Νέα

Τα μουνόπανα του Πιασοκ ετοιμάζουν τη διαφυγή τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η βραζιλια και η ν.κορεα δεν πεινασαν...το μνημονιο δεν ειναι το death note (animanion series)
όχι βέβαια
οι Βραζιλιάνοι καιοι νοτιοκορεάτες πείνασαν..τα κράτη όχι
όπως τόσο καιρό το κράτος χρωστούσε αλλά οι Έλληνες περνούσανε καλή ζωή (και ακόμα περνάνε - άγνωστο πώς) στη Μύκονο και την Αράχοβα....

κάτσε να δούμε τι θα γίνει τώρα το χειμώνα....από το επόμενο σ/κ θα μας λένε για την Αράχοβα και το πόσο έχουνε πέσει οι κρατήσεις....
χαχαχαχαχαχαχ
δεν χρειάζεται να βλέπεις τηλεόραση...το πρόγραμμα το ξέρεις από πριν

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εξεγερση με εξεγερμενους αλαβανους που κλεβανε για να πανε τα πλοκημέικα σε αλβανια δεν ειναι εξεγερση εναντια στο καπιταλισμο
γιατι σε μια λαικη εξεγερση θα υπηρξει σαβουαρ βιβρ?
δεν θα υπαρξει πλιατσικο?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Φίλε, κάθε πρωί διασχίζω την Πατησίων πηγαίνοντας στη δουλειά μου.
Δεν φαντάζεσαι πόσα μαγαζιά έχω δει να κλείνουν από την μια μέρα στην άλλη τους τελευταίους 2 μήνες.Σημειωτέον ότι τα μαγαζιά αυτά απασχολούσαν κάποιο προσωπικό.
Τώρα αν εσύ βλέπεις φως στον ορίζοντα και ανάκαμψη στην οικονομία και την αγορά , τι να πω, δικαίωμά σου. Τα συμπεράματα όμως είναι ορθότερο μερικές φορές να βγαίνουν από την παρατήρηση της πραγματικότητας και όχι από θεωρίες τύπου μονιταρισμού.
Τέλος, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει ανάπτυξη της οικονομίας, όταν ως χώρα ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, σηκώνω τα χέρια ψηλά...

δεν χρειαζεται να χρεοκοπησει η χωρα για να σκεφτουμε (και να βρουμε) επιτελους οτι εναν καπιταλιστη που παραγει αυτοκινητα και δεν θα ειναι εχθρος του "λαου" δηλαδη του κκε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μια αλλη παραμετρος ειναι οτι οσοι βριζανε για την εξεγερση του δεκεμβριου 2008 τωρα επιζητουν μια λαικη εξεγερση
μια άλλη παράμετρος είναι πως κάποιοι εξακολουθούν να μιλάνε για εξέγερση του Δεκεμβρίου 2008, ενώ δεν ήταν.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εσυ ελιες μπορεις να μαζεψεις?
γιατι στα λογια ολοι γαμιαδες ειμαστε

τοτε ας μην ακουγεται το ανεκδοτο να γινουν οι δημοσιοι υπαλληλοι απο την μια μερα στην αλλη γεωργοι..να καταλαβαινομαστε μεταξυ μας..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μια άλλη παράμετρος είναι πως κάποιοι εξακολουθούν να μιλάνε για εξέγερση του Δεκεμβρίου 2008, ενώ δεν ήταν.
ασφαλως και δεν ηταν
το εγραψα για να τσιγκλισω μερικους εδω μεσα που ονειρευονται αναρχια αλλα χωρις πλιατσικο,μια εξεγερση χωρις βια

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ρε εκεί δεν υπήρχε κάποιο αίτημα που να την δικαιολογεί.
Απλά με αφορμή την άδικη δολοφονία του παιδιού βγήκαν οι ανάρχες στους δρόμους και τα σπάσανε (και επωφελήθηκαν και τα αλλοδαπά και τα σηκώσανε όλα από τις βιτρίνες).
Για την μαλακία ενός ατόμου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Λεηλασία. Γιατί να μη καταστέψουμε 10 - 20 καταστήματα; Θα τα πάρουμε από τη παραοικονομία και το παραεμπόριο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

θα υπαρξει πλιατσικο αλλα αρκει η πλειοψηφια των εξεργερμενων να μην ειναι ξενοι (που ετσι και αλλιως κανει δεν τους προσκαλεσε)...βαση των συλληψεων που εκανε τοτε η αστυνομια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τοτε ας μην ακουγεται το ανεκδοτο να γινουν οι δημοσιοι υπαλληλοι απο την μια μερα στην αλλη γεωργοι..να καταλαβαινομαστε μεταξυ μας..

Γιατί μπορούσανε όμως; Γιατί πήραν λεφτά, τότε για να κάνουν παραγωγή?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν χρειαζεται να χρεοκοπησει η χωρα για να σκεφτουμε (και να βρουμε) επιτελους οτι εναν καπιταλιστη που παραγει αυτοκινητα και δεν θα ειναι εχθρος του "λαου" δηλαδη του κκε

μαζί σου.
Η διαφορά μας όμως είναι ότι εσύ πιστεύεις ότι η χώρα θα μπορέσει να ορθοποδήσει υπό καθεστώς ΔΝΤ. Εγώ πάλι όχι. Γιταί δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να με κάνει να πιστέψω ότι δεν θα χρεωκοπήσουμε, έχοντας πρώτα ξεσκιστεί να πληρώνουμε τον κάθε μαλάκα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ασφαλως και δεν ηταν
το εγραψα για να τσιγκλισω μερικους εδω μεσα που ονειρευονται αναρχια αλλα χωρις πλιατσικο,μια εξεγερση χωρις βια

βια θα υπαρχει αλλα απο το συνειδητοποιημενο προλεταριατο και οχι απο κλεφτρονια..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
θα υπαρξει πλιατσικο αλλα αρκει η πλειοψηφια των εξεργερμενων να μην ειναι ξενοι (που ετσι και αλλιως κανει δεν τους προσκαλεσε)...βαση των συλληψεων που εκανε τοτε η αστυνομια
δλδ αν σου κλεψει το μαγαζι ενας αλβανος ειναι κακο ενω αν σε κλεψει ενας ελληνας ειναι οκ
μαλιστα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι υπόλοιπες θα μέναν αγάμητες :2funny:

ενωωωω τωωωωωωωωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ολες βαινουν ευγαμιτες κ.κ πουστικη κιθαραν

Για αυτο μας κυνηγανε και μας υβριζουν ανευ λογου και αιτιας.
Διοτι εχουν πληρωσην εις την σεξουαλικη τους ζωη

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί μπορούσανε όμως; Γιατί πήραν λεφτά, τότε για να κάνουν παραγωγή?

με δουλευεις? τοση ωρα μιλαμε εαν δυνατον οι δημοσιοι υπαλληλοι να γινουν γεωργοι και εσυ μου λες γιατι οι γεωργοι πηραν τις επιχορηγησεις....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
με δουλευεις? τοση ωρα μιλαμε εαν δυνατον οι δημοσιοι υπαλληλοι να γινουν γεωργοι και εσυ μου λες γιατι οι γεωργοι πηραν τις επιχορηγησεις....

Τύπε, οι 500000 που λες, ήρθαν στην Αθήνα μαζί με 1000000 μετανάστες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ιδου η υποκρισια της αριστερας φωναζει για λεφτα στην παιδεια και φωναζει για να μπαινουν ολοι στα πανεπιστημια ....δεν λεει για τους πρυτανεις που τα αρπαζουν...δεν λεει για το ρεκορ ανεργειας των πτυχιουχων ανεργων επειδη δεν μπορει να τους δεχτει η αγορα εργασιας...ενω θα επρεπε να λεει στην νεολαια να μαζευει αγγουρακια
λεφτά υπάρχουνε
καιλύσεις υπάρχουνε
αλλά υπάρχει και λαϊκισμός
και υπάρχει και "σύστημα"

αυτή τη στιγμή που μιλάμε - εν μέσω κρίσης - υπάρχουνε στο β' έτος του πανεπιστημίου στο Ιάσι Ρουμανίας .... 800 (!!!!) έλληνες (μιλάω για όλες τις σχολές αλλά μόνο σε ΕΝΑ έτος σε ΕΝΑ πανεπιστήμιο της Ρουμανίας). Το κόστος κατά έτος ανέρχεται σε 5,500 Ευρώ το χρόνο πλέον ενοικίων, βιβλίων κλπ. Με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς αυτό σημαίνει 4,5 εκ ευρώ χαμένα στο εξτερικό.
Γιατί;
Γιατί θέλουμε δημόσια παιδεία που να πληρώνουνε ΟΛΟΙ φροντιστήρια για να πάνε να δώσουνε πανελλαδικές για να περάσουνε σε μια σχολή να γίνουνε φωστήρες.

Συμπέρασμα: όταν κάποια στιγμή στο μέλλον το παιδί μου μου ζητήσει να σπουδάσει (ελπίζω να μη μου ζητήσει να πάει στο μεγάλο αδερφό - θα αυτοκτονήσω), ΔΕΝ θα του κάνω φροντιστήριο ΠΟΤΕ και θα το στείλω στο εξωτερικό με τα χρήματα αυτά.
το κράτος θα πάρει τα τρία μου κι εγώ θα έχω στείλει το παιδί μου σε μία χώρα που σέβεται τον εαυτό της.

Λύση; ας κάνει τα πανεπιστήμια με 2,000 το χρόνο να πληρώνεις....
όποιος δεν θέλει να πάει, ας μην πάει. Όποιος θέλει αλλά δεν μπορεί ας χτυπήσει υποτροφία ή ας δουλέψει το μούλικο όπως κάνουνε τόσοι και τόσοι που πάνε να σπουδάσουνε στο εξωτερικό από άλλα κράτη.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
μαζί σου.
Η διαφορά μας όμως είναι ότι εσύ πιστεύεις ότι η χώρα θα μπορέσει να ορθοποδήσει υπό καθεστώς ΔΝΤ. Εγώ πάλι όχι. Γιταί δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να με κάνει να πιστέψω ότι δεν θα χρεωκοπήσουμε, έχοντας πρώτα ξεσκιστεί να πληρώνουμε τον κάθε μαλάκα.

το εαν χρεοκοπησουμε υπο δ.ν.τ ειναι θεμα κυβερνησης και οχι δ.ν.τ...η βραζιλια με δ.ν.τ πεινασε αλλα ορθοποδησε χωρις να χρεοκοπησει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom