Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.568
- Πόντοι
- 2.046
Ok!το γυρνώ στην ποιότηταΓεια χαρά μνπνο...
Όχι άλλο Νικολάκη![]()
Βάλε και αραπιά από Ζεφύρι Μενίδι..Ok!το γυρνώ στην ποιότητα
Βάλε και αραπιά από Ζεφύρι Μενίδι..
Νικολάκη και Ρέμο όχι σήμερα![]()
Κλαιω ρε μλκ
Επίτηδες το έβαλε το τραγούδι...για σένα πήγαινε...μεγάλο μνπνο...
Θα σου έλεγα τώρα τι έγραψες ιταλοπόντιε από τον δενδροπόταμοΤο μνπνο στα ιταλικά έγραψα...![]()
Που είσαι ρε "Λάζαρε"???Αναστήθηκες???Θα σου έλεγα τώρα τι έγραψες ιταλοπόντιε από τον δενδροπόταμο.Καλησπέρα στα μνπνα
![]()
Την παλεύω...............Που είσαι ρε "Λάζαρε"???Αναστήθηκες???
Εσένα μετά και το μαγαζί μας...........θα αρχίσω να σε αγαπάω περισσότερο................και στο παγκράτιδεν εχω ιδεα!το μονο ιταλικο που ξερω ειναι το ciao italia στην συγγρου!![]()
Έχω και πολλά σαν μέσο μέλος του bou αλλά πρέπει να ξενιτευτείς.................Κάτσε να μου τα γράψει όλα ο Ξάνθης και βλεπουμε![]()
Γράψτο στα Ελληνικά γιατί ο ιταλοπόντιος μετά από τις σερβιέτες θα μας στείλει στα βουνά χωρίς λόγοΚαλησπέρα @james034. Συγγνώμη αν σε διακόπτω από τοαλλά ήρθε η ώρα να διοργανώσεις την ψηφοφορία για το Mr Mounopano 2025.
Είσαι για τα βουνά έτσι και αλλιώς...Γράψτο στα Ελληνικά γιατί ο ιταλοπόντιος μετά από τις σερβιέτες θα μας στείλει στα βουνά χωρίς λόγο![]()
φίλε μου...εσύ έφτιαξες το νήμα...εσύ πρέπει να την διοργανώσεις!! Άλλωστε δεν νομίζω ότι μπορώ...Καλησπέρα @james034. Συγγνώμη αν σε διακόπτω από τοαλλά ήρθε η ώρα να διοργανώσεις την ψηφοφορία για το Mr Mounopano 2025.
Ναι μάλιστα...καλοσύνη σου!!
Αρκεί να έχει σαλέΕίσαι για τα βουνά έτσι και αλλιώς...![]()