james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 11.645
ε?Giacomo άμα μου βγουν εμένα αγγλικά την ώρα που θα ανοίξει την πόρτα ο "τσολιάς"
θα σας βάλω μπουκάλι όπου θέτε...
ε?Giacomo άμα μου βγουν εμένα αγγλικά την ώρα που θα ανοίξει την πόρτα ο "τσολιάς"
θα σας βάλω μπουκάλι όπου θέτε...
Εφυγε, αργείς τι να σου κάνω αρρώστησες..........Σου είπε πόσο θα κάτσει?Όχι για μένα...ξέρεις...
Φοβερό σετ επαναλήψεων........
Δικαιολογείσαι γιατί έχεις πυρετό.......στο καπάκι το ίδο έβαλες βρε νουρουμασαζεριΤι θες να βάλω ρε μάστορα?
Δικαιωλογείσαι γιατί έχεις πυρετό.......στο καπάκι το ίδο έβαλες βρε νουρουμασαζερι
Ο φίλος μας χρειάζεται ένα δυνατό μασαζάκι απ' ότι βλέπω..Δικαιωλογείσαι γιατί έχεις πυρετό.......στο καπάκι το ίδο έβαλες βρε νουρουμασαζερι
Ανέβασες δύο φορές συνεχόμενα το ίδιο τραγούδι
Δεν πήγες σπίτι του, σου έδωκε λάθος διεύθυνση επίτηδες;Ο φίλος μας χρειάζεται ένα δυνατό μασαζάκι απ' ότι βλέπω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανέβασες δύο φορές συνεχόμενα το ίδιο τραγούδι![]()
Ναι ίσως το χρειάζομαι...Ο φίλος μας χρειάζεται ένα δυνατό μασαζάκι απ' ότι βλέπω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανέβασες δύο φορές συνεχόμενα το ίδιο τραγούδι![]()
Να φύγεις από το νήμα...................τζουςκαλησπερα στο νημα
Γιατι ρε @xanthiforever σου εκλεψα την γκομενα ;Να φύγεις από το νήμα...................τζους
εχω παίξει μαζί του μνπνα! Θα σέβεστε....
Όχι απλά δεν σε γουστάρω...............γκε γκε;Γιατι ρε @xanthiforever σου εκλεψα την γκομενα ;
Xpose Αγγελάκη Σαλόνικα????Μέσα....εχω παίξει μαζί του μνπνα! Θα σέβεστε....![]()