xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 5.413
- Πόντοι
- 3.985
Εσύ θα μπορούσες Άνετα να είσαι μια από εμάς..... Τα καταπίνεις?????? please πες μου ναι......

Εσύ θα μπορούσες Άνετα να είσαι μια από εμάς..... Τα καταπίνεις?????? please πες μου ναι......
έκανες διπλή παραθεση και δεν μπορω να βάλω σωστό emoticonΝαι ναι ναι
Εσύ ειδικά δεμένος θα μου έρθεις.... Να σου βασανισω το κορμάκι σου που θέλω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δε θέλωωωωω![]()
Εεεεεεεεεπ!!!!!!!Όταν μ αρέσουν και είμαι τίγκα καυλωμενο τα πίνω όλα μέχρι να στερέψει ο πουτσος.....Θέλω να αδειάζει καλά για να γεμίζει ξανά και ξανά και ξανά ......
Για πες @james034
Όταν μ αρέσουν και είμαι τίγκα καυλωμενο τα πίνω όλα μέχρι να στερέψει ο πουτσος.....Θέλω να αδειάζει καλά για να γεμίζει ξανά και ξανά και ξανά ......
Θέλεις, θέλειςΔε θέλωωωωω
Όπα....... ΌΠΑ.... πως το είπες αυτό????????? Κάτσε τώρα....Όταν μ αρέσουν και είμαι τίγκα καυλωμενο τα πίνω όλα μέχρι να στερέψει ο πουτσος.....Θέλω να αδειάζει καλά για να γεμίζει ξανά και ξανά και ξανά ......
....επιθετικο marketing!!!Όταν μ αρέσουν και είμαι τίγκα καυλωμενο τα πίνω όλα μέχρι να στερέψει ο πουτσος.....Θέλω να αδειάζει καλά για να γεμίζει ξανά και ξανά και ξανά ......
θα σου εξηγησω από κοντά...Δηλδη κάτσε τώρα αν εσείς είστε μνπν εγώ τι θα μπορούσα να είμαι.??αχαχαχα γιατί αυτό το μνμπν δε μου λέει κάτι
@pasteliosΌταν μ αρέσουν και είμαι τίγκα καυλωμενο τα πίνω όλα μέχρι να στερέψει ο πουτσος.....Θέλω να αδειάζει καλά για να γεμίζει ξανά και ξανά και ξανά ......
Τώρα τι κάνουμε Πανο μου?????? Μας καυλωσε η Δανάη!!!!!!
θα σου εξηγησω από κοντά...
...."μουνοπανιτσα"?!?!?!Δηλδη κάτσε τώρα αν εσείς είστε μνπν εγώ τι θα μπορούσα να είμαι.??αχαχαχα γιατί αυτό το μνμπν δε μου λέει κάτι
θα σου εξηγησω από κοντά...
Στείλε.. 3 ώρες.Τώρα τι κάνουμε Πανο μου?????? Μας καυλωσε η Δανάη!!!!!!
Λες ε?????Στείλε.. 3 ώρες.
![]()
ανωμαλοιΤίποτα δε σέβεστε![]()
Τ Ι Π Ο Τ ΑΤίποτα δε σέβεστε![]()
Με φώναξες?αααα οι όχι ηανωμαλοι![]()
ΝΑΙ - ΝΟΥΜΕΡΟ 2 - Κάποιες φορές είναι πιο αναγκαίο απο το Νούμερο 1.Λες ε?????