Νέα

Τα μαύρα μας τα χάλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είχε πεί καποιος μοντ παλιώτερα (νομίζω ο ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ) οτι άσχετες (και γελείες θα συμπλήρωνα εγώ) με τα θρεντ απαντήσεις θα διαγράφονται?

Δεν το βλέπω να γίνεται.
οταν το αρχικο ποστ μιλαει για πισινες και τρελο πρασινο -προαυλιο σε δημοσια σχολεια δεν νομιζω να ενοχλουν μερικες χιουμοριστικες προεκτασεις

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οταν το αρχικο ποστ μιλαει για πισινες και τρελο πρασινο -προαυλιο σε δημοσια σχολεια δεν νομιζω να ενοχλουν μερικες χιουμοριστικες προεκτασεις

λες ρε μεγάλε να σε δουλεύω και να περιγράφω ένα φανταστικό σχολείο? Υπάρχει αυτό το σχολείο.

Βεβαια από όλο το θρεντ, αυτό εξυπηρετούσε εσένα να πατήσεις και αυτό εκανες. Αναμενόμενο.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
λες ρε μεγάλε να σε δουλεύω και να περιγράφω ένα φανταστικό σχολείο? Υπάρχει αυτό το σχολείο.

Βεβαια από όλο το θρεντ, αυτό εξυπηρετούσε εσένα να πατήσεις και αυτό εκανες. Αναμενόμενο.
εδο ρε τουαλετεσ δε εχουνε τα σχολια
πρασινο ψανετε

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
κολιτε ιπαλιλους εχο αλα πια ολι ινε ξενι ελινες γιοκ
Μια και εισαι βοθρατζης και ειπες για υπαλληλους θυμηθηκα εκεινο το ανεκδοτο , που ο βοθρατζης βουταγε στα σκατα και ελεγε στον υπαλληλο 'δωσε μου το κλειδι' . Και οταν τελειωνε ελεγε στον υπαλληλο, 'Κοιτα να μαθεις τη δουλεια γιατι μια ζωη κλειδια θα δινεις'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μια και εισαι βοθρατζης και ειπες για υπαλληλους θυμηθηκα εκεινο το ανεκδοτο , που ο βοθρατζης βουταγε στα σκατα και ελεγε στον υπαλληλο 'δωσε μου το κλειδι' . Και οταν τελειωνε ελεγε στον υπαλληλο, 'Κοιτα να μαθεις τη δουλεια γιατι μια ζωη κλειδια θα δινεις'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ιδραβλικος ιτανε

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

να υπαρχει 1 στην ελλαδα οκ να το δεχτω
και επεσες πανω στην περιπτωση? οκ!!
δεν το ξερεις οτι το 80% των δημοσιων σχολειων δεν εχουν προαυλιο η εχουν οσο ενα κοτετσι?
δεν ξερεις οτι ακομα ενα ποσοστο παει πρωι-απογευμα?
δεν ξερεις οτι ειναι τεραστιες οι ελειψεις προσωπικου τελη οκτωβρη?
αφου τα ξερεις ολα αυτα και δεν σε νοιαζει μην πεταγεσε και λες την παπαρια σου στον γονεα για να εξυπηρετησεις ΕΣΥ τα συμφεροντα τα δικα σου ή της παραταξης σου

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε παιδιά γιατί κολλήσατε στο αν υπάρχει τέτοιο σχολείο!Η κατάσταση είναι ακριβώς η ίδια και στα χειρότερα σχολεία!Εκεί μπορεί να ακούσεις και το επιχείρημα "Θέλουμε καλύτερες αίθουσες ή εργαστήρια" αλλά το κυριότερο κίνητρο της πλειοψηφίας των παιδιών που κάνουν κατάληψη είναι η ΛΟΥΦΑ!Το ίδιο κάναμε και εμείς...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πιάνω ένα γονιό. Τι κάνεις εδώ, τον ρωτώ? Τι να κάνω, μου απαντά? Να πιάσεις το κωλοπαίδι σου και να το κάνεις τόπι στο ξύλο του λέω! Πριν συνέλθει, είχα μπει στο αμάξι και έφευγα.
και αν ηθελα να σε ειρωνευτω μου αρκουσε αυτη η παραγραφος

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
να υπαρχει 1 στην ελλαδα οκ να το δεχτω
και επεσες πανω στην περιπτωση? οκ!!
δεν το ξερεις οτι το 80% των δημοσιων σχολειων δεν εχουν προαυλιο η εχουν οσο ενα κοτετσι?
δεν ξερεις οτι ακομα ενα ποσοστο παει πρωι-απογευμα?
δεν ξερεις οτι ειναι τεραστιες οι ελειψεις προσωπικου τελη οκτωβρη?
αφου τα ξερεις ολα αυτα και δεν σε νοιαζει μην πεταγεσε και λες την παπαρια σου στον γονεα για να εξυπηρετησεις ΕΣΥ τα συμφεροντα τα δικα σου ή της παραταξης σου

Σαφώς και το ξέρω. Αυτό ήταν το πνεύμα του πόστ. Οτι ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ κωλόπαιδα ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟ να κάνουν αποχή. Τα έιχαν όλα.

Τώρα τα περί παρατάξεων, τί να πώ? Αξιολύπητη προσέγκιση.

Γειά χαραντάν μπαμ. Αρκετά.

Sternos

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια εκπαιδευτικός μου είχε πει το κορυφαίο που δίνει απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα παραπάνω...
"Τα σχολειά έχουν γίνει PARKING παιδιών".
Άμα τα σχολειά έβγαζαν μορφωμένους πολίτες τότε ποιοι θα μας κυβερνούσαν?
Οπότε το συστημα φροντίζει να "παράγει" πολίτες του μέτρου και επιπέδου των κυβερνώντων.

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τα χαλια μας.

Σε κώμα μαθητής από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
22 Οκτωβρίου 2008, 14:27

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ένας μαθητής λυκείου.

Ο νεαρός που φοιτεί σε Επαγγελματικό Λύκειο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο 4ο Λύκειο της Τρίπολης, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, όταν κατέρρευσε  ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Ο εισαγγελέας Τρίπολης έχει ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές της πόλης τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τα χαλια μας.

Σε κώμα μαθητής από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
22 Οκτωβρίου 2008, 14:27

Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ένας μαθητής λυκείου.

Ο νεαρός που φοιτεί σε Επαγγελματικό Λύκειο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο 4ο Λύκειο της Τρίπολης, το οποίο τελεί υπό κατάληψη, όταν κατέρρευσε  ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Ο εισαγγελέας Τρίπολης έχει ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές της πόλης τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

ενο τα μαγαζια ζιτανε ταφτοτιτα στους ανιλικου-εσ.....

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Μια εκπαιδευτικός μου είχε πει το κορυφαίο που δίνει απαντήσεις σχεδόν σε όλα τα παραπάνω...
"Τα σχολειά έχουν γίνει PARKING παιδιών".
Άμα τα σχολειά έβγαζαν μορφωμένους πολίτες τότε ποιοι θα μας κυβερνούσαν?
Οπότε το συστημα φροντίζει να "παράγει" πολίτες του μέτρου και επιπέδου των κυβερνώντων.

Μιλανε και οι εκπαιδευτικοι τωρα , οι κυριοι υπευθυνοι για την καταντια της παιδειας...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι αντιλήψη επομένως ούτε όλα τα παιδιά. Η αντίληψη δεν αρκεί. Ούτε η μόρφωση αρκεί. Παραβλέπεις το γεγονός ότι οι νέοι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον και επηρεάζονται απο αυτό. Ξεχνάς ότι δεν έχουν την εμπειρία. Ξεχνάς ότι οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους. Ξεχνάς ότι αυτό που κάποιος κατανοεί αμέσως ο αλλος χρειάζεται χρόνια και ο αλλός δεν το κατανοεί ποτέ. Ξέχνάς τα βιώματα, τα τραύματα, τις λεπτές ισσοροπίες της ψυχικής διάθεσης. Πως να καταλάβω τι είναι σωστό αν δεν μου το δείξει έμπρακτα κάποιος; Αν βλέπει ένα κόσμο που το χρήμα έχει αξία, γιατί το ίδιο το παιδί να σκεφτεί να εξαιρεθεί από αυτό. Πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει ένας νέος άνθρωπος σε όλο αυτό;Τι κρίση πια να έχει διαμορφώσει ώστε να τα καταφέρει; Μήπως ζητάς πολλά ; Η μήπως οι μεγάλοι έχουν κρίση; Μπάχαλο έχουν. Βλέπω ούτε μια συζήτηση δεν είναι εφικτή να γίνει σε ένα φόρουμ χωρίς καυγάδες και έριδες. Που είναι τόσο απλό. Κι όμως..ούτε αυτή την αντίληψη δεν έχουμε. Οπότε μην μας κακιώνεις για όλα τα κακά του κόσμου. Μην μας τα ρίχνεις λέγοντας ότι τα αξίζουμε.  Κατά την γνώμη μου έχουν εξαντληθεί οι μεγάλοι και δεν έχουν υπομονές. Κουρασμένοι είναι.

limniana, έχεις δίκιο σε πολλά από αυτά που λες. Διαβλέπω μια διάχυτη απαισιοδοξία σε αυτά που γράφεις όμως και δεν πρέπει.

Υπάρχουν και "μεγάλοι" (εντός και εκτός εισαγωγικών) που καταλαβαίνουν τις απόψεις σου και ίσως να έχουν αντίστοιχα βιώματα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό που σου λέω.
Αν δεν σε καταλαβαίνει ο χ ή ο ψ φλώρος (ή μη) του Κολωνακίου αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν σε καταλαβαίνει κανένας.
Και εδώ μέσα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να σε καταλάβουν.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μιλανε και οι εκπαιδευτικοι τωρα , οι κυριοι υπευθυνοι για την καταντια της παιδειας...
η κιριι υπεφτινε κολιτε ινε η φτινι γονις....
απο τιν ιδρισι τις κολοχορασ μασ
βισμα ιπερανο ολον ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μη μιλαμε για Γαλλια, εδω ειναι Ελλαδα. Εδω ειναι μπανανια. Εδω εχεις τον καθε μαλακα πρωθυπουργο , υπουργο να προσπαθει με το ζορι να σου επιβαλλει το δικο του επειδη και καλα 'τον εξελεξε ο λαος' . Σε ποιον τα πουλατε αυτα ρε ; Και επειδη σε εξελεξε ο λαος θα κατσουμε να μας γαμησεις ; Τι νοοτροπια ειναι αυτη ; Οι καταληψεις στα σχολεια περισσοτερο γινονται για την μαγκια και το φαινεσθαι. Εχω ξαναπει οτι αυτο ειναι το χρονιο προβλημα του λαου . Αλλα στα πανεπιστημια τις θεωρω απολυτως δικαιολογημενες . Οι κυβερνησεις για να ελεγξουν κομματικα το πανεπιστημιο,  εφτιαξαν αυτο το νομο εκτρωμα των Γιαννακου - Βερεμη που ειναι για να βαζεις τα γελια. Αυτο θα περασει ετσι , επειδη σας εξελεξε ο λαος ; Πριιιιιτς !
ειλικρινα δεν αντεχω αλλο να ακουω την φραση " εδω ειναι ελλαδα οχι γαλλια/αγγλια/γερμανια" αφου δεν κανετε τπτ για να αλλαξει η κωλοχωρα πως να μην παραμενει στα σκατα; οταν ψηφιζετε τα ιδια κομματα εδω και 40 χρονια. οταν ο καθενας κοιτα να βολευτει, οταν οι φοιτητες κανουν καταληψη για να μην αλλαξει το συστημα των αιωνιων φοιτητων διεκδικοντας το δικαιωμα στην τεμπελια, οταν πατε στην παραλια και συμπεριφερεστε για γουρουνια. απο τα μικρα και τα λιγα αλλαζει κατι και σιγα σιγα αλλα εσεις το μονο που θελετε ειναι να πατησει καποιος ενα κουμπακι και η ελλαδα να γινει γερμανια σε μια νυχτα

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
φταιει η πολιτεια

Stories