Νέα

Τα μουνόπανα του Πιασοκ ετοιμάζουν τη διαφυγή τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
άσε το άλλο...δεν έχω καταλάβει τι νόημα έχουνε αυτές οι εκλογές εν όψει Καλλικράτη

οριστε?
οι νεοι δημοι που εχουν προκύψει δεν πρεπει με καποιο τρόπο να εκλεξουν νέους δημαρχους?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αραγε καναν ηγετη οπως ο Λεβεντης η' τους ανταρτες της φυσης θα χουν τα ψηφοδελτια?

Για να μην παει και χαμενη η ψηφος.
Αν δεν εχει εγω δεν ψηφιζω παντως τυποι θα φυγω. :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αραγε καναν ηγετη οπως ο Λεβεντης η' τους ανταρτες της φυσης θα χουν τα ψηφοδελτια?

Για να μην παει και χαμενη η ψηφος.
Αν δεν εχει εγω δεν ψηφιζω παντως τυποι θα φυγω. :2funny: :2funny:

1. εισαι στην ηλικια να ψηφίσεις? (μην απαντησεις αν εισαι ανήλικος, πιθανο να σε διαγραψουν)
2. ξέρεις σε ποιο δήμο ψηφίζεις?

αν η απαντηση ειναι ναι και στα 2 ερωτήματα απλά κάνεις μια βολτα στο δήμο σου και μαθαίνεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φίλε, εδώ οι χουντικοί δεν πήγαν στη κρεμάλα για τη τραγωδία της Κύπρου και θα πάνε αυτοί????? Δεν έχεις καταλάβει ότι στην Ελλάδα υπάρχει γενικευμένη ατιμωρησία?????  :headbang: :headbang: :headbang:
η τραγωδία της Κύπρου ήταν αυτό ακριβώς...ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
του διπλανού καίγεται το σπίτι και δεν νοιαζόμαστε αρκεί να μην ακουμπήσει το δικό μας τοίχο

τώρα καίγεται η γούνα του Έλληνα
αυτό δεν θα περάσει έτσι σε ένα λαό που είναι εαυτούλης. Θα περνούσε αν έγδερνε μόνο το σώμα συγκεκριμένης μερίδας κόσμου. Τώρα που έχει πάρει πολλούς η μπάλα....καλό θα είναι να έχουν ετοιμάσει τη διέξοδό τους...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1. εισαι στην ηλικια να ψηφίσεις? (μην απαντησεις αν εισαι ανήλικος, πιθανο να σε διαγραψουν)
2. ξέρεις σε ποιο δήμο ψηφίζεις?

αν η απαντηση ειναι ναι και στα 2 ερωτήματα απλά κάνεις μια βολτα στο δήμο σου και μαθαίνεις.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νομιζω τυπισσα παιρνεις σε ενα τηλεφωνο και σου λενε , δεν ξερω δεν εχω ψηφισει και ποτε σε δημοτικες

25 ειμαι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν θέλω να φανώ κακός άπέναντι στήν σημερινή κυβέρνηση............

Δεν νομίζω ότι κάποιοι άλλοι θα έκαναν κάτι καλύτερο παρόλα αύτά σαν πολίτης
αυτής της χώρας σε αύτή τήν ταπεινωτική στιγμή της ίστορίας μας ,
θα ήθελα μια έγκράτεια δηλώσεων και πολλές πράξεις!!!!!!!!!
δεν ξέρω πώς να σε χαρακτηρίσω
όταν η Ουγγαρία και η Αργεντινή το διώχνουνε κλωτσηδόν το ΔΝΤ....εμείς το χαιρόμαστε
οι δηλώσεις οι πολλές δείχνουνε αυτό ακριβώς....πως προσπαθούν να κουκουλώσουν τις παπαριές τους.
και η πολυπληθής κυβέρνηση αυτό ακριβώς αποσκοπεί - τη διάχυση της ευθύνης ώστε να μην ξέρεις ποιον να κατηγορήσεις.....
όπως και η αλλαγή υπουργών αυτό το ίδιο αποσκοπεί.

παλιά τακτική....εφαρμόζεται και από πολλές εταιρίες...

είπαμε.....το παπούτσι ήταν απλά η αρχή....και όταν δεν έχεις συγκεκριμένο που να φταίει, τους παίρνει όλους η μπάλα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νομιζω τυπισσα παιρνεις σε ενα τηλεφωνο και σου λενε , δεν ξερω δεν εχω ψηφισει και ποτε σε δημοτικες

25 ειμαι

σου ευχομαι λοιπόν να δεις καναν Λεβέντη δήμαρχο για να νιώσεις τη διαφορα.

όταν η Ουγγαρία και η Αργεντινή το διώχνουνε κλωτσηδόν το ΔΝΤ....εμείς το χαιρόμαστε

ισως επειδη δεν θελουμε να γινουμε Αργενινη  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σου ευχομαι λοιπόν να δεις καναν Λεβέντη δήμαρχο για να νιώσεις τη διαφορα.

Μια χαρα ξηγιεται ο Λεβεντης.
Αλλωστε αν δεν ξηγιοταν σωστα δεν θα ηταν ετσι οπως ειναι σημερα
αλλα θα εκανε παρεα και στους αλλους τους απατεωνες. Τουλαχιστον απο τις εκπομπες του
τις Κυριακες στο Εξτρα το βραδυ που τον παρακολουθω ειναι σωστος. Τα λεει καλα  :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οριστε?
οι νεοι δημοι που εχουν προκύψει δεν πρεπει με καποιο τρόπο να εκλεξουν νέους δημαρχους?
ποιοι νέεοι δήμοι;
κάνει εκλογές ο Δήμος Νίκαιας και ο Δήμος Ρέντη - δύο δήμαρχοι
και μετά τις εκλογές λόγω καλλικράτη θα συγχωνευτούν
πες μου τώρα τι θέλεις να πεις....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιοι νέεοι δήμοι;

Τυπε δεν τους νοιαζει  :2funny:
αρκει να βγουν δημαρχοι να μπορουν να τρωνε μετα  :2funny: :2funny:
Τι καθομαστε και συζηταμε ηθελα να ξερα.

Επισκέπτης
Έχετε καταντήσει αηδία που κράζετε κάθε μέρα το ΠΑΣΟΚ....πείτε ρε και ένα ζήτω το ΠΑΣΟΚ,να σπάσει ο πάγος :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ξέρω πώς να σε χαρακτηρίσω
οι δηλώσεις οι πολλές δείχνουνε αυτό ακριβώς....πως προσπαθούν να κουκουλώσουν τις παπαριές τους.
και η πολυπληθής κυβέρνηση αυτό ακριβώς αποσκοπεί - τη διάχυση της ευθύνης ώστε να μην ξέρεις ποιον να κατηγορήσεις.....
όπως και η αλλαγή υπουργών αυτό το ίδιο αποσκοπεί.

παλιά τακτική....εφαρμόζεται και από πολλές εταιρίες...

είπαμε.....το παπούτσι ήταν απλά η αρχή....και όταν δεν έχεις συγκεκριμένο που να φταίει, τους παίρνει όλους η μπάλα

+100000000

O μόνος λόγος που μας έχουν βάλει στο ΔΝΤ είναι καθαρά και μόνον ειπρακτικός, για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους η Γερμανία και οι λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις".
ΟΣΑ προλάβουν να πάρουν τελοσπάντων προτού χρεωκοπήσουμε, το οποίο είναι βέβαιο ότι αργά ή γρ'ήγορα θα γ'ινει.
Τι θέλουμε λοιπόν?
Να γίνει μια ώρα νωρίτερα και να ξαναρχίσουμε να αναπτυσσόμαστε ΄με γενναία αναπτυξιακά μέτρα (π.χ. μείωση του ΦΠΑ στο 5%, λέω εγώ τώρα) κτλ όπως έκανε η Τουρκία που έδιωξε το ΔΝΤ και πάει τώρα γαμιώντας,
ή
να περιμένουμε να μας απομυζήσουνε ώστε να μην μπορέσουμε να ξανασηκώσουμε κεφάλι?

Και πού στο διάολο αποσκοπεί π.χ. η μείωση των μισθών όταν η αγορά παγώνει και ξεκάθαρα δεν υπάρχει ανάπτυξη?Μα στην είσπραξη φυσικά.Να πάρουν ό,τι προλάβουν.

Τυχαίο ότι όλα αυτά έγιναν επί πρωθυπουργίας γιεσεριστή εβραιοαμερικανόφιλου ΓΑΠ?Αφού στην ουσία δεν κυβερνάει αυτός΅ο Υπουργός Οικονομικών και το ΔΝΤ κυβερνάνε (και όσοι εισπράτουν από πίσω).

Τώρα θα πείτε , ο Παπακωνσταντίνου δεν ξέρει τι πάει να γίνει και δεν ξέρει ποια είναι η μόνη λύση που συμφέρει την χώρα?Φυσικά και ξέρει, ;allvste είναι εξαιρετικός οικονομολόγος (εργάστηκε και στην γνωστή μας Goldman Sachs). Απλώς υπηρετεί ξένα συμφέροντα.

Η καλλιέργεια κλίματος φόβου για το να μην βγούμε από το ΔΝΤ αλλιώς θα έρθει το΄τέλος, οφείλεται εν πολλοίς στα ΜΜΜΕ τα οποία επίσης ελέγχονται.

Παρόλ' αυτά είμαι αισιόδοξος ότι σε περιόδους μεγάλης κρίσης πάντα εμφανίζεται κάποιος ηγέτης ο οποίος αναλαμβάνει να σώσει την παρτίδα.
Βέβαια βλέποντας τους υπάρχοντες πολιτικούς μας , αποκλείω να είναι κάποιος από αυτούς.
Οπότε αναμένω...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχετε καταντήσει αηδία που κράζετε κάθε μέρα το ΠΑΣΟΚ....πείτε ρε και ένα ζήτω το ΠΑΣΟΚ,να σπάσει ο πάγος :birdman:
πας καλά;
ποιος βρίζει το ΠΑΣΟΚ;
το κίνημα ρε;;;
θες να αρπαχτούμε;;;
ρε το κίνημα;;;;

ρε συ είναι δυνατόν να κράζουμε το ΠΑΣΟΚ;;;;
τους πούστηδες τους πρασινοφρουρούς και τους γαλαζοφρουρούς κράζουμε....
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ψηλά στο μέτωπό μας πάντοτε....

χου ρε

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ποιοι νέεοι δήμοι;

στην περιοχη μου απο 2 δημους που συγχωνεύονται σε έναν, θα εκλέξουν ΕΝΑ νέο δήμαρχο.
κατα τη δική σου αποψη δεν θα πρέπει να γινουν εκλογες?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποιοι νέεοι δήμοι;
κανεις λαθος μοικανε
ο δημαρχος ρεντη και ο δημαρχος νικαιας κατεβαινουν υποψηφιοι για τον νεο δημο Ρεντη-Νικαιας

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
O μόνος λόγο ςπου μας έχουν βάλει στο ΔΝΤ είναι καθαρά και μόνον ειπρακτικός, για να πάρουν πίσω τα λεφτά τους η Γερμανία και οι λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις".

σωστο!

και ο μονος λογος που θελαμε να μπουμε στο ΔΝΤ ξερεις ποιος ειναι?
γιατι αλλιώς δεν θα ειχαν να πληρώσουν τους μισθους των  ΔΥ τον επομενο μήνα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στην περιοχη μου απο 2 δημους που συγχωνεύονται σε έναν, θα εκλέξουν ΕΝΑ νέο δήμαρχο.
κατα τη δική σου αποψη δεν θα πρέπει να γινουν εκλογες?

Οχι τυπισσα να μην γινουν  :2funny: :2funny:

Θα επιβαλομεν στρατιωτικην εξουσια. Λαικιστι ΧΟΥΝΔΑ

Τερμα τα χοντος σεντερ και τα λουσα πουτσα και μπλακ τζακ  :2funny:
ολες με ξυρισμενο κεφαλι και στρατιωτικο σορτσακι. :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
+100000000

................Παρόλ' αυτά είμαι αισιόδοξος ότι σε περιόδους μεγάλης κρίσης πάντα εμφανίζεται κάποιος ηγέτης ο οποίος αναλαμβάνει να σώσει την παρτίδα.
Βέβαια βλέποντας τους υπάρχοντες πολιτικούς μας , αποκλείω να είναι κάποιος από αυτούς.
Οπότε αναμένω...
εγώ είμαι...ψηφίστε με....θα φτιάξω νέο κόμμα ....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η γνωστη παραπληροφορηση αλα Λαζοπουλο
η Τουρκια δεν εδιωξε το ΔΝΤ για τα αντιλαικα μετρα που προτεινε ,ετσι και αλλιως 20 χρονια ΔΝΤ ειχαν,αλλα επειδη ειπαβ ΣΤΟΠ στους εξοπλισμους.Κοιταξτε οταν εφυγε το ΔΝΤ απο την χωρα τι μετρα πηραν
Ουγγαρια ηθελε 10 δις που δεν μπορουσε λογο παγκοσμιας χρηματοοικονομικης κρισης να μαζεψει
Εμεις θελαμε 110 δις,καμια σχεση η μια χωρα με την αλλη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κανεις λαθος μοικανε
ο δημαρχος ρεντη και ο δημαρχος νικαιας κατεβαινουν υποψηφιοι για τον νεο δημο Ρεντη-Νικαιας
λες να κάνω λάθος;
ίσως....
άλλωστε η θέση μου ήταν αποχή στα μουνόσκυλα ούτως ή άλλως

Προς "του δρόμου": αν είναι έτσι προφανώς και έχω άδικο. Έχω την εντύπωση (ή είχα τέσπα) πως είναι για δύο διαφορετικούς δήμους και μετά θα γίνει συγχώνευση

πάντως θα έχει το γελιο του...
ήδη στη Νίκαια εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ρέντη και είπε πως θα διώξει άτομα αορίστου .... χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο αριθμό....

χαχαχαχχα - μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: ο νυν ο κουμμούνας δεν τους πληρώνει (ασφαλιστικά μέτρα μέχρι Γενάρη) ο δε επερχόμενος λέει πως θα τους διώξει.....
και κερατάδες και δαρμένοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom