημένος επειδή την βρίσκετε σε ολα.
Ούτε έναν καφέ ρε μουνιά να μην πίνουμε;
Ποτό μηδέν; Τι θα κάνουμε; Για πόσο καιρό όλο αυτό; Θα βγει κανείς από τους πουστηδες να μιλήσει υπευθυνα;
Σαν να έχει δίκιο ο κολονοσκοπος στην ενημέρωση που αν και συνομοσιολογεί, έχει και μια στάλα δίκιο.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βήχει ο άλλος κλάνει ο δίπλα και τρέμουν όλοι. Οκ δεκτο αλλά μισό λεπτό. Υπάρχει κι η κλασσικη γρίπη ή το κρύωμα.
Δηλαδή όταν φτερνιστει ένας πάει να πει ότι έχει τον κορωνιδη;
σωστός ο από πάνω για κρεμπιεδες που λέει. Ρε αφού οι τυπισσες εχουν ξεφύγει τελείως λέμε. Σιγά μην προσέχουν αν ξανανοιξουν. Μαλακιες λέμε τώρα;
Κόλαση θα γίνει.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κι ας πούμε ότι προσέχουν. Ποιος θα πάει να γαμησει; Εγώ που είμαι απαιτητικος όπως κι άλλοι φίλοι, σε νησί μόνος να έχω μείνει χωρίς γυναίκα πέντε χρόνια, αν πάω σε μπουρδέλο και σταζω τεστοστερόνη από τα αυτιά αν μου πουν μη αυτό μη το άλλο, καληνύχτα σας.

Τι είναι αυτά μωρέ;  :S

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το Μεταξουργείο προβλέπω να κλείνει από το κράτος.Η δε Φυλής μόνο τα ανακαινισμένα θα δουλέψουν όταν περάσει η ιστορία αυτή.Και όχι αμέσως.Αν δε βρεθεί το εμβόλιο να εμβολιαστεί ο κόσμος ελάχιστοι θα ρισκάρουν.Πλέον έχεις επιφυλάξεις και για γκόμενες έξω,πόσο μάλλον για τις πουτάνες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.483
Πόντοι
27.261
ρε μαγκες... αφου ξερετε-ξερουμε ολοι οτι τιποτα δεν προκειται να αλλαξει, γιατι σκατε ???

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το Μεταξουργείο προβλέπω να κλείνει από το κράτος.Η δε Φυλής μόνο τα ανακαινισμένα θα δουλέψουν όταν περάσει η ιστορία αυτή.Και όχι αμέσως.Αν δε βρεθεί το εμβόλιο να εμβολιαστεί ο κόσμος ελάχιστοι θα ρισκάρουν.Πλέον έχεις επιφυλάξεις και για γκόμενες έξω,πόσο μάλλον για τις πουτάνες.

Το Μεταξουργείο είναι μόνο για πειράματα εδώ και χρόνια. Άσε μην αρχίσω και γράφω και πέσει κόφτης. Τώρα για τα γκομενακια σε πληροφορω ότι έχουν αρχίσει και νιώθουν πολύ άσχημα, ειδικά οι νέες φοβούνται πολύ και ψάχνουν κι αυτές κατι οπως κι οι άνδρες.
Αυτό το σκέφτηκε κανείς;
Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άνδρας που να έχει επιφυλαξεις αν του κάτσει καλή φάση έξω. Δεν το λέω για να μειωσω αυτό που λες και ορθώς τα λες από πλευρά υγείας αλλά όταν ή άλλη σου ανοίξει τα πόδια ή τον πάτο και σου γίνει τουφέκι, δύσκολο να σκεφτείς αν ανέπνευσε αέρα ή φόρεσε μάσκα. Μάλλον θα γίνει χαμός. Εκεί εντοπιζω εγω το πρόβλημα. Στο ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί το γαμήσι γιατι κανείς δεν σου εγγυάται ότι αν κατσεις αμπαλος στο σπίτι θα είσαι κομπλέ.
Δεν υπάρχει εγγύηση ακόμα κι αν προσέχεις οπότε το μυαλό αρχίζει και ρισκάρει.
Και γίνεται ότι γίνεται.
Εγώ προσέχω αλλά μέσα δεν μπορώ να κάτσω.
Έχω πολλες προτεραιότητες
και δεν είμαι ο μόνος πιστεύω.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Τριπλή καπότα εντριβη με αλκοολη και αγιασμο.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Οχι ρε φιλαρακο, εννοουσα οτι πλεον οι πουτανες θα μας επιτρεπουν εισοδο μονο με αυτες τις συνθηκες στην μετα-επιδημικη εποχη.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.816
Πόντοι
41.129
Οχι ρε φιλαρακο, εννοουσα οτι πλεον οι πουτανες θα μας επιτρεπουν εισοδο μονο με αυτες τις συνθηκες στην μετα-επιδημικη εποχη.

μα ουτε αυτες θα θελουνε καποτα, θα εχει στεγνωσει το μουνι τους απο την πολυ αγαμια  :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom