Νέα

Τα μουνόπανα του bou

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

italaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
2.423
Πόντοι
446
οπως προείπα...δεν ξαναποστάρω στο συμπαθές νήμα "ράδιο μπουρδέλα", καθώς μας αφαιρέθηκε (άδικα) το δικαίωμα να εκφραστούμε ελεύθερα στο δικό μας θρεντ (ακούς @antisthenis ?)....το οποίο εντελώς αδικαιολόγητα συγχωνεύτηκε με το προαναφερθέν μέτριο κατα τ'άλλα...

όποτε τούδε και στο εξής εγω θα παίζω μουσική εδώ...

Δεν κατάλαβα τι έγινε?:think:

Xaramofais

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
8.163
Πόντοι
1.056
Άρχοντα αν κατέβω κάτω θα την φάμε, δεν θα την:zfuck:................που έχω μπλέξει με αυτό το παληκάριι ρε μνπνα :think:
Έλα εσύ και θα έρθω με τον συμβολαιογράφο @Spiros_73 και δικηγόρο @james034 :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν κατάλαβα τι έγινε?:think:
Τούδε θα το παίζει εδώ :coffee:

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
19.392
Πόντοι
11.645

italaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
2.423
Πόντοι
446

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
19.392
Πόντοι
11.645
Ποια συγχώνευση είχαμε ρε μνπνο???
γράφαμε σε άλλο νήμα (δικό μας) και θεωρήθηκε παρόμοιο με το "Ραδιο" και έγινε συγχώνευση!
δεν ερχόσουν στο παλιό ρε μνπνο?

Ε το καινούργιο είναι αχταρμάς... Διαμαρτυρήθηκα και συνεχίζω... Είμαι έτοιμος για συλλαλητήριο έξω απ'τα γραφεία του ΜΠΟΥ!!!!!! :rockon::rockon::rockon:

Xaramofais

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
8.163
Πόντοι
1.056
γράφαμε σε άλλο νήμα (δικό μας) και θεωρήθηκε παρόμοιο με το "Ραδιο" και έγινε συγχώνευση!

Ε το καινούργιο είναι αχταρμάς... Διαμαρτυρήθηκα και συνεχίζω... Είμαι έτοιμος για συλλαλητήριο έξω απ'τα γραφεία του ΜΠΟΥ!!!!!! :rockon::rockon::rockon:
Να φέρεις και λίγη πορτοκαλόπιτα...
Ο Ξάνθης θα φέρει την προβατίνα και ο Σπύρος την πουτ.... Νάρα :rockon:

xanthiforever

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
4.583
Πόντοι
3.385
Ποια συγχώνευση είχαμε ρε μνπνο???

Δεν είχε μπει ακόμα στον αγωραίο έρωτα. Τον πήρα από το χεράκι και τον πήγα στην κυρά Σούλα πρώτα και μετά έμαθε και το ράδιο....................:coffee::coffee::coffee:

italaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
2.423
Πόντοι
446

Από 21 Νοεμβρίου είμαι ενεργός στο Σάιτ...παλαιότερα ήμανε καλό παιδί...όσο για το συλλαλητήριο μέσα είμαι...

Xaramofais

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
8.163
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom