james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 19.929
- Πόντοι
- 11.645
Τα καλυτερα
Σε νοσοκομείο γίνονται !
Γι’αυτό κάθεται…περιμένει να εμφανιστεί η ανωτέρω!!
Τα καλυτερα
Σε νοσοκομείο γίνονται !
Γι’αυτό κάθεται…περιμένει να εμφανιστεί η ανωτέρω!!
Εσύ τι κάνεις εδώ;Καλώς ήρθες...θα ξανά φύγεις????
Αν και τον έχω Πλοκαρισμένο το μνπνο τον @james034 τον έστειλα για μασαζ αντιπρόσωπο.........ένα μικρό συγχωροχάρτι γιατί είμαι ΜΕΓΑΣ.Που να πάει; Από εχθές κοπροσκυλιάζει![]()
@Mythical Zoan εσύ;τον πυρκαυλο, την καυλα προσωποποιημένη μετά τον χαραμοφάη, Adrianna![]()
Που έχασε η αεκ;Αδικία μεγαλη![]()
Αυτός ξεκουράζεται...........έχει φικι φικιΕσύ τι κάνεις εδώ;
Νόμιζα είσαι στους δίπλα!![]()
Με ποια; Ξέρεις κάτι;;;;Αυτός ξεκουράζεται...........έχει φικι φικιαύριο.
![]()
Θέλεις να μάθεις και για μένα ρε φίλε???Με ποια; Ξέρεις κάτι;;;;
Εγώ ξέρω ρε μνπνο !!Θέλεις να μάθεις και για μένα ρε φίλε???
Όχι αλλά υποψιάζομαι.........................Με ποια; Ξέρεις κάτι;;;;
Αδικία μεγαλη![]()
Τι λες ρε μλκ...πούμα???!!!Όχι αλλά υποψιάζομαι.........................έχει ένα πούμα μαζί της............
Ρε ρε ρε.........................ντροπή , δεν μιλάμε έστι στο φάμιλυ.............ΠΛΟΚ ΠΛΟΚ ΠΛΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚΘέλεις να μάθεις και για μένα ρε φίλε???
Καλησπέρα. Αν θέλεις να σε κάνουμε επίτιμο μέλος θα πρέπει να διαβάσεις από την πρώτη σελίδα μέχρι και εδώ.Καλησπέρα σε όλους! Τώρα δε ξέρω το νήμα τη θεματολογία έχει...να ευχηθώ καλή αρχή αν και καθυστερημένακαι καλή επιτυχία στην εκπομπή σας (που λένε και στα ερτζιανα)
![]()
Επίτιμο...με έδρα στο πανεπιστήμιο μπορείτε να με κάνετε? Αν και είναι πολύ νωρίς για να βγω στη σύνταξη και να γίνω επίτιμος...αλλά χαλάλιΚαλησπέρα. Αν θέλεις να σε κάνουμε επίτιμο μέλος θα πρέπει να διαβάσεις από την πρώτη σελίδα μέχρι και εδώ.![]()