Xaramofais
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 9.293
- Πόντοι
- 1.056
ΣκέτοΓεια σας μνπνακια μου! Παλι καλα εχω παρει τετραπλο καφεΚαλως σας βρηκα! Τετοιο χαστουκι θελω στον προεδρο
ΣκέτοΓεια σας μνπνακια μου! Παλι καλα εχω παρει τετραπλο καφεΚαλως σας βρηκα! Τετοιο χαστουκι θελω στον προεδρο
Να του τα δώκεις εσύ, θα το χαρεί πιστεύωΓεια σας μνπνακια μου! Παλι καλα εχω παρει τετραπλο καφεΚαλως σας βρηκα! Τετοιο χαστουκι θελω στον προεδρο
Official μια απο εμαςΓεια σας μνπνακια μου! Παλι καλα εχω παρει τετραπλο καφεΚαλως σας βρηκα! Τετοιο χαστουκι θελω στον προεδρο
Δεν είναι αυτό που νομίζεις
Είναι μακριά σου και παρασέρνεται από βυζολαγνεία............ Θα τον πάρω μαζί μου να γνωρίσει τους δίδυμους πύργους σου και θα τα ξεχάσει όλα
βαρυ
Ωστε ετσι πρεπει να επιστρατευσω τα μεγαλα μεσα δλδ, να βγαλω εξω τις τορπιλεςΕίναι μακριά σου και παρασέρνεται από βυζολαγνεία............ Θα τον πάρω μαζί μου να γνωρίσει τους δίδυμους πύργους σου και θα τα ξεχάσει όλα![]()
γλεντα τον!δειξε του τι χανειΩστε ετσι πρεπει να επιστρατευσω τα μεγαλα μεσα δλδ, να βγαλω εξω τις τορπιλες![]()
Βεβαίως βεβαίως και τα όμορφα χείλη σουΩστε ετσι πρεπει να επιστρατευσω τα μεγαλα μεσα δλδ, να βγαλω εξω τις τορπιλες![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........κουτσικο..........Γεια σας μνπνακια μου! Παλι καλα εχω παρει τετραπλο καφεΚαλως σας βρηκα! Τετοιο χαστουκι θελω στον προεδρο
Κάθε μνπνο κερνάει και από κάτι...........εδω κερνατε τις γουρ'νοπουλες?!?!?!![]()
....αυτο το "κατι" με φοβιζει λιγο !!!Κάθε μνπνο κερνάει και από κάτι.......![]()
Δεν καταλαβαίνω που πάει το μυαλό σας .........αυτο το "κατι" με φοβιζει λιγο !!!
Θα προτιμησω κερασμα απο @Amelie & @ΔανάηMagic μονο, αν δν σας προσβαλω![]()
Τέτοια λέγε μουΩστε ετσι πρεπει να επιστρατευσω τα μεγαλα μεσα δλδ, να βγαλω εξω τις τορπιλες![]()