Νέα

Τα μπουρδέλα μετά τον Κοροναϊό!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
μα ουτε αυτες θα θελουνε καποτα, θα εχει στεγνωσει το μουνι τους απο την πολυ αγαμια  :erection:
Όταν ανοίξουν τα μαγαζιά και ανακαλύψεις αυτές τις ακόρεστες εταίρες που θα τα κάνουν όλα ακάποτα γιατί τους έλειψαν οι συνευρέσεις με το ανφάν-γκατέ του αντρικού πληθυσμού που αποτελεί συνήθως την πελατεία τους θα ήθελα πολύ να μοιραστείς μαζί μας τις πληροφορίες σου. Πάντα για Μεταξουργείο αλλά και Φυλής μιλάω

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.059
Πόντοι
216
H λογική λέει ότι η απαγόρευση/κλείσιμο κτλ κτλ θα προκαλέσει την μεγάλη δίψα για το σεξ (τουλάχιστον για εκείνους που αρέσκονται στο σπορ του μπουρδέλου) οπότε όταν θα ξανα-ανοίξουνε οι οίκοι θα γίνει ο χαμός από παιχτρόνια που θα προσφέρουνε παραπάνω χρήματα για να περάσουνε πρώτοι πράγμα το οποίο θα φέρει τσατσάδες και κοπέλες να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελος τους με υποβάθμιση υπηρεσιών και καραμούζιασμα σε πελάτες που θα ζητούν μία  - τουλάχιστον -  λογική/ανθρώπινη αντιμετώπιση...Πιστεύω ότι θα γραφτούν μπόλικες κωμικοτραγικές καταστάσεις-περιστατικά-συμβάντα στην"Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα"

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.266
Πόντοι
20.686
Επειδή πιστεύω ότι θα αργήσουν να ανοίξουν τα μπουρδελα και θα υπάρχει μεγάλη λυσα πρωτα πολλοί θα γαμησουν την τσατσά. Από την μεγάλη τους καυλα δεν θα προλαβουν να φθάσουν στην πουτανα.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
H λογική λέει ότι η απαγόρευση/κλείσιμο κτλ κτλ θα προκαλέσει την μεγάλη δίψα για το σεξ (τουλάχιστον για εκείνους που αρέσκονται στο σπορ του μπουρδέλου) οπότε όταν θα ξανα-ανοίξουνε οι οίκοι θα γίνει ο χαμός από παιχτρόνια που θα προσφέρουνε παραπάνω χρήματα για να περάσουνε πρώτοι πράγμα το οποίο θα φέρει τσατσάδες και κοπέλες να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελος τους με υποβάθμιση υπηρεσιών και καραμούζιασμα σε πελάτες που θα ζητούν μία  - τουλάχιστον -  λογική/ανθρώπινη αντιμετώπιση...Πιστεύω ότι θα γραφτούν μπόλικες κωμικοτραγικές καταστάσεις-περιστατικά-συμβάντα στην"Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα"

Είμαι σίγουρος ότι το σάιτ θα παρουσιάσει άνοδο. Συνήθως πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου. Ο λόγος είναι ότι θα γίνει κυριολεκτικά της πουτανας όταν κάποιος θα γράψει πως πέρασε με κάποια και ξαμολυσει πικάντικα στοιχεία.
Θα δεχθεί βομβαρδισμό για διασπορά ψευδών ειδήσεων αφού δεν θα είναι εύκολο να γίνουν αποδεκτά από το κοινό κάποια πράγματα (που συμβαινουν εδώ και χρόνια) μόνο και μόνο επειδή θα βρισκόμαστε σε καθεστώς ενισχυμένης προστασίας της υγείας ( και καλά).
Έπειτα θα ακολουθήσουν μονομαχίες μελών για το πώς έγινε ή τάδε να κάνει κάτι που δεν κάνει με ολους μόνο και μόνο επειδή αυτό κρατείται δήθεν μπόνους σε μερικούς.
Στην συνέχεια θα πέσουν καντήλια επειδή
σίγουρα ορισμενοι θα ανεβάζουν απειλητικές μαλακιες που η κυβέρνηση θα έχει εφεύρει έτσι ώστε να φανεί ο κάθε καψερος ότι είναι ένοχος που γαμησε ή φίλησε.
Σε όλα αυτά θα υπάρχουν και πουτανες στα μπουρδελα (όχι στο φόρουμ) οι οποίες θα λένε ότι μμμμμμμμμονο αυτές είναι σωστές στην υγιεινή τους και μμμμμμμονο αυτές τηρούν σωστά τους κανόνες.
Δεν θα λείψουν οι βασταζοι με την καλή έννοια που αν πει κάποιος κάποια παρασπονδία για κάποια, θα χυμηξουν να τον γαμησουν.
Μόνο για όλη αυτή την ομορφια το σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να ενημερώνω σφυρι για να απολαμβανω την κατάσταση με ύφος καρδινάλιου.
Δεν νομίζω να επιστρέψω ενεργά πια στο σπορ, δύσκολα θα καλυφθώ η θα αλλάξω ρότα αλλά την ενημέρωση την γαμιολα θα την κάνω
γιατί έχει μία γλύκα κι έχω και κάποιους που θέλω να μιλάω μαζί τους.  

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οχι ρε φιλαρακο, εννοουσα οτι πλεον οι πουτανες θα μας επιτρεπουν εισοδο μονο με αυτες τις συνθηκες στην μετα-επιδημικη εποχη.

Θα παιξουν καθοριστικο ρόλο 2 παράγοντες.

1 - το μαρούλι που ξεπερνάει τους κανόνες υγείας.

2 - οι καλές σχέσεις μεταξύ πελατών -πουτανών οι οποίες επίσης ξεπερνούν τους κανόνες υγείας.

Έτσι νομίζω δηλαδή...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Καταρχάς πιστεύω ότι όλη η μπίζνα αυτή θα ανοίξει καλό Ιούνιο πάλι... κι αν!

Στα μπουρδέλα πιστεύω θα κοπούν τα γλωσσοφιλιάσματα, τουλάχιστον αρχικά.

Στα CG δεν βλέπω πολλές αλλαγές να γίνονται, ίσως κι εκεί τα γλωσσόφιλα.

Στα μασαζερί δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Τα περισσότερα τηρούν κανόνες υγιεινής ούτως ή άλλως.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καταρχάς πιστεύω ότι όλη η μπίζνα αυτή θα ανοίξει καλό Ιούνιο πάλι... κι αν!

Στα μπουρδέλα πιστεύω θα κοπούν τα γλωσσοφιλιάσματα, τουλάχιστον αρχικά.

Στα CG δεν βλέπω πολλές αλλαγές να γίνονται, ίσως κι εκεί τα γλωσσόφιλα.

Στα μασαζερί δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Τα περισσότερα τηρούν κανόνες υγιεινής ούτως ή άλλως.

Στα μπουρδελα λογικά θα συνεχιστεί το παραλήρημα μιας που πλέον έχει χαθεί
η μπάλα εδώ και χρόνια.
Η άποψη μου ενισχύεται από την οικονομική ξευτιλα που διογκώνεται κάθε μέρα που περνάει κι είναι κλειστά.
Συμπερασματικα μόλις ανοίξουν και σκάσουν μύτη οι πελάτες, θα ξεκινήσουν μουδιασμενα, σεμνα και ταπεινά.
Μολθς δουν ότι δεν περπατάει με πρόγραμμα ψωμοτυρι θα μπει μέσα ή ποικιλία με ελιες, σαλαμακι, θρουμπες και πιπεριές.
Και να το χταποδακι με το ουζακι μετα.

Λογικά κάποιες θα ξεκινήσουν το γαϊτανάκι πρώτες μόλις δουν πρεσσινγκ σε κάποιο μπουρδέλο. Θα πουν καλά τι κάνει αυτή εκεί κι έχει κόσμο; Μέλι έχει το δικό της; Έτσι δεν γίνεται πάντα όμως;

Στα μασάζ δεν ξερω τι γίνεται μόνο ότι υπάρχει οξεία κρυψινιαση από ενδελεχη μελέτη που έκανα ενώ τα cg θα παίζουν το τόπι τους άνετα στα ημιπαραμονης.
Κι από την στιγμή που αυτά απολυμαίνονται και στο δωμάτιο μπαίνει συνηθως ντουετακι πληρούνται κι οι κανόνες υγείας ως προς την ελάχιστη συγκέντρωση πληθυσμού
να το πω λαϊκά.

Θα δούμε...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μια σκέψη είναι ότι όταν ανοίξουν πάλι τα μαγαζιά μήπως θα έπρεπε να αναθεωρηθεί η όλη λειτουργία τους αυτό βέβαια είναι θέμα της πολιτείας να φροντίσει για άδειες εξετάσεις υποχρεωτικές αλλά χλωμό γιατί η πολιτεία δεν έχει λύσει αλλά πολύ πιο σοβαρα θέματα.
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την τιμολογιακή πολιτική τους η ισοπέδωση των τελευταίων ετών με το20€ο έφερε την δραματική πτώση επιπέδου δεν είναι δυνατόν όλες κούτσες στραβες χοντρές νέες γριές να έχουν μια τιμή.
Τώρα με ποιες κοπέλες θα ανοίξουν αφού αρκετές που λαμβάνουν τρίμηνη βίζα θα φύγουν ποιες θα έρθουν? Και πώς θα είναι? Δηλαδή βραστέ οριζα δύσκολα τα πράγματα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Το Μεταξουργείο είναι μόνο για πειράματα εδώ και χρόνια. Άσε μην αρχίσω και γράφω και πέσει κόφτης. Τώρα για τα γκομενακια σε πληροφορω ότι έχουν αρχίσει και νιώθουν πολύ άσχημα, ειδικά οι νέες φοβούνται πολύ και ψάχνουν κι αυτές κατι οπως κι οι άνδρες.
Αυτό το σκέφτηκε κανείς;
Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει άνδρας που να έχει επιφυλαξεις αν του κάτσει καλή φάση έξω. Δεν το λέω για να μειωσω αυτό που λες και ορθώς τα λες από πλευρά υγείας αλλά όταν ή άλλη σου ανοίξει τα πόδια ή τον πάτο και σου γίνει τουφέκι, δύσκολο να σκεφτείς αν ανέπνευσε αέρα ή φόρεσε μάσκα. Μάλλον θα γίνει χαμός. Εκεί εντοπιζω εγω το πρόβλημα. Στο ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί το γαμήσι γιατι κανείς δεν σου εγγυάται ότι αν κατσεις αμπαλος στο σπίτι θα είσαι κομπλέ.
Δεν υπάρχει εγγύηση ακόμα κι αν προσέχεις οπότε το μυαλό αρχίζει και ρισκάρει.
Και γίνεται ότι γίνεται.
Εγώ προσέχω αλλά μέσα δεν μπορώ να κάτσω.
Έχω πολλες προτεραιότητες
και δεν είμαι ο μόνος πιστεύω.

Εξαρτάται την ηλικία.Σίγουρα ένας 20-30 δε σκέφτεται τίποτα,και σίγουρα θα κάνει τον κασκαντέρ.Αλλά οι πιο μεγάλες ηλικίες το σκέφτονται.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πάντως αυτός ο γαμωιός είναι ευκαιρία να αλλάξει το τοπίο στον αγοραίο έρωτα.Με σοβαρούς ελέγχους,αδειοδοτήσεις των σπιτιών,ανακαίνιση τους (αν θέλουν να επιβιώσουν) και μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εξαρτάται την ηλικία.Σίγουρα ένας 20-30 δε σκέφτεται τίποτα,και σίγουρα θα κάνει τον κασκαντέρ.Αλλά οι πιο μεγάλες ηλικίες το σκέφτονται.

Κάποτε ο Πικερ έγραφε για ολοκληρωμένα γαμησια στον νόμο του ανα έτος.
Ήρθε η ώρα για τα ολοκληρωμένα γαμησια
με την αληθινή έννοια.
Μόλις -κι αν- σκάσει γενικη καραντίνα
θα πέσουν φοβερά γαμησια.
Ήδη αρκετοί έχουν ξεκινήσει γλεντι εδώ και καιρό. Αν δεν μπορείς να πας πουθενά ενεργοποιεις την πρώτη επιλογή των δώρων της ανθρώπινης φύσης. Το γαμήσι.
Όσα πάνε κι όσα έρθουν.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια σκέψη είναι ότι όταν ανοίξουν πάλι τα μαγαζιά μήπως θα έπρεπε να αναθεωρηθεί η όλη λειτουργία τους αυτό βέβαια είναι θέμα της πολιτείας να φροντίσει για άδειες εξετάσεις υποχρεωτικές αλλά χλωμό γιατί η πολιτεία δεν έχει λύσει αλλά πολύ πιο σοβαρα θέματα.
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την τιμολογιακή πολιτική τους η ισοπέδωση των τελευταίων ετών με το20€ο έφερε την δραματική πτώση επιπέδου δεν είναι δυνατόν όλες κούτσες στραβες χοντρές νέες γριές να έχουν μια τιμή.
Τώρα με ποιες κοπέλες θα ανοίξουν αφού αρκετές που λαμβάνουν τρίμηνη βίζα θα φύγουν ποιες θα έρθουν? Και πώς θα είναι? Δηλαδή βραστέ οριζα δύσκολα τα πράγματα

Λύσεις μηδενικές φίλε ραμαντα.
Πιστεύω και να ανοίξουν ξανά μετά από μήνες, δεν θα έρθουν τίποτα σπουδαία πρόσωπα. Προβλεπω συντριβή με αρκουδοφατσες. Από κει και πέρα θα τζογαρουν στα προγράμματα ξεκινώντας από το απλό για θέμα κύρους αρχικά και στην συνέχεια θα παίξουν το σύστημα "βενταλια" για να κονομήσουν. Σιγά μην κρατήσουν κόσμο με απλό πρόγραμμα αφού οι θαμώνες θα έχουν αποτρελλαθεί από την στέρηση οπότε ποιος θα τους κρατήσει;

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν ανοίξουν τα μαγαζιά και ανακαλύψεις αυτές τις ακόρεστες εταίρες που θα τα κάνουν όλα ακάποτα γιατί τους έλειψαν οι συνευρέσεις με το ανφάν-γκατέ του αντρικού πληθυσμού που αποτελεί συνήθως την πελατεία τους θα ήθελα πολύ να μοιραστείς μαζί μας τις πληροφορίες σου. Πάντα για Μεταξουργείο αλλά και Φυλής μιλάω

Η αλήθεια εκλεκτε μου φίλε είναι κάπου στην μέση. Ειδικά στο Μεταξουργείο και νομίζω θα συμφωνήσεις, τα έξτρα άγγιζαν -η και ξεπερνουσαν- την κόκκινη γραμμή οπότε από την υπερπροσφορά όλων αυτών
δικαιουται ο καθένας να νομίζει ότι θέλει. Αν η άλλη τον πάρει μέσα σκέτο δεν νομίζω να αναρωτηθουν πολλοί αν γουστάρει η οχι. Μάλλον ως δεδομένο θα το πάρουν.
Δεν ξερω...να το θεωρήσουμε κι αυτο ανάπτυξη;;;

:2funny: :S

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Η αλήθεια εκλεκτε μου φίλε είναι κάπου στην μέση. Ειδικά στο Μεταξουργείο και νομίζω θα συμφωνήσεις, τα έξτρα άγγιζαν -η και ξεπερνουσαν- την κόκκινη γραμμή οπότε από την υπερπροσφορά όλων αυτών
δικαιουται ο καθένας να νομίζει ότι θέλει. Αν η άλλη τον πάρει μέσα σκέτο δεν νομίζω να αναρωτηθουν πολλοί αν γουστάρει η οχι. Μάλλον ως δεδομένο θα το πάρουν.
Δεν ξερω...να το θεωρήσουμε κι αυτο ανάπτυξη;;;

:2funny: :S
Αγαπητέ φίλε ότι και να γράψει ο καθένας είναι κενό περιεχομένου γιατί στην προκειμένη περίπτωση το τι θα γίνει θα φανεί αν και όταν ανοίξουν οι οίκοι ανοχής και πάντα υπό την δαμόκλειο σπάθη του ιού και των επιπτώσεων του στη συμπεριφορά όλων. Το έχω ξαναγράψει ότι το μέλλον είναι άδηλο και οι προφητείες του καθενός κινδυνεύουν να εκθέσουν τον ίδιο καθόσον ποτέ άλλωστε στο παρελθόν όσον αφορά στις δικές μας γενιές δεν αντιμετωπίσαμε παρόμοια κατάσταση. Εν κατακλείδι όλα θα φανούν στην πράξη όταν τελειώσει η κατάσταση η οποία βιώνουμε

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
τελος ολα = αποστηρωμενες υπηρεσίες - ανέγγιχτες επαφές μετα την λήξη (σε μεγαλο χρονικο διαστημα) της σημερινης πανδημίας δηλαδή απο του χρόνου και βλεπουμε ...

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αγαπητέ φίλε ότι και να γράψει ο καθένας είναι κενό περιεχομένου γιατί στην προκειμένη περίπτωση το τι θα γίνει θα φανεί αν και όταν ανοίξουν οι οίκοι ανοχής και πάντα υπό την δαμόκλειο σπάθη του ιού και των επιπτώσεων του στη συμπεριφορά όλων. Το έχω ξαναγράψει ότι το μέλλον είναι άδηλο και οι προφητείες του καθενός κινδυνεύουν να εκθέσουν τον ίδιο καθόσον ποτέ άλλωστε στο παρελθόν όσον αφορά στις δικές μας γενιές δεν αντιμετωπίσαμε παρόμοια κατάσταση. Εν κατακλείδι όλα θα φανούν στην πράξη όταν τελειώσει η κατάσταση η οποία βιώνουμε

Θα δούμε λοιπόν!  :hi:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.253
Πόντοι
3.846
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Θες να γαμήσεις στο Μετάξι παρέα με κατσαρίδες επειδή λες είμαι νέος και δεν μασάω (βασικά ενημερωθείτε και λίγο, αυτοάνοσα, καρδιακά, πνευμονικά ,άσθματα είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου) - τράβα κάντο. Στα παπάρια μας.

Οι πιο ψαγμένοι πελάτες θα ζητάνε πιστοποιητικό υγείας και θα έχουν και οι ίδιοι. Εγώ προσωπικά θα φροντίσω να έχω πιστοποιητικό υγείας και για μένα και γιατί πιστεύω ότι θα νιώθει πιο λυμένη η κοπέλα στο κρεβάτι.

Τελικά αλάνια στο χέρι μας είναι όλα, για μένα καλύτερα να τα σκάω 1 φορά την εβδομάδα παρά να γαμάω καθημερινά και μετά να τρέχω για εξετάσεις. Έτσι σκεφτόμουν πιο πριν το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εγώ σταμάτησα τις ερωτικές συνευρέσεις, πάω για ψάρεμα. Μόλις επέστρεψα με μπόλικους μπαλάδες. Με το που έδεσα στο Καλαμάκι, στη δίπλα προβλήτα, ένα σκάφος σε καραντίνα. Μόλις βγήκα στο φανάρι της shell, απέναντι μου μια θαρραλέα πεταλουδίτσα. Χαμογέλασα, περάσαν πονηρές σκέψεις και τσουπ ένας θαρραλέος συναγωνιστής την πήρε. :( Μια νέα ερωτική μετάλλαξη ριβονουκλεικών κορονοιών είναι εν εξελίξη. Ζήλεψα; Σωθηκα; Κατάλαβα πως το μέλλον όμως θα είναι το πεζοδρόμιο. Πάνε τα τσαρδιά. Νομίζω δε θα τα ξαναδούμε όπως τα θυμόμαστε.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Θες να γαμήσεις στο Μετάξι παρέα με κατσαρίδες επειδή λες είμαι νέος και δεν μασάω (βασικά ενημερωθείτε και λίγο, αυτοάνοσα, καρδιακά, πνευμονικά ,άσθματα είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου) - τράβα κάντο. Στα παπάρια μας.

Οι πιο ψαγμένοι πελάτες θα ζητάνε πιστοποιητικό υγείας και θα έχουν και οι ίδιοι. Εγώ προσωπικά θα φροντίσω να έχω πιστοποιητικό υγείας και για μένα και γιατί πιστεύω ότι θα νιώθει πιο λυμένη η κοπέλα στο κρεβάτι.

Τελικά αλάνια στο χέρι μας είναι όλα, για μένα καλύτερα να τα σκάω 1 φορά την εβδομάδα παρά να γαμάω καθημερινά και μετά να τρέχω για εξετάσεις. Έτσι σκεφτόμουν πιο πριν το ίδιο θα κάνω και τώρα.

Στο Μεταξουργείο πήγαιναν όσοι πηγαιναν (αόριστος)
για πιο οικονομικά κι επειδή αυτά που έβρισκαν εκει, αλλού δεν παίζει να τα έβρισκαν ή θα έδιναν τα αντερα τους. Σπάνια βέβαια σε κορυφαία αξία αλλά υπαρκτα.
Δυστυχώς υπάρχει το τίμημα της βρωμας και της σαπιλας και έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Πραγματικά όταν πηγαίνει κάποιος εκεί, ξερναει αν και όσο να ναι γουστάρει λίγο πολύ την παρακμή αλλιώς σιγά μην πήγαινε.
Για τα πιστοποιητικά που λες σωστη κουβέντα αλλά δεν νομίζω να περάσει
σε συλλογική συνείδηση.
Όλα αυτά βέβαια αν κι όταν ανοιξουν.
Ποιος ξέρει;

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εγώ σταμάτησα τις ερωτικές συνευρέσεις, πάω για ψάρεμα. Μόλις επέστρεψα με μπόλικους μπαλάδες. Με το που έδεσα στο Καλαμάκι, στη δίπλα προβλήτα, ένα σκάφος σε καραντίνα. Μόλις βγήκα στο φανάρι της shell, απέναντι μου μια θαρραλέα πεταλουδίτσα. Χαμογέλασα, περάσαν πονηρές σκέψεις και τσουπ ένας θαρραλέος συναγωνιστής την πήρε. :( Μια νέα ερωτική μετάλλαξη ριβονουκλεικών κορονοιών είναι εν εξελίξη. Ζήλεψα; Σωθηκα; Κατάλαβα πως το μέλλον όμως θα είναι το πεζοδρόμιο. Πάνε τα τσαρδιά. Νομίζω δε θα τα ξαναδούμε όπως τα θυμόμαστε.

Καταρχήν συγχαρητήρια για τους μπαλαδες.
Αν ήταν και μεγάλοι, πήγαινε παιξε τζόκερ οταν ανοίξουν τα πρακτορεία.
Γιατί όπως θα ξέρεις δεν υπάρχουν πουθενά μεγάλοι μπαλαδες.

Και μπράβο για την προφητεία περι πεζοδρομίου. Τώρα βέβαια δεν ειναι και πολύ νορμαλ να λες μπράβο σε κάποιον για προφητεία γιατί ποιος ξέρει αλλά θα συμφώνησω όπως πάει το πράγμα.

Παίζει να γίνουμε Παρισι στο στυλ του σπορ όπου αν δεν απατωμαι, παίζει πολύ καλντερίμι. Εκεί είχε καταλήξει κι η Σ.........α  από Φυλής που βεβαίως βεβαίως ήταν δυνατή στο δωμάτιο κι ας δηλωνε απλό πρόγραμμα. Αυτά προς το παρόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom