δεν ξέρω πώς να σε χαρακτηρίσω
όταν η Ουγγαρία και η Αργεντινή το διώχνουνε κλωτσηδόν το ΔΝΤ....εμείς το χαιρόμαστε
οι δηλώσεις οι πολλές δείχνουνε αυτό ακριβώς....πως προσπαθούν να κουκουλώσουν τις παπαριές τους.
και η πολυπληθής κυβέρνηση αυτό ακριβώς αποσκοπεί - τη διάχυση της ευθύνης ώστε να μην ξέρεις ποιον να κατηγορήσεις.....
όπως και η αλλαγή υπουργών αυτό το ίδιο αποσκοπεί.
παλιά τακτική....εφαρμόζεται και από πολλές εταιρίες...
είπαμε.....το παπούτσι ήταν απλά η αρχή....και όταν δεν έχεις συγκεκριμένο που να φταίει, τους παίρνει όλους η μπάλα
+100000000
O μόνος λόγος που μας έχουν βάλει στο ΔΝΤ είναι καθαρά και μόνον ειπρακτικός, για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους η Γερμανία και οι λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις".
ΟΣΑ προλάβουν να πάρουν τελοσπάντων προτού χρεωκοπήσουμε, το οποίο είναι βέβαιο ότι αργά ή γρ'ήγορα θα γ'ινει.
Τι θέλουμε λοιπόν?
Να γίνει μια ώρα νωρίτερα και να ξαναρχίσουμε να αναπτυσσόμαστε ΄με γενναία αναπτυξιακά μέτρα (π.χ. μείωση του ΦΠΑ στο 5%, λέω εγώ τώρα) κτλ όπως έκανε η Τουρκία που έδιωξε το ΔΝΤ και πάει τώρα γαμιώντας,
ή
να περιμένουμε να μας απομυζήσουνε ώστε να μην μπορέσουμε να ξανασηκώσουμε κεφάλι?
Και πού στο διάολο αποσκοπεί π.χ. η μείωση των μισθών όταν η αγορά παγώνει και ξεκάθαρα δεν υπάρχει ανάπτυξη?Μα στην είσπραξη φυσικά.Να πάρουν ό,τι προλάβουν.
Τυχαίο ότι όλα αυτά έγιναν επί πρωθυπουργίας γιεσεριστή εβραιοαμερικανόφιλου ΓΑΠ?Αφού στην ουσία δεν κυβερνάει αυτός΅ο Υπουργός Οικονομικών και το ΔΝΤ κυβερνάνε (και όσοι εισπράτουν από πίσω).
Τώρα θα πείτε , ο Παπακωνσταντίνου δεν ξέρει τι πάει να γίνει και δεν ξέρει ποια είναι η μόνη λύση που συμφέρει την χώρα?Φυσικά και ξέρει, ;allvste είναι εξαιρετικός οικονομολόγος (εργάστηκε και στην γνωστή μας Goldman Sachs). Απλώς υπηρετεί ξένα συμφέροντα.
Η καλλιέργεια κλίματος φόβου για το να μην βγούμε από το ΔΝΤ αλλιώς θα έρθει το΄τέλος, οφείλεται εν πολλοίς στα ΜΜΜΕ τα οποία επίσης ελέγχονται.
Παρόλ' αυτά είμαι αισιόδοξος ότι σε περιόδους μεγάλης κρίσης πάντα εμφανίζεται κάποιος ηγέτης ο οποίος αναλαμβάνει να σώσει την παρτίδα.
Βέβαια βλέποντας τους υπάρχοντες πολιτικούς μας , αποκλείω να είναι κάποιος από αυτούς.
Οπότε αναμένω...